היי

otthon

New member
היי

מחפשת לקנות את המשחק El grande יש לכם רעיון איפה לקנות אותו במחיר סביר?

Pentax

New member
כמה הצעות

El Grande זה משחק מצויין אך הוא גדול וכבד (מבחינת משקל). לכן אתה לא תקנה אותו ממש זול. האפשרות הראשונה היא CSI - המחיר כולל משלוח 84$. האפשרות השניה זה לקנות דרך מרקט פלייס של BGG http://www.boardgamegeek.com/geekstore.php3?action=listforsale&gameid=93 יש שם כמה הצעות לא רעות, אך צריך לברר עם כך מוכר כמה עולה המשלוח. בהצלחה!

otthon

New member
תודה

אשמח לעוד רעיונות

AzureDarkness

New member
צריך לשים לב

שבמשלוח מחו"ל יחייבו אותך במע"מ, ואולי גם במכס (תלוי אם תחכה לינואר, אז אמורה להכנס התקנה החדשה לתוקף).

otthon

New member
אם ככה

אז איך אתם קונים משחקים? כמה מכס וכמה מע"מ צריך לשלם? עדיין אשמח לעוד רעיונות כי אני ממש רוצה את המשחק הזה. דרך אגב לא מזמן הזמנתי את המשחק Tigris & Euphrates מהאתר Bookdepository כשקיבלתי את החבילה לא הבנתי למה כתבו על האריזה Printed papers במקום משחק. עכשיו אני מבינה שזה היה נחמד מאוד מצידם. (למי שבדיוק חסר המשחק הזה אני ממליצה בחום להזמין משם. http://www.bookdepository.com/Euphrat-Tigris-Reiner-Knizia/9783937826981)

Pentax

New member
אין מה לדאוג במקרה הזה

המשחק El Grande עולה פחות מ- 50$ (המשלוח עוד 44$) כך שכנראה לא תחוייב בכלום. לא במע"מ ולא במכס.

regex

New member
דווקא יש סיכון מסויים

למכס יש קריטריונים ברורים (מולד הירח, מצב הרוח של הסבתא של המוכס וכו) שלפיהם לעיתים הם מחליטים שעלות המשלוח כן כלולה. לי זה לא קרה - אבל זה כן קורה.

Pentax

New member
ולכן כתבתי כנראה

כי אכן יש סיכוי קטן. לי זה קרה רק כאשר עלות התכולה עברה 50$. בשאר החבילות (והזמנתי הרבה) אף פעם לא שילמתי מכס ומע"מ.

AzureDarkness

New member
על פי חוק

המכס מסתכלים על המחיר כולל המשלוח. אם אני זוכר נכון, כבר יצא לי לשלם פעם על זה.

Pentax

New member
על פי ניסיון שלי

גם אם מחיר כולל משלוח היה מעל 50$ לא שילמתי כלום. מה שכן אם המחיר של התכולה לא כולל משלוח מעל 50$ אתה תשלם מכס ומע"מ ממחיר המוצר כולל משלוח

liquidlogic

New member
אותי דווקא חייבו

UPS - חייבו אותי על "דמי טיפול", "דמי טיפול" ו "דמי איחסון" (אחרי שכבר שילמתי $30 משלוח בלי קשר) כשהתקשרתי לצרוח עליהם, הורידו חצי מהחיובים, אבל עדיין טענו שעלי לשלם את המכס שהם "שילמו" מאחר והסכום הכולל עבר את ה $50 למרות שהתכולה לא. בקיצור: 1. אני מחרים את USP וממליץ בחום שלא להתקרב אל הגנבים האלה. 2. כשמחייבים אותך בסכומים שרירותיים - כמה טלפונים זועמים יכולים לחסוך לך כסף מספיק בשביל אקמול. 3. נקווה שהתקנות החדשות ימחקו את מוסד הגנבים האנאלפביתים הנקרא מכס.

regex

New member
לי קרה אותו הדבר

להתרחק כמו מאש מ-UPS, FEDEX ו EMS בכולם תשלמו בעת הקבלה הרים של חיובים

sonde

New member
אני מזמין רק דיוור רגיל

ולא משלם מכס/מע"מ גם על משחקים שעולים 54$ לפני משלוח...

regex

New member
גם אני

אבל במקרה הזה למרות שהם הצהירו שזה ישלח ב USPS בסופו של דבר שלחו ב UPS. כמו שנאמר - אופס UPS

AzureDarkness

New member
כן, אזהרה חשובה

לא להשתמש בחברות שילוח כמו UPS וFEDEX ודומיהן. רק דואר רגיל (USPS בארצות הברית).

otthon

New member
שאלה

מצאתי אחד במחיר ממש סביר המשחק 34$ ומשלוח 15$ אבל כששאלתי אותם האם המשחק בגרסה אנגלית. הם ענו לי כך: the game is a german version with full english translation included. אתם מכירים גירסה כזאת?

Pentax

New member
אולי זאת פשוט גירסה גרמנית עם תרגום

במשחק יש קלפים עם טקסט. לא בטוח האם יהיה לך נוח לשחק בה גם אם יהיה תרגום של הקלפים מצורף למשחק. אני הייתי הולך על הגירסה באנגלית.

למעלה