היי..

אורטל24

New member
היי..

עשיתי לעצמי פריסה קלטית ( דרך האתר של אורי רז) אודה לכם אם תוכלו לפרש אותה עבורי ולהסביר על פתחית הקלפים עצמה, כדאי שאוכל ללמוד מכם. הפריסה היא בנוע למערכת היחסים. 1-מה עוזר או בעד-שטן 2-מה חוסם או נגד- מלך החרבות 3-שיעור רוחני לשואל בהווה-עשר חרבות 4-בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-ירח 5-עבר קרוב-מלך המטות 6-עתיד קרוב- תשעה מטבעות 7-דימוי וזווית אישית-שתי חרבות 8-זוית הראיה של החברה-ששה גביעים 9-רוצה אבל פוחד-שלושה מטבעות 10-סיכום, יכולת כיוון הרוח-חמישה מטות. ועוד שאלה קטנה.. במידה ואתחיל לפתוח ממש לעצמי , האם אוכל לפרש כאן את הקלפים ואתם תתקנו אותי אם אשגה? זו נראית לי דרך מצוינת ללמוד.. ומי יודע אולי זה גם יעזור לאחרים. תודה מראש!

אורטל24

New member
מישהו?

אם ההודעה נשכחה... אני מקפיצה אותה.. האם מישהו יוכל לעזור לי לפרש, בבקשה?

XמטאורX

New member
../images/Emo141.gif למה לא...

היי אורטל 1- אני חושבת שמה שעוזר לך במע´ היחסים זה שאת השולטת, שאת משוחררת ולא כבולה. 2- מה שמפריע לך זה חוסר בהרמוניה, כנראה חוסר יכול חוותר על צרכייך האישיים על מנת להתקדם, חוסר יכולת להחליט. 3- בהווה את מרגישה פגועה ככל הנראה כתוצאה ממע´ היחסים, או מחוסר מע´ יחסים (האם את במע´ יחסים, או רווקה?) , את שבורה אך בכל זאת בתהליך התאוששות וחזרה למסלול. 4-מצבך הנוכחי מזמין אותך להתמודד עם המציאות כפי שהיא, בלי אשליות ובעיניים פקוחות לרווחה, לא לפחד , לא להכנע למצבי רוח- ולהתמודד כמו גדולה. 5- בעבר הקרוב יתכן שהיית בקשר עם בן מזל טלה? או שהפעולות שלך בנוגע למע´ יחסים נבעו יותר מהתלהבות, הייתה לך המון יוזמה ומרץ, אגוצנטריות. 6-בעתיד הקרוב תחווי הצלחה גם בתחום החומר, אם את רווקה- אז סיכוי טוב להכנס למע´ יחסים. את רק צריכה לפרגן לעצמך קצת יותר 7-מבחינתך הנושא של אהבה ומע´ יחסים נמצא בקיפאון , את לוקחת ת´זמן שלך, ומחכה עד אשר העניינים יתבהרו 8-החברה מאמינה שמבחינת מערכות יחסים יש מישהו מהעבר שלך שמתאים לך קלף 6 גביעים יכול גם לתאר את הרצון של סביבתך לראות אותך כבר מאושרת עם מישהו, ואפילו לראות אותך מביאה ילדים לעולם 9-את חוששת מאוד מהסביבה ממה שחושבים וכו´ 10- לסיכום העניין: הדרך למע´ היחסים המיוחלת ו/או לשיקום מע´ יחסים קיימת עוברת דרך התלבטויות ומאבקים, חלקם פנימיים וחלקם חיצוניים (עם הסביבה) עלייך להקשיב לכל הקולות שמכוונים אותך ורק אז להגיע לכלל החלטה שאת שלמה איתה. בהצלחה, XמטאורX

אורטל24

New member
תודה!

אני במערכת יחסים, מאוד בעייתית.. ומקווה שתהפוך לממוסדת יותר. תודה על התשובה.

למעלה