היי

היי

נעים מאוד אני בת 30 הגיל הזה נראה לי כל כך גדול ואני כל כך מרגישה כמו ילדה בת 12 בקיצור רציתי לשאול מתי גיליתן שאתן לסביות אשמח לתשובה

אומנם אני רק בת 25...:)

אך גיליתי את אהבתי לנשים בין כיתה ט לי.... כך שבערל בגיל 15 תספרי על עצמך?

היי

אני בת 30 והיו לי נסיונות רק עם בנים בחיי אבל אני סובלת מחרדות ומחשבות טורדניות בנוגע לזהות מינית קוראים לזה אוסידי יש אחת שסובלת מספק? או שאתן יודעות מי אתן? אני יכולה להיות לסבית אם אני בת 30 ומעולם לא ניסיתי עם בחורה ומעולם גם לא רציתי? אני יודעת שהכל יכול לקרות ויש הכל מהכל אבל אצלי יש בעיה שאני לא מוכנה לנסות ולא רוצה ופוחדת פחד מוות אם אהיה כזו אין לי שום בעיה עם לסביות והומסקסואלים היתי רוצה לדעת איך אתן מרגישות איך גיליתן האם אתן מקבלות את זה שלמות עם זה או לא

כפי שציינתי....

בערך בגיל 15 להגיד שהיה קל? לא היה אבל ברגע שהשלמתי עם זה ירדה אבן גדולה מעל ליבי.... לנסות ממשית... טרם מחכה לאחת

הודיה 6 1

New member
אוסידי

גם לי יש את המטרד הזה. ולכן עד לא מבמן לא הייתי בטוחה בזהות המינית שלי. עד שהחלטתי להתעלם מהספיקות ולהודיע לעצמישאני אכן נמשכת גם לנשים.
את מטופלת אצל מישו? אם כן אז אולי כדאי שתדברי על זה עם המטפל.

היי הודיה

מה שלומך? (יו את יכולה ממש לעזור לי אם תרצי....תודה!)את מטפלת במחשבות הטורדניות או טיפלת?
הודעת לעצמך ואז זה עזב אותך? השלמת עם זה?
עשית משהו בנדון? התנסית? או שאת רק מתעניינת בגברים?
יש לך פחד מבנות? מקרבה פיזית ממגע? או שאין לך בעיה?
תודה אחותי על התגובה :)

הודיה 6 1

New member
תשובה

מטפלת תרופתי
השלמתי עם זה ואני אוהבת בנות רק בלי ניסיון ואין לי בעיה

איזה תרופה?

אני התחלתי לוסטריאל כחלק מהטיפול באוסידי
במרכז הישראלי למחשבות טורדניות
וזה לא מטריד אותך במחשבות את לא עושה טקסים וריטואלים מחרדה מהתחום?
ואת לא רוצה להתנסות זה לא מושך אותך לא מסקרן אותך ?
אני לא רוצה אין לי כל חשק או רצון
אבל זה מאוד מטריד אותי כבר שנים
מה שאני עושה עכשיו למשל שאני בפורומים
זה חלק מהטיפול בחשיפה

הודיה 6 1

New member
רסיטל

אני מתה להתנסות, אבל לא מצאתי עם מי...
יש לי בדיקות וטקסים בתחומים אחרים

כלעוד

New member
קצת מתקשה להבין את

הניק שלך? בכל אופן, לשאלתך: הייתי בת כארבע עשרה וחצי והתאהבתי נואשות בבת כיתתי. היה לי אז חבר חתיכון שגם אותו אהבתי, והיינו זוג חמוד ופופולארי. אך איתה זה היה אחרת. נואש, עוצמתי מטורף. כמעט כולם ידעו, וזה היה שערורייתי. היא דחתה אותי די ברשעות, והיה לי באלאגן מזה, נפשית ובכלל.
אח"כ באו עוד כמה אהבות נכזבות, סקס ראשון, שני והלאה, דייטים, ובגיל כ -21 קשר רציני ראשון.

היי הניק שלי

מאז ימי גיל ההתבגרות המאוחרות חחח היום אני כבר בת 30 הזמן עובר מהר "כשנהנים" נעים מאוד אני דיקלה רציתי לדעת האם אפשר להיות לסבית מבלי לרצות להתקרב לבנות ולרצות רק חבר כל החיים אני בטח נשמעת סתומה ודפוקה אבל כן זו הבעיה שלי בחיים זה נשמע הזוי אבל זה הסבל הכי גדול שלי בחיים מחשבות טורדניות בנוגע לזהות מינית הזהות שלך התגבשה? יש לך לבטים? או שאתה יודעת מי את מה את?

כלעוד

New member
היי חמודה

אני דו מינית, כך שיש לי התלבטויות. מכיוון שאני נמשכת גם לגברים, במיוחד פיזית. אך אני מאד אוהבת נשים ולכן שם עיקר ההתאהבויות שלי. וכשאני מאוהבת אין לי התלבטות בנוגע למה בא לי ....מאד. להיות בקרבת האהוב, פיסית ונפשית, להנות איתו, להעניק לו ולקבל ממנו. וכן הלאה. בגדול אהבה זה אהבה ומשיכה זה משיכה וכשרוצים - יודעים. למעשה אפילו אם רוצים להפסיק את זה קשה מאד. ואח"כ כשכבר ש קשר גם יש לבטים: להישאר או לא? האם היא אוהבת אותי? מה יהיה? לחיות יחד? ועוד שאלות. כל אלו שאלות אנושיות קיומיות וטבעיות. אך במצב שלך שאת מתארת אולי כדאי שתפני גם לבירור טיפולי או ייעוץ באגודה שיעזרו לך לעשות סדר בתכנים הספציפיים האישיים והייחודיים שלך. אל תדאגי כל כך איך את נשמעת. העיקר שיהיה לך ב"ה טוב, ולא חושך חס ושלום. את נשמעת בסוג של בלבול ומבוכה, כמו שכמעט כולן חוות בעניין זה או אחר, מעת לעת. טוב שפנית להתייעץ ולשתף. ומקווה שעזרתי לך.

אז את

מרגישה את זה? את יודעת בוודאות שאת רוצה נשים את מרגיש האת זה כמו שאת מרגישה כשאת דו מינית ורוצה גם גברים? מרגישם ויודעים את זה? רגשית פיזית הכל? כי אצלי זה ספק חוסר ודאות חוסר תשובות כן אני בטיפול במחשבות אובססיות טורדניות טיפול ע"י חשיפה תודה על הדאגה רק טוב!

כלעוד

New member
טוב! טוב

שאת מטפלת בעצמך, ולפי מה שקראתי ב"ה טיפול בחשיפה אפקטיבי ביותר. את יודעת, חשבתי אולי, רק אולי, מה שאני חשה כלפי גברים, דומה קצת למה שאת חשה כלפי נשים. אני נמשכת אליהם, מסתקרנת מהם, חושקת בהם מינית וחברתית, רק לא מצליחה להתאהב ממש. אצלי יש דומיננטיות ברורה לנשים. שם אין שאלות. אלא רצון מלא ומוחלט, אם נדלקתי כמובן. התהיות אצלי זה יותר לגבי גברים.

תודה

בת כמה את? 44? מה הסטטוס שלך?
אני בת 30 רווקה ויש לי ספקות כבר מגיל ההתבגרות
ומה את עושה עם זה? זה מטריד אותך? יש לך אוסידי ?

ממתי הבנת שאת דו מינית?

זה נפוץ? או יותר נפוץ לסביות או סטרייטיות? (אם את יודעת)...

כלעוד

New member
בערך בגיל ארבע עשרה הבנתי שאני נמשכת לנשים

אך היה לי חבר שאהבתי וחשבתי שאני סטרייטית. אח"כ חשבתי שאני לסבית בלבד. אח"כ התנדנדתי.
זה מוזר, אך רק בגיל ארבעים לערך, אחרי הרבה שנות לסביות וסטרייטיות ודו מיניות, הבנתי שכנראה אני פשוט דו מינית. עם העדפה ברורה לנשים.

לדעתי דו מיניות יש הכי הרבה בעולם הרחב.. אך הן בארון או חיות עם גברים. ובקהילה הלהטב"ית יש יותר לסביות. ובעולם בכלל יש הכי הרבה סטרייטיות. סטרייטיות הן הרוב. לפחות כ - 80 אחוז לדעתי. דרך אגב חברה אמרה לי הגדרה שמקובלת עליי: "אני בעיקר לסבית". אולי השאלה מה את בעיקר. מה מכריע אצלך, אם יש דבר כזה.

פאמקי

New member
היי וברוכה המצטרפת

אני גיליתי שאני לסבית אחרי שליש חיים כשטרייטית גמורה. זה היה בגיל 32. זה סיפור הגילוי שלי (שנכתב לפני שנים...), מוזמנת לשתף עם שלך.

למעלה