היי

XDhey

New member
היי

שלום לכולם וחג שמח! אז הצלחתי להשיג nx,לא קניתי הרבה רק כמה meso sack ו-hat tranpernt ויש לי כמה שאלות.
קיוויתי שמהשקים אני אקבל כמות נכבדת של מיסוס אבל זה לא קרה,קניתי את ההכי יקר ולא קיבלתי הרבה כל כך,האם יש דרך להרוויח יותר כסף כשיש באפשרותי nx? אם זה משהו לקנות שיוכל לגרום לי להרוויח אז אשמח אם תעזרו!
ושאלה בקשר לכובע,קניתי אותו לפני כמה ימים אבל רשום: aviable until 12\9\12 שזה די היום אז זה כבר יעלם לי? אבל קניתי אותו רק מלפני כמה ימים.
תודה לעוזרים וחג שמח לכל הפורום! :)

Guid

New member
תתחדש!

לגבי השגת מזוס בעזרת NX אין לי מושג, אולי יש כאן אחרים שידעו לענות לך על זה

לגבי התאריך שעל הכובע- אין לך מה לדאוג. האמריקאים רושמים בתאריך את החודש לפני היום. אנחנו רושמים 9.12, הם רושמים 12.9
אז בסך הכל תהפוך את היום והחודש ותגלה שזה בדיוק עוד 90 יום

XDhey

New member
אוקיי

תודה! ויש תוקף ל-nx? נגיד אם אני קונה כמות מסוימת אבל לא השתמשתי בכולה,היא תישאר לי תמיד? או שתיעלם מתישהוא?

מ י ל ר

New member
אין תוקף ל-NX שהוא טעון

ואפילו אם כן, רוב הסיכויים שתבזבז אותו לפני שהוא "יעלם"

וזה ממש טיפשי לדעתי...

גובל בחוצפה, אפילו. אלא אם כן יש סיבה ממשית לזה שהNX נעלם בתוך שנה. הכסף שולם לנקסון הרי, למה לקחת את זה מאיתנו? גם אם אין שימוש במשך שנה. [ברור שזה בשביל שימשיכו ויקנו, אבל זה לא הוגן באופן מחריד!]

מ י ל ר

New member
זה לא טיפשי, זה חוצפה.

אבל נקסון ידועים בתור חוצפנים
כמו הפיקיו בית ספר הזה, אפילו מי שיעשה כול יום לא יכול לקבל "רשות" לקנות במחיר מופרז את הטוטמים הטובים, צריך להשקיע אנקס + זמן + 400 ו-500 מיל על הטוטמים האלה.
מעניין אם כזה איוונט ייהיה שוב בעתיד הרחוק... בסוף יהיה טוטם כמו הלאקי גיי מדל..

טוב נו העובדים בנקסון צריכים להביא לחם הביתה

אז הם לוקחים כסף על שטויות! אבל ככה זה עם כל חברה ענקית שכזו. זה סתם מעצבן...
הפיקיו בי"ס הזה ממש כיף ושווה וחבל שהוא איוונט ושצריך בשבילו NX כדי לעבור אותו יותר מפעם ביום...את הטוטמים אני לא אזכה לקנות אבל לפחות הEXP שווה וחבל שאי אפשר יותר מפעם אחת.

Guid

New member

שבוע שעבר בקושי התחברתי כי היה לי שבוע עמוס, אז כבר אין מצב שיהיה לי טוטם נורמלי... או טוטם בכלל, האמת.
אבל לפחות זה ממש אחלה EXP!

מ י ל ר

New member
שמעתי כבר את השמועה הזאת בעבר

אבל נאמר לי שעם השתמש פעיל האנקס לא יעלם
רק אם לא נגעו בשחקן במשך שנה..
[זה רק מה ששמעתי]

Eti1994

New member
יש לי שאלה....ותענו בכנות בבקשה

קודם כל פתחתי את השאלה כאן כי חבל לפתוח עוד שרשור....

לפני כמה ימים אמרתי שאני "יוצאת לאור" ונעלמתי חחח (הייתי בסוף שבוע עם חברות) וביום שני קיבלתי את התשובה.... אני מתחילה לימודים...

בעוד כחודש...

השאלה היא.... עד כמה קשה להתנתק מהמייפל עכשיו? (שפרשתי היה לי ממש ממש קשה לעזוב את המשחק)
האם הקושי להתנתק מהמשחק עכשיו בעקבות השינויים גדול יותר?!

אם כן.... חבל שאני אכנס מלכתחילה למשחק

תודה מראש על התשובות שיהיו

(אני הולכת לעבודה בסביבות 9 אני אהיה בבית ואצפה בתגובות... אם יהיו
)

זה עניין אינדיבידואלי...

אני אישית מעולם לא ראיתי את מייפל כמשחק "ממכר". יש תקופות שהוא יותר כיף ויש תקופות שפחות, אבל אף פעם לא התייחסתי אליו כמשהו שקשה להתנתק ממנו. ואם את מרגישה ש"קשה לך בלעדיו" כמו שאמרת, תנסי להגדיר לך זמן מסויים שתשחקי בו ותגבילי אותו.

אני מציעה לך לנסות לחזור לשחק, לראות מה דעתך [כי הרבה דברים השתנו], ואם תרגישי שהוא ממכר מידי אבל את עדיין רוצה לשחק, כמו שאמרתי, תקבעי לך שעות מסויימות.

טיפ לחיים-

אל תקנה את המסו סאקס בחיים. זה בזבוז של הכסף האמיתי שלך, לא יוצא לך מזה שום רווח במשחק בתכלס. השקים הכי יקרים יתנו לך במידה ויהיה לך מזל אולי 50 מיל אם אני לא טועה, לא זוכרת איך זה היה. וגם זה לא מספיק ליותר מידי. עדיף לך להשקיע את הNX בדברים רווחיים יותר אם אתה רוצה להפוך אותם למסוס. עדיף לך לקנות בכסף הזה חנות פרמיט לחודש ולמכור איתה דברים בשוק. זאת הצעה רווחית יותר לדעתי, במידה ויש מה למכור.
אפשר גם למכור NX, אבל צריך שאנשים יסמכו עליך ושיהיה לך למי למכור, ושתדע איך כדי שלא יהיו בעיות עם זה...

וכמו שעידן אמר- הכובע שלך ייעלם בעוד 3 חודשים בדיוק, ב9.12.
באמריקה החודש הוא לפני היום.

XDhey

New member
תודה!

אחת הסיבות שקניתי הייתה להרוויח כסף,בשביל למכור אפשר לעשות גיפט לא? ושמעתי שנגיד 10ל nx במשחק הוא שווה ל-100 מיל זה נכון? תודה לך!

לא כ"כ הבנתי את השאלה...

אתה מתכוון לקורנסי של הNX:מסוס? אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק כי רק חזרתי למשחק אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי, אתה תצטרך לברר את זה בעצמך...

וכן, דרך גיפט של החפץ שאותו מבקשים. אבל אם אתה בוחר למכור את הNX, תדאג לקבל את המסוס קודם כל, לפני שאתה עושה גיפט. אמנם קשה למצוא אנשים שיהיו מוכנים לשלם מסוס לפני שהם מקבלים משהו, אבל לפחות תימנע מאנשים שמקבלים את הגיפט ובורחים בלי לשלם.

XDhey

New member
אוקיי

כנראה שאני צריך פוקס בכדי שייצא לי מה-meso sack סכום רציני ומשמעותי שיחזיק אותי לזמן ממושך,אני אראה כבר מה אני אעשה,תודה!

אני לא יודעת מה אתה מחשיב "סכום רציני"

אבל כמו שאמרתי אני חושבת שהכי הרבה שיוצא מהשק זה 50 מיל, אולי מקסימום 100 מיל. אבל בתכלס זה לא סכום שאפשר לעשות איתו הרבה.

כמו שאמרתי, אני חושבת שאם כבר להוציא את הכסף האמיתי שלך על המשחק, צריך לעשות את זה בחכמה כדי שזה ישתלם, והשקים הם דרך של נקסון לשדוד כסף על באמת שכלום. זאת דעתי, אתה מוזמן להמשיך ולנסות לפתוח שקים, כמובן.

מ י ל ר

New member
לא מדויק

כי אין כזה דבר בין 40 ל-60, יש מחיר מדויק, שהוא 1:50

10K אנקס - 500 מיל
25K אנקס - 1.25 ביל

miss_t

New member
יש אנשים שמוכרים ביחס של 1:40

ויש כאלו שמוכרים ביחס של 1:60
זה אף פעם לא מדויק.

למעלה