היי יש לי גור בולדוג צרפתי בן 3 חודשים במשקל 4 קילו. רציתי לדעת מה מינון האוכל הנכון בשבילו.
J Jillian New member 19/7/12 #1 היי יש לי גור בולדוג צרפתי בן 3 חודשים במשקל 4 קילו. רציתי לדעת מה מינון האוכל הנכון בשבילו.
ד דר טל מאייר New member 19/7/12 #2 מינון של מזון על כל שק אוכל יש טבלה שמפרטת את כמות המזון המומלצת ע"פ גיל ומשקל. הכמות הרשומה היא ל-24 שעות ולרוב יש סימון כזה. ניתן להוסיף / להפחית 10% ע"פ הצורך.
מינון של מזון על כל שק אוכל יש טבלה שמפרטת את כמות המזון המומלצת ע"פ גיל ומשקל. הכמות הרשומה היא ל-24 שעות ולרוב יש סימון כזה. ניתן להוסיף / להפחית 10% ע"פ הצורך.
J Jillian New member 19/7/12 #3 ... הוא קיבל עכשיו אוכל מיוחד של royal canin בגלל דלקת ואני לא ממש מבינה מה רשום, כי ה נראה שהם אומרים כמה לשים בכוס לכל ארוחה ולא כמה הוא צריך לאכול כל היום. איך זה עובד באוכל של רויאל?
... הוא קיבל עכשיו אוכל מיוחד של royal canin בגלל דלקת ואני לא ממש מבינה מה רשום, כי ה נראה שהם אומרים כמה לשים בכוס לכל ארוחה ולא כמה הוא צריך לאכול כל היום. איך זה עובד באוכל של רויאל?
ד דר טל מאייר New member 19/7/12 #4 עזרה תכתבי לי בדיוק את שם האוכל ומשקל הכלב ואני אנסה לחפש אצלי בחוברת
J Jillian New member 20/7/12 #5 ... תודה רבה! אז הוא בולדוג צרפתי בן 3 חודשים, שוקל 5 קילו. כרגע הוא מקבל royal canin gastro intestinal
... תודה רבה! אז הוא בולדוג צרפתי בן 3 חודשים, שוקל 5 קילו. כרגע הוא מקבל royal canin gastro intestinal
ד דר טל מאייר New member 23/7/12 #7 סליחה על העיכוב... האם הוא מקבל גסטרו-אינטסטינל ג'וניור או רגיל? בכל מקרה הוא צריך לקבל בערך פחית אחת של מזון רטוב או בסביבות 125 גרם יבש ליום
סליחה על העיכוב... האם הוא מקבל גסטרו-אינטסטינל ג'וניור או רגיל? בכל מקרה הוא צריך לקבל בערך פחית אחת של מזון רטוב או בסביבות 125 גרם יבש ליום