נמאס לי מקונצנזוס.
לא מבינה את המוזיקה של בוב דילן, רולינג סטונס, U2, The doors ועוד כלמיני אמנים שנחשבים גאוני מוזיקה היסטריים ואם הם לא נמצאים בפייבוריט ליסט שלך, סביר להניח שאתה לא מבין במוזיקה ויש לך חרא של טעם במוזיקה באופן כללי וזה יוצר מן מצב כזה של כלמיני אנשים שרוצים להיחשב מבינים במוזיקה ואז מכניסים אותם אוטומטית לרשימה שלהם רק כדי לא לצאת מפגרים... כל הרעיון של להיות מבינים או בעלי טעם טוב מתבזבז על ניסיון להרשים... כדי להבין במוזיקה, צריך להבין את המוזיקה... לדעת להבדיל בין סולו גיטרה מרגש לבין סתם רפרוף על המיתרים או בין מילים מרגשות, נוגעות ואמיתיות לבין מה שהקונצנזוס מחבב. אז אני עושה את הצעד הראשון, אני קמה ואומרת קבל עם ועדה: שלום, קוראים לי ארטמיסיה, יש לי טעם מאוד מגוון במוזיקה, אני מחשיבה את עצמי בעלת טעם מיוחד וטוב ומבינה במוזיקה
ואני לא יכולה להבין את ההתלהבות מבוב דילן, רולינג סטונס, U2, The doors וחבריהם האיכותיים... לדעתי למייק ברנט יש קול יותר יפה מלבוב דילן, הקיור כותבים מילים יותר יפות ומלאות משמעות מהדורס וU2 ואדם אנט
ה-ר-ב-ה--י-ו-ת-ר--מ-ג-נ-י-ב ממיק ג´אגר. זהו. אמרתי את זה, אני מקווה שעוד אנשים יצטרפו אלי.
בכל מקרה, ביטלס, לד זפלין, אחלה, גם אני בערבון מוגבל

והולווט אנדרגראונד נחמדים ושוב, לא מצאתי כלום גאוני במוזיקה שלהם... סורי.