היי

אכן הפורום התבגר

קודם כל קבל חיבוק גדול. יהיה בסדר. דבר שני, קבל עצה ממי שרק לפני חודש איבד ( בדרך לישיבת הנהלה בהלל) ארנק עם רוב המסמכים: דאג תמיד שתהיה לך איזשהי תעודה מזהה נוספת במקום אחר או שיהיה לך עותק מצןלם של תעודת הזהות לגבי הפורום, אכן הוא כבר לא ילד אלא נער עצמאי המסתדר יפה גם כשאתה נעדר לזמן מה. אבל עם זאת, הורה לא מחליפים ( אלא אם הוא מתנכר לילדו). לכן , למרות שמדי פעם אתה מעלה הרהורי פרישה, אתה חייב להשאר בשטח יחד עם יתר חברי הצוות המנהל. השויתי אותך פעם לגדולים וחשובים שהיו פורצי דרך כמו שולמית אלוני. גם אם ההשואה לטענתך מוגזמת, זכור שאנשים אלה התמידו שנים רבות במה שהחלו בו. יש לך עוד המון לתרום.

"קח אותי לצורך הדוגמא"

זה משפט ששולה אומרת לי מידי פעם כשאנחנו נפגשים ואני מתלונן על עייפות או על כך שאני לא רואה תוצאות...
האמת היא שאני מציע את ההחלפה בניהול בגלל תלונות (מוצדקות. לטעמי) שאני מקבל בתיבה האישית... בכל מקרה, תודה. (אגב, מעז יצא מתוק. מהעובדה שאיבדתי את תעודת הזהות יצא משהו טוב אבל על זה לא נספר כאן...)

אני הייתי מוכנה להתנדב

אבל - זה היה דורש ממני להימנע או לפחות להפחית את מינון הקללות וזאת תקנה שהציבור לא יכול לעמוד בה
>ספל חמאה מקדישה לך תמונה<

כולם לשלוח הודעות ללייזר בפרטי

מבצע הצפה! למה? כי זה לא בסדר שתמיד שומעים רק את אלה שלא מרוצים. אני לדוגמא מחבבת מאד את הגישה שלך, וזה עוד בתקופה "פחות סוערת" שלך כאן ממה שאני מבינה. אז אני קוראת בזה לכל אלה שחשבו שזה מובן מאליו שאתה יודע שהם חושבים שאתה אחלה מנהל פורום, כולל אני, לשלוח לך כאלה הודעות אישיות מאזנות עם דעתם לתיבה, ככה שגם אם נוח היה בה באמצע המבול הוא היה מסכים לצאת ממנה. היכון... החל... שלח!

R a c h e

New member
../images/Emo24.gif מצטערת על עגמת הנפש

אבל- המקום שלך כאן, בכחול! אז- קח את ההפסקה שלך, וחזור אלינו מאושש!
אוהבת, רחל.

למעלה