היי :)

היי :)

היי, אני די חדשה פה... הגעתי לפה אחרי שיחה עם חברה שלי- הצהרתי בפניה שאני לא ממש נמשכת לאחרים, וסקס אף פעם לא משך אותי. הסיבה היחידה שעשיתי סקס כי הרגשתי שזה מה שמצופה ממני ובגלל שלא היה לי אכפת מזה וידעתי שהפרנטר יהנה מזה, "נשכתי" שפתיים והמשכתי. החברה אמרה אולי את פשוט א-מינית... וזה גרם לי להתחיל לחשוב. כבר יותר מחודש שאני משחזרת כל מערכת יחסים שהייתה לי. וכל מערכת יחסים הייתה טובה עד שהגיע החלק המיני. הקטע הוא שאני אוהב להיות עם בן-זוג, לדבר איתו, לצאת איתו ובתכלס להנות איתו- עד שזה מגיע למין. שמתי לב בשלב מסויים בזמן השירות הצבאי כי סקס לא משך אותי אף פעם והסיבה היחידה שעשיתי את זה היא בגלל שהרגשתי שזה מה שמצופה ממני. ואני עדיין זוכרת שהצבתי לעצמי מטרה- להיות עם מישהו וללמוד "לאהוב" את זה- כלומר, להכריח את עצמי כדי שלפחות אני אוכל לשקר למען מערכת יחסים. רק שלא הצלחתי. בכנות, אני עדיין לא יודעת אם אני באמת א-מינית או לא. ואני רק בתחילת דרכי... אם מישהו יכול לעזור עם חומר על א-מיניות, או סתם לספר לי דברים על זה שאולי יותר יעזרו לי אני אשמח :)

Berethor

New member
את נשמעת א-מינית

אבל יכול גם להיות שלבני הזוג שלך פשוט לא היה אכפת אם את נהנת, העיקר שהם נהנים ומסופקים. זה גישה פופולרית בקרב גברים. בכל אופן עצוב לי לשמוע שעשית את זה רק כי זה מצופה ממך ורק בשביל שאחר יהנה, זה "שנשכת שפתיים" הופך את זה לאפילו יותר גרוע. אני מאמין שאם כבר עושים סקס אז חשוב ששני הצדדים יהנו ממנו ויפיקו ממנו משהו, אחרת זה דבר פשוט נורא. קשה לזייף הנאה ורצון, על כן זה לא מפתיע שהם שמו לב בסופו של דבר. ללמוד לאהוב משהו יכול להיות דבר נורא מסוכן, ולשקר שאת נהנת זה דבר שבסופו של דבר פוגע בך יותר, שלא נהנים ממשהו זה יכול גם להעיד שמשהו שם לא בסדר, בין אם זה כי זה לא מתאים לאדם ואותו אדם לא יכול להנות מזה בכל אופן, ובין אם זה משום שזה נעשה באופן שהוא לא אוהב. הייתי מציע שלא תעשי יותר דברים מיניים או רומנטיים שאת לא רוצה בהם ולא נהנת מהם, אבל אם כבר את עושה הקרבות אז לפחות תני לבן זוג לדעת את זה, פתיחות זה דבר חשוב בזוגיות, ככה שלא יבוא לו במכה ואז גם לא ידע תסיבה, אוליי ככה הוא היה נשאר ויעריך את זה שאת עושה את זה רק בשבילו או שעוזב ומחפש מישהי שיותר כמוהו. למרות שברוב המקרים זוגיות עם פערים מיניים כאלה נגמרות דיי מהר בכל מקרה, כי זה דבר נורא קשה לעשות דבר כזה רק בשביל מישהו אחר, וגם הצד השני יודע שלא באמת רוצים את זה איתו. בכל אופן את בהחלט נשמעת לי א-מינית, א-מינית שמעוניינת בזוגיות ואף סבלה בגלל זה. הנה חומר על א-מיניות. http://he.wikipedia.org/wiki/א-מיניות http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Asexuality

snoopytush

New member
האמת גם אני מעולם לא הצלחתי לאהוב את זה:p

אבל גם לא ניסיתי יותר מידי:p האקס שלי הגדיר את זה ככה: לשכב איתך זה כמו לשכב עם קיר XDD הסכמתי איתו לגמרי. האמת כשחושבים על זה היה לו יותר סיכוי עם הקיר:p

k500

Active member
מנהל
חומר להמונים

ברוכה הבאה לפורום. מה שאת מתארת נשמע כא-מיניות ואף נכתב על כך בכמה מחקרים בדיוק כפי שתארת- כי זה מה שמצופה מהחברה ולא מתוך רצון אמיתי לקיים יחסים. תוכלי לקרוא את הדברים במאמרים שיש כאן בפורום, למעלה, הימני ביותר בכחולים, שם יש קישורים למאמרים. אם לא תמצאי ישירות נשלח לך לינק ישיר. בהצלחה

זה כמו לשמוע את עצמי לפני כמה שנים...

יש בקישורים כאן בפורום שפע של חומר. חלק מהמאמרים הישנים פחות מוצלחים חלק יותר. ממליצה לך לעבור על הקישורים ואז אם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות נשמח לענות. ברוכה הבאה! |U4|

למעלה