היי

yaron4all

New member
היי

אני ירון, בן 15. כרגע אני שוקל 46, והגובה - 144 (אולי יותר, כי מדדתי מזמן). למרות שטכנית זה משקל תקין עדיין אין לגוף שלי ממש צורה... יענו יש לי מעט צמיגים וזה... מה אני יכול לעשות כדי להיפטר מהם? ואיך אפשר לנפח טיפה? אני ממש לא בכושר... ומכון הוא לא אופציה.

הפיתרון פשוט מאוד

אני אל מומחה גדול אבל מהניסיון שהיה לי עם שומן עשיתי את הדבר הבא וזה הצליח תתחיל לרוץ , לשחות , קפיצה בחבל אל תתחיל ישר עם תרגילי כושר ואל תתחיל לחזק שירירים קודם כל תאבד את השומן העודף

aviva89

New member
תשמע...

קנה משקולות של 7 ק"ג תקנה מתח תעשה שכיבות שמיכה ותתחיל לעבוד אתה עוד קטן ובגלל זה לגוף שלך אין צורה ...תעשה מה שאמרתי לך...בקשר לצמיגים תתחיל לרוץ ותעשה כפיפות בטן...זכור האימון התבצע יום כן יום לא תוכנית אימון-1.חימום חמש דקות2. שכיבות שמיכה שתי סטים של 5.... משקולות חופשיים תבצע תרגיל ליד הקידמית... מתח תעשה פשוט כמה שאתה יכול וכפיפות בטן תעשה שתי סטים של 20 זהו מקווה שעזרתי

yaron4all

New member
תודה

כמה שאלות: 1. אם עובדים כל יום מקבלים תוצאות טובות יותר? 2. משקולות 7 ק"ג זה לא מסכן את הגדילה או משהו? 3. ריקוד (אינטנסיבי, לא ולס או משהו מעין זה) הוא פעילות אירובית טובה? תודה

תשובה

1. לדעתי אתה לא תוכל לעבוד כל יום (כך בחשבון שגם השריר צריך לנוח ) תתחיל עם יום כן ויום לא 2. משקולות 7 קילו זה קצת יותר מידיי , לך לחנות של ספורט תבדוק משקולות ותראה מה הכי טוב לך להרים (לא הכי קל ) מה שאתה מרגיש שיש התנגדות אבל תוכל לעמוד בזה 3. אני לא מומחה בריקוד אבל אני מניח שזה לא מזיק ההפך זה שורף קלוריות טוב

מידע

כנס למאמרים בפורום: קטגורית שאלות ותשובות מאמר "אימון ילדים ונוער" יש שם מידע רב שיעזור לך !

למעלה