היי

הדרH

New member
היי

קוראים לי הדר אני אוהבת את בוב דילן, ג´וני מיטשל, לד זפלין, THE VELVET UNDERGROUND, הסטרוקס, מוסיקה אירית, בוב מארלי, הביטלס ועוד... אני אשמח לקבל מידע על הנ"ל כיוון שבאינטרנט קשה למצוא ממש מידע על בוב דילן למשל והוא ביחוד מעניין אותי אז... זהו

היי הדר ../images/Emo29.gif

את מחפשת מידע בעברית?
אם כן, את מכירה את www.mooma.com ? אינצקלופדיה מקוונת בעברית. ואם את מחפשת דברים יותר נרחבים ובאנגלית, מומחים ממני (שזה כל בן/בת 10 שיודעים להפעיל את האינטרנט
) בוודאי יעזרו לך, פשוט הקפצתי לך, אני גם כן מחבבת את הולווט אנדרגראונד :) (בכלל את לו ריד)

אני בכלל מחבבת את הטעם שלך../images/Emo13.gif

את בוב מארלי לא ממש.....אבל כיף להיות ראסטפארי.

dylan

New member
היי

בקשר לדילן.. תנסי כאן.. אם יש לך משהו יותר ספציפי שאת רוצה לדעת בקשר אליו.. את תמיד יכולה לשאול..
(
האייקון שהכי מזכיר אותו...)

הדרH

New member
תודה

זה ממש מוזר בדיוק זמזמתי לי את השיר של ג´וני מיטשל כשקראתי את זה

dylan

New member
../images/Emo13.gif חשבתי שתזהי את החתימה

כנראה שחשבתי חזק מדי... ספוקי.. אגב על איזה אלבומים שלה את ממליצה.. יש לי רק את BLUE..

הדרH

New member
הבנתי את החתימה זה ממש נחמד

פשוט לא הגבתי על זה ואני מתה למשקפי דילן ויש לחברה שלי אני ממליצה לך על clouds שזה גם אלבום דיי עצוב אבל שירים ממש יפים ויש לי תקליט שלה שעוד לא שמעתי אבל קוראים לו the hissing of summer lowns וחוץ מזה הרבה אלבומים שלה נמצאים בחנויות ואת יכולה פשוט להקשיב אני מאד אובהת את השיר yellow texy אם את מכירה ושיר שלה עם עוד להקה זה why do fools fall in love? אם את מכירה ושיר בclouds מאד מפוסם הוא שיר הנושא אבל גם צ´לסי מורנינג אז תהני

dylan

New member
אממממ...

הבנתי שהבנת את החתימה.. כן הגבת עליה (לא?).. בגלל זה הזכרתי אותה..
על ה
, נראה לי שאני אקנה את clouds.. אגב, דילן עשה קאבר לbig yellow taxi הכעיה היא שזה באלבום היחיד שלו שלא יצא על דיסק
.. רק על קלטת ולא מוכרים אותו בארץ (אולי בעצם אם אני אזמין אותו במיוחד.. אני צריך לבדוק..). את יכולה לשמוע חלק ממנו כאן.. ועוד אגבצ´יק אחד.. אני בן

dylan

New member
כרגיל שכחתי את הלינק..

גיליתי שזה נותן להקשיב לכל השיר.. וזה כאן.. (מתוך האתר הרשמי שלו.. פשוט תבחרי מדיה פלייר או ריל פלייר..)

הדרH

New member
תודה

ואני לא יודעת למה חשבתי שאתה בת ממש אין לי מושג

dylan

New member
כן.. בכלל באתר הזה

יש את כל השירים מכל האלבומים שהוא הוציא (לשירים שהוא כתב גם יש את המילים), ואפשר לשמוע קטע מכל שיר (יש כמה שירים בודדים שאפשר שמוע במלואם)

asdfgh

New member
יכול להיות שאני נאיבי, אבל

יכול להיות שאני מכיר אותך? אריאל

הדרH

New member
אני לא חושבת

אלא אם כן אתה מכיר אותי כי אתה גר באותו מקום- כפר ורדים כי אני לא מכירה אף אחד שקוראים לו אריאל

MooN aka asdfgh

New member
סליחה, טעות

הייתה לי פעם ידידה שאהבה בערך את אותה המוסיקה... וגם לה קראו הדר, אז חשבתי שאולי...

נמאס לי מקונצנזוס.

לא מבינה את המוזיקה של בוב דילן, רולינג סטונס, U2, The doors ועוד כלמיני אמנים שנחשבים גאוני מוזיקה היסטריים ואם הם לא נמצאים בפייבוריט ליסט שלך, סביר להניח שאתה לא מבין במוזיקה ויש לך חרא של טעם במוזיקה באופן כללי וזה יוצר מן מצב כזה של כלמיני אנשים שרוצים להיחשב מבינים במוזיקה ואז מכניסים אותם אוטומטית לרשימה שלהם רק כדי לא לצאת מפגרים... כל הרעיון של להיות מבינים או בעלי טעם טוב מתבזבז על ניסיון להרשים... כדי להבין במוזיקה, צריך להבין את המוזיקה... לדעת להבדיל בין סולו גיטרה מרגש לבין סתם רפרוף על המיתרים או בין מילים מרגשות, נוגעות ואמיתיות לבין מה שהקונצנזוס מחבב. אז אני עושה את הצעד הראשון, אני קמה ואומרת קבל עם ועדה: שלום, קוראים לי ארטמיסיה, יש לי טעם מאוד מגוון במוזיקה, אני מחשיבה את עצמי בעלת טעם מיוחד וטוב ומבינה במוזיקה ואני לא יכולה להבין את ההתלהבות מבוב דילן, רולינג סטונס, U2, The doors וחבריהם האיכותיים... לדעתי למייק ברנט יש קול יותר יפה מלבוב דילן, הקיור כותבים מילים יותר יפות ומלאות משמעות מהדורס וU2 ואדם אנט ה-ר-ב-ה--י-ו-ת-ר--מ-ג-נ-י-ב ממיק ג´אגר. זהו. אמרתי את זה, אני מקווה שעוד אנשים יצטרפו אלי.
בכל מקרה, ביטלס, לד זפלין, אחלה, גם אני בערבון מוגבל :) והולווט אנדרגראונד נחמדים ושוב, לא מצאתי כלום גאוני במוזיקה שלהם... סורי.

למעלה