היי

היי

למי שתוהה למה אנ´לא כאן אז, הנה: כבר כמה ימים אני בדיכאון (לא משנה למה). שלשום הלכתי להטביע את יגוני (מת על הביטוי הזה) באלכוהול ואז גנבו לי את הארנק עם כל המסמכים, עם כמה מאות שקלים ועם הוויזה. הכסף פחות מעניין אבל הויזה והת.ז. וכל כרטיסי הביקור שהיו לי שם... אוףףףףף. בכל מקרה, מצבי כרגע הוא מעורער/מהורהר ובקושי יש לי כוח לעצמי. זהו, סליחה על ההעדרות (או שלא). (אגב, מי רוצה להחליף אותי בניהול הפורום?)

היי ../images/Emo39.gif

איזה זין. יו. אותי הכסף מעניין באותה מידה. זונות. אין לי שום רעיון איך לעודד אותך. אוףףףף >ספל חמאה מגישה פרח
<

חיקה

New member
אחי היקר קח נשימה ארוכה המשבר יחלוף

.כסף בא כסף הולך העיקר ליהיות בשמחה כמו שאומר רבי נחמן.

רבי נחמן בתחת שלי

סתם...אחרי שניסיתי את ה<> של ספל, הגיע הזמן שנבדוק גם את זה. לא? הכסף ממש לא מזיז לי... הסיוט שיש לי בגלל כל השאר, זה מה שמעצבן.

B a m b i

New member
ליזער חמוד

אל תצטער, תזכור שאנחנו איתך כל הדרך. אנחנו = המשפחה המורחבת שלך. חבל על הכיוס, אבל תראה את הצדדים החיוביים בזה, למשל, מתי פעם האחרונה שהצטלמת לת"ז ? זה לא יהיה רע לשדרג את התמונה... אני, אגב, חייב לעשות את זה (עם פחות אינצ´ים של כיפה...) <לא חוזר בי ממה שאמרתי לך ב-
> <<צפה ל-
>>

אממ...

הפעם האחרונה שהצטלמתי הייתה לפני שלושה חודשים. בשביל להוציא תעודת זהות אני הולך עכשיו לעבור שבעת מדורי גיהנום. אין לי אף תעודה מזהה ועד שהם יסכימו להאמין לי שאני, באמת אני, לוקח הרבה זמן וצריך הרבה אישורים לזה (בפעם הבאה הבאתי אישור מהבוס שלי (פורז) שאני זה אני. אממ...|טלפון| זה תמיד טוב.

אוף כמה שזה מעצבן

כרחפנית מקצועית, היה לי הכבוד לאבד מספר ארנקים וכבוד רב עוד יותר שגם גנבו לי כמה. קריזה אמיתית! מילא הכסף, אבל כשזה גם האיפור... כל עוד אתה לא שם בכוס עינך (וזהירות עם המשקפיים), תטביע את היגון כמה שאתה רוצה. (באמת יש ביטויים מעניינים בנושא). העם איתך!

טבעתי

סתם... אגב, גם לי נעלם פעם תיק מלא באיפור. היה לי שם את ה-כ-ל. בחשבון כללי הגעתי לפחות ל-800 ש"ח. לא נורא. עברנו את ביבי נעבור גם את זה...

מאחר ואתה לא בהכרח אתה

אז איך אתה מצפה שיחליפו אדם לא מזוהה ? מאחל חזרה לזהות מהר ככל שניתן !!! ליאור

ש חף

New member
ליזר,יהיה בסיידר...

קצת מעצבן... אבל תחזור לעצמך מהר,תוציא כל המסמכים וזהו, יהיה טוף.. <I LOVE BOYS>

ש חף

New member
|אני על הרצפה מרוב צחוק|

תגיד לו שכשאני אחזור נלך לרקוד בכיכר דיזינגוף שוב...

ש חף

New member
יש לי שאלונת....

למה אנחנו מופיעים תחת "אנשים וחברה" ולא תחת "תמיכה" (עיין ערך פורום "חוזרים בתשובה") אנחנו ממש תמיכתיים!!!!

סתם ככה

בהתחלה רצו לסווג אותנו תחת "על סדר היום" ואני בחרתי את אנשים וחברה. זה מה שאנחנו, לא? אז אולי אנחנו גם תמיכתיים אבל לא רק...

לייזר, הפורום מצליח כל כך

בגללך. כדאי שתשים לב, כשאתה נעדר מהפורום, הוא מתדלדל והולך. אז חזק ואמץ אחי. דיכאון בא דיכאון הולך ואנחנו לעולם איתך.

למעלה