היי

היי

אני בת 24 עוד מעט ומרגישה שאני לא ממשיכה אלאה שהעבר די תוקע אותי לא מצליחה לקום לדרך יותר טובה פונה אליכם כי אין לי ממש למי לפנות.... מקווה שלא מפריעה ...

bridges

New member
ולהיכן את רוצה להגיע?

שלום רב לך, כתבת מעט מאוד אינפורמציה. במקום לדבר על העבר אני מזמין אותך לספר לנו מהי אותה הדרך הטובה יותר שאליה את רוצה לפנות? רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לא מפריעה

מלאכית יקרה, אני מרגישה שקשה לך. נשמח לעזור, השאלה היא איזו עזרה את רוצה. את נותנת מעט פרטים, כך שקשה להתייחס לתוכן הדברים. אולי המקום בו את זקוקה לעזרה הוא בתהליך אישי - אימון או טיפול, מה שמתאים? מה יעזור לך כרגע?

Vegan Tiger

New member
כמה דברים

ציינת שאת רוצה ללמוד ולעבוד. אם למשל את לא יודעת מה יותר מתאים לך, אפשר באימון אישי ליצור בהירות לגבי העניין הזה. דבר שני, לגבי העבר שלדבריך תוקע אותך, יתכן שמדובר על אמונות מעכבות שאם תסירי אותן ממחשבתך אז תוכלי לראות ולקום לדרך יותר טובה. גם את זה ניתן להשיג באימון אישי. איזו סוג של הכוונה את מרגישה שהייתה יכולה לעזור לך? אורי

Vegan Tiger

New member
בהחלט אפשרי

זה יכול להיות קשור לכמה דברים: כפי שאמרתי אם יהיה לך יותר ברור מה את רוצה לעשות, וגם אם תסירי אמונות מעכבות. וגם אם תקבלי ביטחון מדברים שעשית בעבר או שתעשי בעקבות תהליך אימון אישי. בהצלחה! אורי

tapuachcoach

New member
מתקיעות לזרימה והגשמה עצמית. זה אפשרי.

שלום לך, מלאכית בלבן הטיפ הקצר ביותר, כדי לצאת מהתקיעות של העבר הינו להתמקד בעתיד
זה נשמע היגיוני, אבל לא תמיד אנחנו יודעים לעשות את זה. אמנם כדי ליצור הצלחה שתשרת אותך לאורך זמן ותיתן לך את הסיפוק והגשמה אישית שאת מחפשת, יש צורך שתלמדי דברים אלו על עצמך ותתני להם ביטוי בחיים שלך. - לדעת להגדיר את הרצון, - לפתח אמונה, - לנוע בקצב שלך ובזמן שלך, - לגבש משמעות. - לפעול מתוך מטרה נעלה כל אלו הם מפתחות ליצירת הצלחה בת קיימא בחיים. כל הדברים הללו הם דברים נלווים שאפשר ללמוד ולפתח אותם בתהליך אימוני, כשהתרומה שלהם בסופו של דבר תבוא לידי ביטוי במה שאנחנו מכנים לצאת מהתקיעות ולחיות חיים מלאי סיפוק, השראה והגשמה עצמית. כדי להתחיל יהיה עליך לתת לזה סיכוי ולהאמין שזה אפשרי. את מוכנה? איך זה נשמע לך? בברכת שיגשוג והצלחה
ישראל

יקומי

New member
מלאכית בלבן...

שם מקסים בחרת לך:) בגילך הרבה אנשים לא ממש יודעים מה הם רוצים לעצמם, כך שאת לא לבד. (חצי נחמה) נסי לבדוק עם עצמך, מה את אוהבת? למה את נמשכת? מה הוא הדבר שמעורר אותך? לאן את אמורה/רוצה להמשיך? מהי בענייך דרך יותר טובה? וטובה ממה? מה הוא הדבר שכרגע תוקע אותך ולא מאפשר לך לקום? מה זה אומר "להיות תקועה" איך זה מתבטא בפועל ביום יום? שבי ורשמי בפרוט כמו בתפריט מסעדה ממה את רוצה שתהיה מורכבת דרכך מעכשיו? האם יש כמה אופציות שאת מתלבטת ביניהם? ככל שתגדירי יותר במפורט רצונות יש סיכוי עולה וגדל כי דברים יתבהרו והדרך תהיה ברורה לך יותר ויותר. יש סיכוי שאם תעני לעצמך על כמה שאלות ותהיי ממוקדת , יהיה לך קל יותר להתקדם לאן שאת רוצה. הרבה הצלחה מלאכית:)

הי יקומי

זה בדיוק הבעיה שאני יודעת מה אני רוצה ומה אני אוהבת ואני עדין לא מסגולת לקום ולעשות ...

יקומי

New member
גם כאן אינך לבד

פגשתי הרבה אנשים, שידעו מה הם רוצים ולא היה להם האומץ לקום ולהגשים זאת. מהמון סיבות מודעות ולא מודעות כפי שרשמת להיתקע בעבר לא מקדם אותי. כאשר אני תקועה בעבר יוצא שאני מייצרת את אותה התוצאה שוב ושוב (כמו טייס אוטומטי) אפילו אם היא לא מוצאת חן בעיניי. הרבה פעמים זה נובע מהפחד לחולל שינוי, אי הידיעה לתוצאה מראש, אך כדי להגשים בפועל התנסויות אחרות עלי לשנות הרגלים מסוימים ואפילו לברר הרגלים שאני לא מודעת אליהם. כיוון שכל מקרה הוא לגופו ואין אני יודעת מה היא משאלתך אני ממליצה לך בחום לגשת לאיש מקצוע שיעזור לך למצוא פתרונות ולקבל כלים בהם תוכלי להתגבר על מכשולי העבר ולהגשים בפועל את רצונותייך. הרבה הצלחה מלאכית לבנה

שלום מלאכית

אם את רוצה להתקדם בחיים את צריכה קודם כל לבחור לך מטרות שאת רוצה להשיג. אני מציע לך שבי עם עצמך בשקט קחי דף ועט ותרשמי 5 יעדים שאת רוצה להשיג בחיים. לאחר מכן תכיני תוכנית להשגת כל יעד ויעד אני מציע לך גם לרשום לוחות זמנים מחייבים לביצוע כל משימה לדוגמה: נניח שאחד מהיעדים שבחרת הוא להשיג עבודה בתחום מסויים שתמיד משך אותך, השלב הראשון בתוכנית שלך צריך להיות לשבת כל יום חצי שעה על המחשב ולחפש בלוחות המודעות עבודה מהסוג שאת רוצה. השלב השני הוא תוך יום אחד להתקשר לכל המודעות הרלוונטיות ולנסות להתקבל לראיון וכך הלאה.. תוך פרק זמן קצר אני דיי בטוח שתשיגי את המטרה שהצבת לעצמך.

vaxxzz

New member
בואי נעשה תרגיל קטן

נגיד שאת צריכה לבחור שוקולד אבל את לא בטוחה איזה שוקולד את רוצה, שוקלד לבן או שוקולד רגיל. אני מטיל מטבע פלי - שקולד לבן עץ - שוקלד רגיל הכנסתי כרגע את המטבע בלי להסתכל מתחת לדף אני לא יודע מה יש שם מה את רוצה שזה יהיה? עץ או פלי רק כשתעני לי אני אסתכל מה יצא במטבע אבל אני רוצה שאת השוקולדים תמירי לדברים שאת רוצה אני מחכה

למעלה