היי אני חדשה מצאתי כמה תמונות יפות של מכושפות ואני רוצה להראות אותם מקקוה שאין לכם את התמונות
B boly New member 19/8/02 #1 היי אני חדשה מצאתי כמה תמונות יפות של מכושפות ואני רוצה להראות אותם מקקוה שאין לכם את התמונות
B boly New member 19/8/02 #5 הבית משהו יכול לתת לי את השמות האמיתיים שלהם באנגלית כי אני רוצה לחפש תמונות
C charmedmen New member 20/8/02 #7 מי זאת הילדה? ומה זה לעזאזל הפנים האלה? אני חושב שזה הבת של שאנון והיא בטח רבה עם הצלם
H HuGo Hell New member 20/8/02 #9 זה שאתם שונאים אותה לא אומר שאתם.. צריכים לעוות את שמה היפה!! Shann*e*n לא Shanon לכן מאייתים ש´ א´ נ´ ן´ - שאנן
זה שאתם שונאים אותה לא אומר שאתם.. צריכים לעוות את שמה היפה!! Shann*e*n לא Shanon לכן מאייתים ש´ א´ נ´ ן´ - שאנן
C c o l e New member 20/8/02 #10 איזה ילדה.... פוסטמה היא לא מבינה ליד מי היא עומדת אני הייתי מתחרפן אם הייתי מצתלם איתה ככה
W Woogyman New member 22/8/02 #11 גאד... רד משאנן. מסכנה. היא הפכה את הסדרה למצויינת במשך שתיים וחצי עונות, לא צריך לרדת עליה ככה. גם אני לא מת עליה אחרי מה שהיא עשתה, אבל לא צריך לשנוא אותה.
גאד... רד משאנן. מסכנה. היא הפכה את הסדרה למצויינת במשך שתיים וחצי עונות, לא צריך לרדת עליה ככה. גם אני לא מת עליה אחרי מה שהיא עשתה, אבל לא צריך לשנוא אותה.
0 007bg New member 22/8/02 #12 מה היא עשתה? כאילו יש משהו ספציפי או שאתה מתכוון לזה שהיא מיררה לכל ההפקה את החיים?
W Woogyman New member 22/8/02 #13 העובדה שהיא נתנה לריבים אישיים שלה על הסט לגרום לה לבטל את החוזה שלה, לברוח שוב מהסדרה ולסכן את כל העתיד שלה (של הסדרה).
העובדה שהיא נתנה לריבים אישיים שלה על הסט לגרום לה לבטל את החוזה שלה, לברוח שוב מהסדרה ולסכן את כל העתיד שלה (של הסדרה).