היי...

מינרוה

New member
היי...

כדאי להיות בתחום הטארוט אני צריכה לעבור קורס?... אני יכולה ללמוד בבית לבד עם אתר או שאולי אני צריכה ספר?.... אהה ואיפה קונים את חפיסת הקלפים...(באיזה המרכז..) תודה רבה על העזרה...

chany

New member
מותק,אני מאוד מאוכזבת המפורום

הזה.אף אחד לא מיתייחס לשאלות,אז אני יענה לך את יכולה ליקנות את הספר של גידי גלבוע קורס טארוט שלם וגם את חפיסת הקלפים של ריידר,ככה אני עשיתי בהתחלה ,ואת קונה אותם מחניות למיסטיקה,יש בתל אביב ליד הבימה בעצם ממול הבימה חנות נחמדה למיסטיקה,וגם ליד שוק בצלאל בל אביב אבל בכל דפי זהב את יכולה ליפתוח במיסטיקה ותימצאי חנויות ,כמו כן אני גם עברתי קורס אצל גידי גלבוע והא מקסים,אבל אני לא מיתעסקת בזה רק לעצמי ולכמה חברות טובות שאני עושה להם במתנה.תמורת שקל אחד כך אמרו לי שנהוג לעשות כדי שהאנרגייה שלי לא תעבור אליהם.

XמטאורX

New member
למה את אומרת "אף אחד לא מתייחס???"

בזמן שכתבת את ההודעה המשמיצה שלך אני טרחתי לענות למינרוה אז תחשבי פעמיים לפני הודעות כאלה....(:)

chany

New member
מטאור!!!! חס וחלילה לא השמצתי

אף אחד, פשוט קצת היתאכזבתי שלא ענו לי,בסך הכל אני אוהבת את הפורום הזה,ואם חלילה העלבתי משהו אז אני מיתנצלת ובגדול

uri_raz

New member
מספר הערות

קודם כל הספר של גידי גלבוע הוא מהנחותים בשוק - עדיף להתחיל עם הספר של אריק אייל, שגם זול משמעותית ממנו, או עם ספרו של ד"ר יואב בן-דב. אני מצטרף להמלצה על חנות "העידן החדש" (נקראת גם ´יש מקום בע"מ´) מול תיאטרון הבימה.

XמטאורX

New member
סתם שאלה לאורי

אורי מה שלומך? שאלה מתוך סקרנות... אתה מתכוון להוציא לאור בקרוב ספר טארוט?

uri_raz

New member
שלום מטאור

למען האמת שלומי לא כל כך טוב, ולכן אני נוכח בפורומים הרבה פחות מאשר בעבר. לגבי ספר - אני כותב ספר על טארוט כבר למעלה משנתיים, וכבר כתבתי למעלה ממאה דפי A4. מכיוון שהספר לא קרוב אפילו לסיום, אין שום לו"ז להוצאה לאור.

XמטאורX

New member
קצת מידע....

היי... מינרוה ... הניקניים שלך מזכיר לי דמות חביבה בהארי פוטר
ולשאלתך- כדי לפתוח בקלפי טארוט את לא חייבת לעבור קורס את יכולה ללמוד בעצמך כתחביב מהאינטרנט או מספרים בתור התחלה צירפתי לך שני אתרים ממש מומלצים, האתר של אורי רז והאתר של יואב בן דב שמשניהם את יכולה ללמוד המון, אם תעייני באתר של אורי תראי המון מידע חיוני על טארוט (אפילו איפה מומלץ לרכוש חבילות קלפים וכו´..) אם אין לך קלפים את יכולה להתחיל לפרוס דרך האתר קלפים , ואם כבר חשבת לקנות חבילה , למתחילים תמיד ממליצים על החבילה של ריידר וויט, היא גם הכי נפוצה- אבל זה כבר נתון לשיקולך... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה חמודה ונשמח לשמוע ממך בפורום... יאללה ביי

למעלה