היי :)

lola121212

New member
היי :)

לפני שנתיים הייתה זו הפעם האחרונה שנתתי לכם לפענח את כתב ידי ואני סקרנית לדעת אם יש עוד דברים שאפשר לספר.
בפעם הזו אני באמת צריכה את עזרתכם, משום שעכשיו אני נמצאת בפרשת דרכים לא פשוטה..הייתי שמחה לדעת שלקחתי את ההחלטה הנכונה ואם לא.. כדאי שאדע עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי :p
אשמח אם תוכלו לעזור לי..
תודה רבה !

אחיך המסטול כיף לראות אותך עוד פה :)

lola121212

New member
והכתב יד:

תוכן הדף-
"בס"ד
שלום וברכה לכולם!
שבוע שעבר התקבלתי לתואר במדעי המחשב באחת באוני' בארץ
עכשיו, מה דעתכם על כך? האם המצוע מתאים לאופי שלי והאם לדעתכם אצליח להשתלב בו?
האמת שאני די חוששת מה יהיה שנה הבאה, איך יהיו הלימודים והמגורים מחוץ לבית.בע"ה אני מקווה הכל יסתדר..
אשמח אם תספרו לי גם על תכונות אופי אצלי ועל כל דבר שעולה ברוחכם.
אני בת 20, כותבת ביד ימין ומצב בריאותי תקין.
תודה מקרב לב♥
אלמונית"

שוב תודה

התשובות מאוד פשוטות.

מי שבחרה את המקצוע זאת את!!! היות ואת בחרת את המקצוע סביר שהוא מתאים לך וליכולותייך משתי סיבות.
1 אדם תמיד בוחר דברים שהוא מסוגל לעשותם,ומתאימים ליכולותיו וכישוריו (שימי גם לב שהלכת על תחום מסוים ספציפי).
2 האוניברסיטה שולחת לך מכתב קבלה ללימודי התואר הספציפי,במילים פשוטות את מתאימה ללימודים אחרת לא היית
מתקבלת.

חששותיך טיבעיים אולי קצת מוקצנים,אבל התבונני מעבר לכתפך רק אתמול נפתחה שנת הלימודים ואלפי דרדקים
החלו לימודהם בעולם " האקדמי" בעלותם לכיתה א ועוזבם את הגן שהיווה חממה עבורם,גם הם מתרגשים אפילו
יותר ממך.
חשש הוא טיבעי ואפילו מבורך,אבל כאשר הוא מוקצן והופך למשתק פשוט חבל
.
יש לך תוכניות שתיכננת ושהם סוף סוף הולכות להתגשם את מקבלת רגלים קרות,קצת פרדוקסלי לא חושבת.

אז תאספי עצמך תשמחי שהתקבלת ללימודים,תהני מהעצמאות ממגורים מחוץ לבית,ובהצלחה בלימודים.

ורד9

New member
עוד כמה מילים

את בחורה אינטליגנטית,חכמה ומתוחכמת,שמה לב לפרטים הקטנים
את רגישה ובקורתית
בעלת מחשבה לוגית שיודעת לקשור בין דברים
כל התכונות המתאימות להנדסת מחשהים
ב ה צ ל ח ה !!!!

lola121212

New member
קודם כל

תודה!
אני מניחה שאתה צודק.. אבל לא חסר כאלה שנושרים בשנה הראשונה או שלאחר הלימודים לא מוצאים עבודה..
אני מכירה אדם חכם שלמד במקום נחשב מאד ותואר נחשב, קיבל משרות מושלמות כמעט, אך האופי שלו מנע ממנו להתקדם, כגון- חוסר יכולת לעבוד בצוות.
יש עוד אלמנטים שמשפיעים חוץ מלהתקבל ללמוד ולאהוב את המקצוע..

אשמח גם אם תוכל להתייחס אם דבר השתנה מאז פעם האחרונה שפענחת את הכתב שלי, הנה הדברים שכתבת לי אז, לפני שנתיים-
"כתב ידך מכיל אלמנטים רבים ומגוונים המעידים על נפש מאוד מורכבת ואישיות עמוקה ורב גונית.
מתחים ולחצים רבים עוטפים את דרך חשיבתך והתנהלותך משום שקיים פער עצום בין הרצון,היכולות,לבין מימושם בשטח.
קיים פער גדול בין גילך הכרונולוגי שציינת(18 אם אכן זהו גילך הנוכחי)לבין צורת התנהלותך,וחשיבתך בפועל,במילים פשוטות בפועל מבחינה ביולוגית את אכן נערה צעירה בת 18 אולם במציאות את הרבה יותר בוגרת נפשית וכל כולך בדרך ההתנהלות,הראיה,וגם התגובה הם כשל אישה בוגרת עם החיוב והשלילה שבדבר
היות וניכר בברור שהתבגרותך המהירה פסחה על ילדותך הפכת מנערה לאישה בטרם עת והנפש מחפשת פיצוי על אותם שנות ילדות אבדות שלא ישבו שוב.
דמות האם נתפסת בעיניך כדומיננטית ושולטת בבית בעוד דמות האב נתפסת כמשהו יותר מרוחק בלתי מושג עם כל ההשלכות והמשמעויות שמתלוות לכך.
הסביבה בה את גדלת וגדלה אותה סביבה שעיצבה את אישיותך ניכר שבמידה מסוימת את נמצאת בה בעל כורחך.
את חשה שאותה סביבה שבעבר עטפה אותך ומצאת בה מגננה ,כיום במידה מסוימת בולמת אותך ואת התקדמותך ולא נותנת דרור לך וליכולותיך הרבות והמגוונות מה שיוצר אצלך מתחים רבים מתחת לפני השטח לגבי כיוונך בחיים.
יכולותיך וכישורייך רבים ומגוונים את פיקחית,אחראית,בוגרת,רגישה,חרוצה,בעלת אינטואיציות מפותחות הבאות לידי ביטוי באיטלגנציה ריגשית גבוהה אולם שלל יכולותייך לא באים לידי מלוא הפוטנציאל עקב הסביבה.
מקווה שעזרתי לך והמון בהצלחה בדרכך."

תודה

מובן שדברים השתנו.........

וזה מה שכתבתי על "אלמנט הפרדוקס" מה שהשתנה כעת יקירה זה שחלומותיך עומדים להתגשם ולהפוך למציאות
וזה מה שגורם לך לחרדה.
שהדברים היו עוד בגדר תכנון המצב עוד היה נסבל עבורך,אולם שהרגע הגיע והחלומות קרמו עור וגידים את חוטפת פיק ברכים.
הבעיה לא נמצאת בלימודים אם תצליחי או תכשלי רחמנא לצלן,הבעיה למרבה הצער הרבה יותר עמוקה הבעיה היא יכולתך להתמודד
עם הבגרות במלוא מובן המילה עם כל ההשלכות הנובעות מכך לחיוב ולשלילה,היות ויש בחייך הרבה מעגלים לא סגורים עצם השינוי
מכריח אותך להתמודד מולם.
את מודעת היטב כמוני שהלימודים הם בעצם פתיחת דלת לעבר מסדרון ענק המלא בדלתות לא סגורות שכעת תצטרכי לעמוד מולם.
לעניות דעתי נסי לשלב עזרה מקצועית חיצונית שתלמדך להיכנס בביטחה דרך הדלתות ותעבירך עוד שלב בחיים מהילדות לבגרות.

בהצלחה.

למעלה