היי

a c flemch

New member
היי

אפשר להצטרף אם החבר ג'ובניק?
טוב לא יודעת למה אני כותבת פה \ איך הגעתי חח, פשוט מה זה עצוב לי
אני וחבר שלי זוג שמדברים יום יום מלא שעות בטלפון, ונפגשים לפחות 4 פעמים בשבוע [=שבוע גרוע חח] והוא התגייס ועברו יומיים ואוףףףףףףף אני יודעת שזה נשמע ממש מטומטם בשביל הבנות פה שלא רואות את חבר שלהן 21 יום אבל עדיין
ממש חרא לי והיום לא דיברתי איתו ועד היום בכל כמעט עשרת החודשים של הקשר שלנו לא קרה דבר כזה... גם כשהיינו ידידים היינו מדברים כל יום וזה ממש מעצבן אותי!!! ואני מכניסה את עצמי לסרטים שפשוט לא באלו להתקשר והוא כבר לא אוהב אותי כמו פעם ואני יודעת שזה דבילי [הלו מפגרת עברו יומיים] אבל הייי אני כנראה דבילית ממש גדולה חח לא ברור לי איך אני אשרוד עד סוף הטירונות והקורס, פשוט לא ברור.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קוראים לי דניאל , בת 15.5(הכי צעירה בפורום)
, מהצפון , עם החייל הכי חתיך בכל מ.צ מעברים
כבר חצי שנה + שבוע וקצת . הוא התגייס שהיינו 3 שבועות ביחד. תספרי על עצמך קצת ? בת כמה? מאיפה?
בקשר למה שסיפרת - אני דיי מכירה את זה, אל תכניסי את עצמך לסרטים!!! , גם לי זה קרה המון המון בתקופה שהוא התגייס וגם אני שהיינו ידידים ורק התחלנו לצאת היינו טוחנים ת'טלפון וניפגשים המון. , ושהוא מתגייס כן כמעט ואין דקה לנשום ולדבר איתו. והוא אוהב ואני בטוחה שמתגעגע הרבה יותר ממך!!! , ומחכה רק לשמוע את הקול שלך! ברגע שהוא יוכל להתקשר , אני סומכת עליו , שאת תהיי בין הראשונים או אפילו הראשונה שהוא יחשוב להתקשר אליה ולעדכן. ואת תשרדי! כולנו שרדנו וממשיכות לשרוד. בשביל זה אנחנו כאן , עוזרות , מקשיבות , מייעצות ופשוט תומכות אחת בשניה
אנחנו כאן לכל מה שתצטרכי , ושוב המון המון הצלחה , ואל תדאגי זה יעבור

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

ספרי קצת בת כמה את? בן כמה הוא? איפה משרת? :) גם חבר ג'ובניק הוא חבר חייל ;) וכל אחת והקשיים שלה. את יכולה להיות חברה של אחד שיוצא כל יום הביתה אבל הוא מסיים נגיד רק ב6 בערב וגר שעה נסיעה ממך ושאת לא מספיקה לראות אותו כל השבוע.. גם אפשרי. והוא עדיין ג'ובניק :ם חחח אבל את כן רואה אותו הרבה ;) קיצור כל אחת שיש לה חבר חייל לא משנה איזה חייל מוזמנת לפה חחחחח כי חייל או חייל. אל תיכנסי לסרטים.. חכי קצת. ברגע שלא תשימי לב ותשכחי שאת מחכה לטלפון ממנו הוא פתאום יתקשר. לכי לישון.. מחר יום חדש. אולי לא היה לו זמן.. קורה. גם לג'ובניקים יש מה לעשות. מי כמוני יודעת :ם אני לא מספיקה לקבוע לעצמי תורים לרופאים מומחים ויש לי בעיות רפואיות רציניות שלא רצו לגייס אותי בגללן. קיצור אפילו לדאוג לעצמי אין לי זמן. אולי הוא ביום כזה עמוס. קיצור חפרתי ~,~ אני שחר, בת 19 בקרוב. חיילת קרייה גאה XD חסרת חבר כרגע :\

../images/Emo13.gif בטח שאפשר, ברוכה הבאה

אני מבינה את המצב שלך.. זה לגיטימי שאחרי 10 חודש שאתם נפגשים מלא ורגילים לדבר כל כך הרבה אז פתאום כשהוא התגייס זה יהיה לך קשה. אין לי כל כך מה להגיד חוץ מזה שאת תתרגלי לזה, אני מאמינה שאם את תירגעי ותפנימי שזהו החבר שלך חייל ואין לו הרבה זמן להקדיש לך בטלפונים אז המצב יסתדר. יקח לך כמה שבועות לקלוט את זה חח זה לא קל אבל לא בלתי אפשרי! יהיה בסדר, תאמיני בעצמך ותהיי חזקה!! והכי חשוב, אל תוותרי גם אם קשה- הוא בטוח שווה את זה!

a c flemch

New member
הוא באמת שווה את זה...../images/Emo99.gif

אבל איך אתן שורדותתתתת חח איך אתן לא מתחרפנות ובוכות? זה רק בהתחלה ככה קשה?

חח שמעי אף אחד לא אמר שזה קל!

בהתחלה זה הכי קשה כי את עוד לא מעכלת שהחבר שלך הוא חייל ושהוא נכנס לשגרה עמוסה ושהוא כבר לא יכול להקדיש לך תשומת לב וזמן כמו פעם.. את אמרת שהוא ג'ובניק, אני חושבת שרק בטירונות ובקורס יהיה לך קשה.. ואחרי זה שהוא יעבור לסדיר יהיה לך הרבה יותר קל כי בטוח הוא יצא יותר. אז קחי את התקופה הזאת הכי בקלות שאת יכולה כי זה יעבור. ואם אנחנו שורדות את המצב שחבר שלנו סוגר 21 בהכי קרבי, אז זה ממש קטן עליך! בהצלחה :)

a c flemch

New member
נכון וזה מחרפן שהוא לא יכול לדבר כשבאלי ../images/Emo6.gif

אבל היום יצא לנו לדבר מלא כי הוא היה במיון מסכן... אחח אתן גיבורות אחת אחת תאמינו לי

a c flemch

New member
תודה מתוקות ../images/Emo9.gif

בינתיים הכל בא על מקומו בשלום
גם שלח הודעה וגם התקשר ודיברנו מלא מלא! וכן הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ומתגעגע ואיזה כיףףףףףף... אבל זה ממש קשה לדבר ככה פעם אחת ביום... זה מחרפן. ככל שהטירונות עוברת זה משתפר? ובקורסים ושטויות? ממש קשה לי. אני מחיפה, בת 18 וחצי, בשירות לאומי והוא בן 18. אני מעדיפה לא לחשוף עדיין יותר מדי חיחי אבל עם הזמן זה בטח יגיע
קיצר אני ממש שמחה שהגעתי לכאן אתן נשמעות כיפיות ואני מקווה שתעזרו לי להעביר את התקופה הזאתתתתת כי פאק עוד שניה צומחת לי יד שלישית מהקרינה של הפלאפון שדבוק אלי חחח

GrowingMadness

New member
היי D:

אני שי, האקס שלי היה לוחם בכפיר.... נפרדנו לפני כמעט חודש. אבללללל הכל קורה לטובה בחיים דלת אחת נסגרת ואחרת נפתחת. סתם נו אני סתם מנסה לעודד את עצמי.
חח קיצר זה פורום חברות של חיילים לא פורום חברות של לוחמים, כל אחת שיש לה חבר חייל מוזמנת D: ולא משנה איזה חייל זה העיקר שהוא התגייס ומשרת את המדינה שלו לא משנה באיזה דרך! קיצר זה ממש לא דבילי, הייתם רגילים להיפגש ולדבר הרבה ועכשיו זה שינוי חד בשגרה אבל תאמיני לי שאת תתרגלי לזה מהר! גם אני הייתי בדיוק כמוך [חבר שלי בהתחלה התגייס להיות ג'ובניק..] וממש התבאסתי אבל מתרגלים :) ואתם תמצאו את ה"נוסחה" שלכם לטלפונים ופגישות וכאלה. ואני בטוחה שהוא אוהב אותך אפילו יותר עכשיו שהוא בצבא D:

למעלה