היי

stevo32

New member
היי

שלום.
איך אפשר לעבור למדינה מפותחת (ארה"ב,קנדה,אוסטרליה,מערב אירופה) בצורה הכי מהירה שיש?
אין לי אזרחות זרה וגם לא לבת זוגתי למרות שהיא חצי גרמניה חצי פולניה. אני בכלל לא אשכנזי ככה ש...
כרגע אין לי כרגע אבל בעתיד יהיה לי תואר במדעי המחשב של בן גוריון.
אני לא מתכוון לעשות תואר שני.לפחות לא בחו"ל...
אני רוצה פשוט לעבוד בחו"ל.בתחום שלי,לא בתחום שלי... העיקר שהכסף יהיה טוב.
אם ניסיון הוא מצרך מחייב,אנא אימרו זאת.בטוח שהוא נותן פלוס.שכרגע אין לי ניסיון בכלל.

בטוח יש חברות של ישראלים,חברות שמעוניינות במתכנתים...לאו דווקא רילוקיישן.

תודה שלום.

RoyG NJ

New member
הלוואי והחיים היום כל כך פשוטים

שפשוט נרצה משהו .. ונוכל לקבל אותו.
לצערי זה לרוב לא ככה, רוב המדינות לא מעודדות הגירה ואי אפשר פשוט להגיע כי רוצים.
הגעה לארה"ב מצריכה מעסיק שירצה בך בתור עובד , התהליך הוא לא פשוט ויקר.
תוכל תמיד להשתתף בהגרלת הגרין כארד שנפתחת לקראת ספטמבר.

בקנדה יש מספר מקצועות "מועדפים" ולדעתי גם באוסטרליה, תגגל או שתקפוץ לפורום של הארצות הרלוונטיות.

stevo32

New member
איך אני יכול לקבל

את הלינק או לא יודע מה שזה לא יהיה לגבי ההגרלה.

אבל בטוח אפשר לעבור לחו"ל ולעבוד...
בטוח יש איזו חברה של ישראלים או לא יודע מה...
צריך רק קומבינות וקשרים.
חשבתי שיש למישהו כאן אותם,בגלל זה פניתי גם. כאילו לא רק בגלל זה,אבל גם בגלל זה..

תודה! :)

RoyG NJ

New member
כשההגרלה תפתח יהיה לינק

באופן עקרוני זה האתר : https://www.dvlottery.state.gov/

מכיר המון חברות של ישראלים, לא כאלה שיסכנו את העסק שלהם בהעסקת עובדים לא חוקיים בארה"ב.

אתה בטח שם לב שכל המשרות הלא חוקיות האלה הם למכירה בעגלות ושטויות אחרות עמידה של 15 שעות ביום ומכירה אגרסיבית בתנאים לא תנאים עם עבודה בשחור ללא תנאים סוציאלים.

האינטרנט מלא אנשים וגם לכאן מגיעים מדי פעם חבר'ה שאמרו נלך לעבוד לא חוקי לתקופה קצרה כשהם צעירים, היום הם עובדי הי-טק ולא מסוגלים להכנס לארצות הברית מאחר שגורשו והם לא יכולים יותר לקבל ויזה.

UKjewishboy

New member
מאחד שעשה הגירה אל כמה מדינות מחוץ לאירופה

אתה צריך לקרוא באתרים את האופציות שדרכן תוכל להוציא ויזה.
לאחר מכן אתה צריך לבחור מה הדרך שהכי קרובה אליך להוציא ויזה ושהכי קלה לך דרכה להוציא ויזה.

לאחר מכן אתה מתחיל בתהליך של הוצאת הויזה ...

המדינות המפותחות אותן אתה מציין עובדות עם כללים מאוד ברורים שבד"כ לא ניתנים להתגמשות אך מצד שני אם אתה עומד בהם אתה תקבל את מבוקשך.
אתה צריך פשוט לדאוג לכך שיהיה לך את מה שהם מבקשים.
בקנדה למשל מאוד קל לעבור לשם אם בא לך למשל להיות חשמלאי, הם צריכים חשמלאים בקנדה - בא נגיד שאם הייתי ממש צריך "להרוג" את עצמי כדי לברוח מכאן רק כדי לחיות בקנדה או כל מקום אחר הייתי עושה את זה ... אבל אני לא יודע אם השיקולים האלה הם נכונים.

הייתי בכלל שמח לשמוע למה אתה רוצה "לעבור למדינה מפותחת בצורה מהירה שיש", מה מושך אותך לברוח מישראל אל הארץ הנחשקת האחרת? תאמין לי שדבש ויהלומים לא מחכה לך שם, אלא אם כן אתה בא עם תוכנית ברורה לעצמך ואז אתה תוכל לחיות קצת יותר בכבוד שם ...

אני מדבר כאחד שגר בלונדון הרבה שנים ועזב את העיר הגדולה הזאת מסיבות אישיות כלשהן ... לא עזבתי את לונדון כי רע לי, עזבתי כי היה לי טוב שם אבל לא היה לי את מה שאני צריך ... כנ"ל גם מישראל, לא עזבתי את ישראל לחוץ לארץ בגלל שהיה לי רע ... עזבתי כי שם הייתה האקסית שלי שהיום אני כבר לא איתה ביחד ... אבל יש מטרות אז מממשים אותן, אם לא אז תשאל את עצמך למה אתה צריך את זה?

stevo32

New member
סיבות

אני רוצה לעזוב את ישראל כי:
לא אוהב את ההתנהגות של רוב האנשים פה.הן לצד המוכרי שוק והן לצד האשכנזיות.
יקר פה לחיות וקשה להשיג משכורת הגונה.
חם פה.
השירות שאתה מקבל פה והיחס פה בתור לקוח הוא איום ונורא.

ניראה לי שזהו. אולי עוד קצת אבל לא עולה לי.

UKjewishboy

New member
אני בהחלט מבין אותך

תרבות הנהיגה כאן בארץ לא משהו אבל היא השתנתה במעט לפחות במה שראיתי, יש טיפה יותר כבוד על הכביש אבל בהחלט לא כמו באירופה, זה עדיין מאוד מאוד רחוק מזה.

גם באוסטרליה שאולי גם אליה אתה רוצה לעבור מאוד מאוד יקר, המטבע שלהם כמו השקל הישראלי התחזק בהרבה מאוד מול הדולר האמריקאי - יש בעיה של התייקרות בברזיל, באוסטרליה, בישראל ובעוד הרבה מדינות - כשארה"ב תצא מהברוך אנחנו אולי נכנס אליו ואולי פשוט נחטוף איזשהו זעזוע חזק שיוריד את המחירים ... אז נכון, יקר כאן עכשיו, אבל לא נראה לי שהמצב הזה ימשיך לעד, ואולי בתקופה של השבועות הקרובים יבוא שינוי גדול.

שירות וכו' זה דווקא בסדר, אני לא יודע איפה אתה גר אבל בינתיים אנשים בסה"כ עושים כאן את העבודה שלהם נחמד מאוד, לא?

----------------------------------------------------------

לגבי חו"ל, שם יש תרבות נהיגה יותר טובה בהחלט, ושם אנשים מתנהגים בנורמה וכו' ... ארה"ב ובריטניה יחסית זולות אבל אוסטרליה יקרה כפי שציינתי, השירות שתקבל כנראה יהיה יותר טוב במדינות שציינת, ואני מניח שאתה מחפש חיים קצת יותר "טובים" שם...

לא נותר לי לומר אלא שאני מבין אותך וממליץ לך אם זה בוער בפנים בשבילך לעבור למדינה אחרת תבדוק לפי הכישורים והאמצעים העומדים לרשותך לאיזו מדינה יהיה לך הכי קל להגר ותתחיל בתהליכים בהקדם.

למעלה