היי

אליc

New member
היי

היי שלום לכולם אני יודע שנעלמתי קצת אבל הכל לטובה תאמינו לי אנימרגיש כבר יותר טוב ..אבל יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי וחשוב לי לפחות להבין את זה ...כאשר בחורה אומרת שהיא רוצה את הלבד שלה למה היא מתכוונת ..?

ניקולי

New member
אוייייי../images/Emo12.gif

תראה כשבחורה אומרת שהיא רוצה את הלבד שלה..זה אומר רק דבר אחד: זה אומר: "אני רוצה להיות קצת לבד, אני רוצה את המרחב שלי, אני רוצה את השקט הנפשי שלי, בקיצור קפל את הזנב בין הרגליים ותעזוב אותי לנפשי" זה מה שאומר המשפט : אני רוצה את הלבד שלי (שלה)!! אני לא מבינה מה לא ברור כ"כ????? גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

אלי

נשבעת לך אתמול חשבתי עליך ורציתי לפנות אליך ולבקש לדעת כמו שביקשתי אז מה עשית בשביל עצמך אז טוב שרואים אותך ועדיין אני וכולם מחכים לתשובה מה אתה עושה בשביל לאהוב קודם כל את עצמך (מצידי תמציא משהו אפילו וזה לאט לאט יכנס לך לראש) בחורה שרוצה להיות לבד פשוטו שמשמעו אני רוצה להיות לבד תן לי את הזמן המרחב שלי עזוב אותה אל תלחץ זה רק יוריד את הערך בעינייה

sidi

New member
כמו שזה נשמע

היא רוצה להיות לבד... אבל זה נכון רק אם היא מספיק אמינה... כיוון שזה יכול להיות גם רק תירוץ במידה והיא רוצה לסיים קשר אבל היא לא יודעת איך לעשות את זה בלי לפגוע....

למעלה