היי

היי

לא יודעת אם אתם זוכרים אבל כתבתי פה על הסיפור שלי עם בחור ה-"דיי סלב",ויש טיפה חדשות..אשמח אם תגידו לי את דעתכם.
קודם כל יש לציין שניסיתי להתרח כמו שייעצתם לי וזה לא כל כך הצליח...למרות שאם הפעם תייעצו לי אותו הדבר אני באמת יעשה את זה .
לפניי שבוע וחצי דיברנו,הוא אמר שהוא חתך איתה והמשכנו שיחה ברגיל...וזהו,ומאז לא דיברנו לעוד שבוע
שלשום שלחתי לו הודעה(בדרך כלל הוא היוזם) והתחלנו לדבר,אתמול נפגשנו וישבנו אצלי בדירה..מה שבטוח שידידים אנחנו כבר לא
דיברנו צחקנו אכלנו והתנשקנו וקצת מעבר...ואני דיי מבולבלת לגביי הבחור המוזר הזה,אני יציין כמה דברים מוזרים ואשמח אם בנים יגידו מה הם חושבים על זה ומה זה אומר...
הייתי במטבח והוא במרפסת ושמעתי אותו מדבר עם מישהו ובסוף אומר לו "טוב אני אצל חברה שלי אז נדבר" -איך קפצנו על זה?\אולי הוא עדיין יוצא עם עם האקסית..?
אתמול שאלתי אותו למה הוא שאל אז בזמנו אם בילבל אותי הריי אנחנו סתם ידידים..והוא אמר שהוא היה נורא מבולבל בעצמו ובגללי.
הוא הביא כל מיני מסרים סמויים שעוד ניפגש ונהנה ונזרום אולי לרציני ועם זאת...עם כל הכיף שהיה אתמול,היום לא שלח שומדבר לא הודעה לא כלום..ואני רגילה שכשאני עולה שלב עם מישהו,הוא שולח משהו יום למחרת לא סמס סוער אבל משהו...
ויש לציין שלא רק התנשקנו(גם לא שכבנו-למרות שהוא רצה)
קיצר אתמול הרגשתי בעניינים והיום תחושה מוזרה.אני כבר חושבת שאולי זאת אני אשמה? כי אני יותר קרה ממנו כלפיי חוץ-למרות שאני יותר בקטע של זוגיות ורצינות. וכי למרות שאני בקטע של רצינות אני דווקא משדרת סוג של .."מה שיהיה יהיה " הוא גם יודע דברים עליי כמו שבגדתי באקס שלי,ולא קנאית בכלל ונורא פתוחה בגדול.הקשר האחרון הרציני שהיה לי לקראת הסוף נהיה לא רציני וטיפה פתוח בגללי והוא יודע את זה...אולי זאת ההתנהגות שלי שמובילה למשהו לא רציני?
מה אתם חושבים? הבנאדם חוגג עליי? אני לא רוצה לצאת תמימה,ולא רוצה שישחקו בי.
חשבתי שאם הוא לא ידבר איתי היום או מחר זה 100% לא רציני,צודקת?

+ לפי ההיכרות איתו אני יכולה להגיד לכם שמדובר בטיפוס שגם אם הוא לא היה סלב וואטאבר, הוא בנאדם שרוצה הרבה חברות,ולא מסתפק באחת...יוצא עם אחת שבוע ואז אחרי שבועיים "מאוהב" כבר באחרת.הוא לא יציב כל כך ויש לי הרגשה חזקה שאם אני ידבר איתו בפתיחות על הקשר הוא אולי יענה בחיוב אבל עם הזמן יריגש חנוק ויתפוצץ..לא אוהב הגדרות,ואני ההיפך המוחלט.ולמרות הניגודים יש ביננו כימיה מטורפת,והוא גם לא בידיוק יודע שאני ההיפך ממנו הוא חושב שאני כמוהו...
ובקיצור,מה עושים מכאן?
תודה למי שישיב :)

lolypop6

New member
אם בסדר לך רק להנות איתו בידיעה שיכול להיות

שבכל רגע תתחלפי באחרת, לכי על זה, למרות שקשה לי להאמין שזה יהיה בשבילך בסדר ולא תיפגעי מכל העניין הזה..בגלל זה אני חושבת שכדאי שתוציאי אותו מהחיים שלך ותשכחי ממנו.. הבחור באמת לא נשמע בשבילך..

שלום

אל תמהרו. פתחי את הקשר אתו לאט ותני לו להתקרב בהדרגה, לפי מה שתרגישו. ככל שהוא טוב אליך, הוא כנראה יותר אוהב אותך. השקיעו זה בזה ותיהנו מהקשר.

Megie

New member
מתרחקים

זה נראה כמו מסלול בטוח ללב שבור וכישלון..בד"כ בתחילת זוגיות, אין מושג מה מצפה לנו..אבל פחות או יותר יודעים כיוון..כאן, זה דיי ברור מה מחכה, ומה שמחכה ממשל לא אופטימי ובכל זאת ללכת לשם-זה לא חיפוש אתגרים זה חיפוש של צרות..
הוא נשמע לי מהגברים שמחזיקים מעצמם מעליך..ועם גבר כזה את תמיד תסבלי.

למעלה