קודם כל
תודה!
אני מניחה שאתה צודק.. אבל לא חסר כאלה שנושרים בשנה הראשונה או שלאחר הלימודים לא מוצאים עבודה..
אני מכירה אדם חכם שלמד במקום נחשב מאד ותואר נחשב, קיבל משרות מושלמות כמעט, אך האופי שלו מנע ממנו להתקדם, כגון- חוסר יכולת לעבוד בצוות.
יש עוד אלמנטים שמשפיעים חוץ מלהתקבל ללמוד ולאהוב את המקצוע..
אשמח גם אם תוכל להתייחס אם דבר השתנה מאז פעם האחרונה שפענחת את הכתב שלי, הנה הדברים שכתבת לי אז, לפני שנתיים-
"כתב ידך מכיל אלמנטים רבים ומגוונים המעידים על נפש מאוד מורכבת ואישיות עמוקה ורב גונית.
מתחים ולחצים רבים עוטפים את דרך חשיבתך והתנהלותך משום שקיים פער עצום בין הרצון,היכולות,לבין מימושם בשטח.
קיים פער גדול בין גילך הכרונולוגי שציינת(18 אם אכן זהו גילך הנוכחי)לבין צורת התנהלותך,וחשיבתך בפועל,במילים פשוטות בפועל מבחינה ביולוגית את אכן נערה צעירה בת 18 אולם במציאות את הרבה יותר בוגרת נפשית וכל כולך בדרך ההתנהלות,הראיה,וגם התגובה הם כשל אישה בוגרת עם החיוב והשלילה שבדבר
היות וניכר בברור שהתבגרותך המהירה פסחה על ילדותך הפכת מנערה לאישה בטרם עת והנפש מחפשת פיצוי על אותם שנות ילדות אבדות שלא ישבו שוב.
דמות האם נתפסת בעיניך כדומיננטית ושולטת בבית בעוד דמות האב נתפסת כמשהו יותר מרוחק בלתי מושג עם כל ההשלכות והמשמעויות שמתלוות לכך.
הסביבה בה את גדלת וגדלה אותה סביבה שעיצבה את אישיותך ניכר שבמידה מסוימת את נמצאת בה בעל כורחך.
את חשה שאותה סביבה שבעבר עטפה אותך ומצאת בה מגננה ,כיום במידה מסוימת בולמת אותך ואת התקדמותך ולא נותנת דרור לך וליכולותיך הרבות והמגוונות מה שיוצר אצלך מתחים רבים מתחת לפני השטח לגבי כיוונך בחיים.
יכולותיך וכישורייך רבים ומגוונים את פיקחית,אחראית,בוגרת,רגישה,חרוצה,בעלת אינטואיציות מפותחות הבאות לידי ביטוי באיטלגנציה ריגשית גבוהה אולם שלל יכולותייך לא באים לידי מלוא הפוטנציאל עקב הסביבה.
מקווה שעזרתי לך והמון בהצלחה בדרכך."
תודה