היי
טוב , אני לא יודעת ממש איך להתחיל - אבל אני ממש אשמח לייעוץ אז ככה.מאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי ממצבי רוח מבואסים כאלה לפני 3 שנים הייתה לי תקופה של התקפי חרדה - תודה לאל היא עברה אבל בערך משם התחלתי להרחיק אנשים , ברמה שהיום אין לי חברים יותר בכלל עליתי במשקל יותר מ15 קילו וזה ממש משפיע לי על הבטחון העצמי
נסעתי לחול מס פעמים בשנים האחרונות - ואני אפילו לא יוצאת מהבית כאילו - אני לא נהנית יותר מהחיים בכלל ... קיצור , התחלתי לימודים השנה- מדעי המחשב אני לא יודעת אם זה בגלל הלחץ או משהו אחר אבל מצאתי את עצמי במצב שאין לי אנרגיות לקום אין לי כח לעשות תרגילים אין לי כח ללכת ללימודים באופן בסיסי - אין לי כח לחיות ואני כל הזמן עצובה - אבל ממש עצובה זה מלחיץ את המשפחה שלי- אני כל הזמן בוכה ובאמת שאני לא רוצה להכאיב להם - הם עברו מספיק בגללי קיצור- ניגשתי לפסיכיאטרית דרך הקופה והיא אמרה שהיא רואה שיש בעיה והיא לא שוללת טיפול תרופתי אבל שהיא הייתה מעדיפה שאני אעבור קודם טיפול פסיכולוגי המצב כרגע הוא שאני בטח אעזוב את הלימודים כי הפסדתי מלא חומר כשלא הגעתי ... ואני די מבואסת מעצמי ומהחיים אני יודעת שאני צריכה עזרה - אבל אני לא ממש מאמינה בטיפול פסיכולוגי ניסיתי כמה פעמים- אצלי זה אפפם לא עזר קיצור , אני לא יודעת מה לעשות - אני חייבת לצאת מזה help?
טוב , אני לא יודעת ממש איך להתחיל - אבל אני ממש אשמח לייעוץ אז ככה.מאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי ממצבי רוח מבואסים כאלה לפני 3 שנים הייתה לי תקופה של התקפי חרדה - תודה לאל היא עברה אבל בערך משם התחלתי להרחיק אנשים , ברמה שהיום אין לי חברים יותר בכלל עליתי במשקל יותר מ15 קילו וזה ממש משפיע לי על הבטחון העצמי