היי (:)

היי (:)

שלום לכולם!!! קוראים לי חלי, אני מאוד מאוד מאמינה בקטע של הקאוצ'ינג והמטרות....אני תמיד מנסה לעשות את זה.. אני מתכוונת להספיק מה שאני רוצה..וזה פשוט לא יוצא לי.. מה עושים למשהו יש רעיון..? תוד ושבוע מקסים!! חלי.

שלום גם לך, מילים המעידות על צורת חשיבה

את כותבת: אני תמיד מנסה.....אני מתכוונת להספיק.... זו הנקודה. צורת החשיבה: לעשות את זה, לתכנן את השלבים להשגת המטרה ולעשות. אם משהו חוסם ולכן זה לא יוצא אז זה המקום והזמן לבדוק, לאתר, לשנות ולצאת לדרך. משהו חוסם זה רק שם זמני. לבד או עם מאמן הדרך פתוחה.

coachingyou

New member
קוראים לזה ניהול זמן אפקטיבי

חלי בוקר טוב, כאשר את 'מתכוונת להספיק אך לא מצליחה' - זו בעיה של ניהול זמן נכון. מה עושים? הדרך היעילה ביותר תהיה לעבור אימון אישי בנושא, זה תהליך קצר אך אפקטיבי מאוד שיאפשר לך להתייעל כמעט מיידית. אפשרי גם להתמקד ולשים את הדעת על התנהלות נכונה, תכנון נכון של הימים שלך, אם כי לבד זה יותר קשה. בכל מקרה, אני ממליצה לא להשאיר את הדברים כך, כי זה רק נעשה מתסכל יותר ויותר. בהצלחה, דורית גן-מור

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ספציפיות

חלי יקירה, אם רוצים להתקדם בתחום הזה עוזר לטפל במקרים ספציפיים ולא בדבר הכללי. בואי ננסה לעבוד על דבר אחד לכרגע. מהי מטרה אחת שאתה רוצה להספיק לעשות השבוע? אילו שלבים יש בדרך למטרה הזו? נסי לפרק לפעולות קצרות של דקות עד שעה. מתי תוכלי לעשות כל אחת מהפעולות השבוע? באיזה יום ושעה?

תודה ענבל

ניסיתי אכן לראות מתי יש לי זמן פנוי כדי שאוכל להספיק.. אני בת 26. אני הייתי אמורה לסיים את הלימודים כבר לפני שנה../... לימודי תואר ראשון..לא פחדתי מזה כי יש לי ממוצע ציונים מעולה וכי אני אוהבת ללמוד.. הבעיה שבאמצע השנה נפרדתי ממשהו יקר לי פרידה נוראית..ומאז לפני חצי שנה נעשיתי נורא שונה..פתאום אבדה לי חדוות הטיפוס בעולם.. ואני נורא רוצה לסיים את הלימודים..נשאר לי מעט כדי לסיים את התואר..אבל אני כבר חצי שנה לא עושה כלום בנידון.. אני גם במקור הגעתי ממשפחה הרוסה.. ו אבל הצלחתי בהמון דברים..ואני נורא מאמינה במטרות שאדם מציב לעצמו ומצליח בהם. לדעתי זה נורא חשוב.!! בזמן האחרון אני מרגישה שיותר התפניתי לעניין הלימודי.. קצת יותר..אני ממש רוצה להספיק..כי הייתי כל כך עצובה בחודשים האחרונים...אבל אני רוצה לחזור להיות אדם אוםטימי ושמח ולהתגבר על הבעיות..!! לנצח אותם.!!ולהספיק מה שאני רוצה...כי יש לי הרבה מה להספיק.!! הרבה.!! המשך יום נעים.!! שרה.

bridges

New member
לנסות...

שלום רב חלי, אם קואצ'ינג היה רק על יצירת מטרות אז לא היה צריך קואצ'ינג. היעדים והמטרות הם התוצר הסופי של תהליך הקואצ'ינג, בדרך אנחנו מבררים מה יאפשר לנו לפעול בכיוון שאנחנו באמת רוצים בו ויש כאן הרבה אפשרויות: יכול להיות שאת לוקחת מטרות שאינן מציאותיות בחיים שלך, יכול להיות שמשהו במחויבות שלך להשגת המטרות חסר (לדוגמה, האם אלו המטרות שאת באמת רוצה להשיג או שאלו מטרות שאת צריכה להשיג כי "כך אמור להיות" או שמישהו אמר לך שאלו המטרות שלך. אם את כל כך מאמינה בתהליך הקואצ'ינג אז אני ממליץ לך לקחת תהליך כזה. בהצלחה, רונן

תמיר1232

New member
תשובה לחלי

היי חלי תהליך האימון האישי בסופו של דבר מוביל להשגת שינויים ומטרות אך לצידו יש את ההתפתחות האישית והצמיחה אם לא יוצא לך להשיג את מה שאת מתכננת יש משהו בתוכך שחוסם/מתנגד/מפחד/לא מכיל את יישום המטרה תשאלי את עצמיך האם את באמת מחוייבת למטרות ורוצה אותם באמת?האם הם בסדר אם את באמת רוצה למה את לא באמת לוקחת אחריות ומבצעת ? האם המטרות ריאליות וברות השגה? האם יש מגבלה כלשהיא שקשורה אלייך להשגתם כמו ניהול זמן,אמונה מחלישה,פחד ,כניעה לחץ מהסביבה ? האם קיים פחד מכישלון שיושב על כישלון מהעבר?. כמו שאת רואה ,יכולות להיות הרבה סיבות לכך.. בתהליך אימון אישי את יכולה לקהל כלים ליצירת בהירות,התבוננות,חיבור לחוזקות שלך ולשחרר חסמים להשגת מטרותייך בהצלחה תמיר סוזן אימון אישי הוליסטי

ladybug4NLP

Active member
"זה פשוט לא יוצא לי"

מה זה ה"זה" הזה? נשמע כמעט כמו "האנשה" של משהו ממש מופשט שיש לו אישיות משלו ויכול ומסוגל לגרם שמשהו "לא ייצא". כמו כן, כשאת כותבת" לא יוצא לי" זה נראה כאילו זה מחוץ לשליטתך כ ה"זה" לא יוצא לך". באימון והנחיה עובדים על דברים שבשליטתך. לדוגמא- אם יחסייך עם אדם מסויים אינם טובים, אנו נעבוד לא על איך לגרם לאדם השני להסתדר אתנו אלא איך אנחנו יכולים לשפר טת היחסים שלנו אתו. כנ"ל ניתן לעבוד על כל מטרה כשהיא ברת השגה ובשליטתך ואז עובדים על הכלים שיעזרו לך להשיג את מטרתך. אין אפשרות לעזור לאדם שחושב שהמטרה אינה בשליטתו וכמובן הצעד הראשון הוא קבלת אחריות על הקיים.

תלתלית3

New member
האם זה משהו שמאפיין אותך כל חייך ?

האם המטרות שאת שמה לעצמך ריאליות פר הזמן שמוקצב להן ? את יכולה לפרק את הרעיון לשלבים מעשיים ואז לקבוע לוח זמנים המתאים לכל שלב. מן אבני דרך. בהצלחה טליה

למעלה