היי

themg007

New member
היי

מתכנן טיול גדול .
רוצה להתחיל בסקוטלנד ואנגליה , אחר כך ארה"ב לתערוכות בעיקר , תערוכות גדולות שאין במקומות אחרים , כמו E3 למי שמכיר ועוד תערוכות גאדג'טים .
אחר כך אמסטרדם והחלק העיקרי בטיול - אוסטרליה וניו זילנד .
אנגליה , סקוטלנד , ארה"ב ואמסטרדם רוצה לעשות בזמן קצר יחסית , משהו עד שבועיים ( אפילו קצת פחות ) ומשם להמשיך .

1) אני רוצה לדעת כמה יעלה לי טיול כזה ( פחות או יותר )
2) האם אפשר לעבוד באוסטרליה בלי דרכון זר בצורה חוקית ?? , אם כן איזה סוג של עבודות ??
3) עבודה לא חוקית באוסטרליה - מה הסיכונים ??

jeshu

New member
אולי כדאי שתתחיל באמסטרדם? יש טיסות ישירות לשם וטיסות המשך למגוון יעדים באנגליה/סקוטלנד.

1. הרבה

2. אפשר להוציא ויזה מתאימה אם יש לך מקצוע נדרש ו/או אתה מוכן לעבוד ולגור באזורים הנידחים של אוסטרליה.

3. שיגרשו אותך ולא תוכל להכנס או שיהיו לך בעיות להכנס למגוון של ארצות מלבד אוסטרליה.

themg007

New member
תודה על התגובה

1) כשאתה אומר הרבה כסף אתה מתכוון לכמה ?? , יותר מחמישים אלף ??
2) באזורים נידחים באוסטרליה זה יהיה בעיקר עבודה בחוות לא ?? ,
אם אין לי מקצוע נדרש , איזה סוג של ויזה אני יכול להוציא ??
3) למה לא תהיה לי אפשרות להכנס לעוד ארצות חוץ מאוסטרליה ??

jeshu

New member
אני לא יודע ברור שטיסות זה עניין כבד אצלך, אבל ממש לא הבנתי למה אתה רוצה לבוע לבריטניה ואז לארה"ב ואז חזרה להולנד? סדר את הטיול כך שתטוס כמה שפחות טיסות בינלאומיות.

אוסטרליה - יש כל מיני עבודות באווטבאק, אבל לוקח זמן ארוך לקבל ויזה וצריך מחוייבות ומעסיק. כל השאר לא חוקי כי לישראל אין הסכמים כאלה עם אוסטרליה כמו שיש למדינות מערביות אחרות.

מדינות נוספות על אוסטרליה עשויות להקשות עליך אם אוסטרליה תעביר להן את פרטיך אחרי שעברת על החוק. אוסטרליה חברה ב-british comonwealth ובריטניה בתורה חברה באיחוד האירופי.

sela v

New member
יש כרטיס סובב עולם

מי שרוצה לראות עולם זה הכרטיס שמתאים להם.

jeshu

New member
אני חושב שכדאי לשקול יותר חלופות ובטח לא כדאי לטוס ת"א-לונדון-ניו יורק- אמסטרדאם-סידני גם עם כרטיס סובב עולם.

themg007

New member
כרטיס סובב עולם נשמע כמו רעיון מצויין ,

תודה !!

מישהו יודע אם אל על עושה משהו כזה ??

zkantor

New member
הכי טוב

זה לשאול סוכן נסיעות.
ישנם חוקים בכרטיס סובב עולם.
כוון טיסה ומספר עצירות.
במקום לשאול הרבה שאולות שלא תקבל עליהם תשובה מדוייקת פשוט תשאל סוכן ותקבל את כל התמונה והמחירים.
תבדוק כרטיס של לופטאנזה יש להם יופי של כרטיס סובב עולם. לגבי אל-על שוב סוכן נסיעות.
בהצלחה

למעלה