היי

rap girl 15

New member
היי

אני בת 20,ואין לי שום כיוון במה לעבוד,או בכלל ניסיון,וגם בחיים לא עבדתי תקופה ממושכת באיזה שהו מקום.. עם אני אלך לקורס דרך הלשכה יקבלו אותי לקורסים,או שצריך משהו מיוחד בשביל זה? ואיך אני יכולה לדעת מה הכי מתאים לי ללמוד,או לעבוד בו,אין לי שום כיוון,ועם אני מוצאת אותו,אז השפה האנגלית מפריעה לי,והעובדה שאין לי בגרות. אני תקועה!

2Old2BaStudent

New member
היי, מה שאת מרגישה..

היי, קודם כל קחי את כל מה שאני אומר בערבון מוגבל, אני גם כן במצב בעייתי מבחינת לימודים. אבל אם השאלה היא במה הכי מתאים לך ללמוד ולעסוק בעתיד, אז קודם כל תחשבי מה את אוהבת... אז מה את בעצם אוהבת לעשות? אילו דברים מעניינים \ מרתקים אותך בחיים? אילו דברים את עושה בתור תחביב? וככה בעצם את יכולה להתחיל לקבל מושג במה את צריכה לעסוק \ מה את צריכה ללמוד, השלב הבא יהיה כנראה להשלים בגרויות \ או להכנס לסוג מסויים של מכינה להשלים בדיוק מה שאת צריכה בשביל התחום. מאחל לך בהצלחה.

rap girl 15

New member
אממ

זה בדיוק הבעיה.. פסיכולוגיה נורא מעניינת אותי,אבל צריך אנגלית,ועוד כול מיני,אז כנראה שזה לא יצא. חיות,נורא אוהבת חיות,אבל להרדים,וזריקות,וחייה שסובלת,לא,אני רגישה מידי. היתפתחות הילד , אני נורא אוהבת ילדים וזה ממש מעניין אותי,לא יודעת מה דרוש לזה. משטרה,אני אוהבת אקשן,ובכלל מעניין אותי בילוש.אבל לא יודעת עד כמה זה נכון לי. ובכלל הייתי מעדייפה לפתוח עסק משל עצמי מתישהו,עד ששמעתי שצריך להוציא יותר ממה שניכנס :) זה הדברים שמעניינים אותי פחות או יותר. ועכשיו העניין של הלהשלים בגרויות וכול זה,אני לא עובדת,אז אין כסף. אין עבודות שמדברות אלי..ונראה לי שמקודם לי מידי לחיי עצמאות,ואני מעדייפה ללמוד,ולעבוד דרך הקורס של הלשכה,אבל לא יודעת עם יקבלו אותי בגלל החוסר ניסיון בעבודות בכלל.

rap girl 15

New member
צודקים.

השאלה עם בכלל יציעו לי. או שמצאים רק לאנשים שעבדו? אין לי שום ניסיון,וקשה לי לעבוד ולפעול מהקטע של כסף. זה פשוט לא עובדאצלי ככה. בעבודה האחרונה שלי ניכנסתי לדיכאון. וחושבתי שכנראה אני לא מוכנה לחיים בוגרים כרגע,ועדייף יהיה לי ללמוד,ולעבוד בזה,במשהו שאני מתחברת אליו\או מוצא חן בעיני. ולא במה שמזדמן,אחרת אני אהיה בדיכאונות תמיד. אז השאלה באמת עם יביאו לי. ממש קשה לי ללכת לברר ולהיתבאס :(

rap girl 15

New member
זה הבעיה.

שמצעים לי עבודות,אבל רק מלשמוע עליהם אני בדיכאון. כנראה באמת צריך לברר על לימודים,ולברר עם יביאו לי קורס

rap girl 15

New member
כי

שמעתי ששזה לעבור טיקונות כמו בצבא,ושלוקחים אנשים עם צבא,וכאלה שאיא שלהם יהודיה,ואצלי על השאלות האלה זה הכול לא.

אז לכי לשם ומקסימום יגידו לך ''לא''. אם יומרו

לך מפורשות שלא רוצים אותך כי אמא שלך לא יהודיה, אז זה לא בשליטתך ולא צריך לעשות לך הרגשה רעה. לעומת זאת, יכול להיות שכן יקבלו אותך ויכול להיות שאומנם לא יקבלו אבל ייתנו לך ביקורת בונה שתעזור לך בראיונות עבודה נוספים. לגבי ''מעבר טירונות'', תתחילי שם את ההסמכה ומקסימום, באמת תעברי טירונות. כמה רע זה כבר יכול להיות?

הכוונה מקצועית..

היי חמודה, ישנו מכון הנקרא, "מכון הדס" הוא עושה הבחנה ונותן לך הסבר ,איזה תחום מתאים לך ללמוד. אני הייתי שם לפני התחלת התואר השני שלי. זה מאוד מחזק אותך, ונותן לך פרספקטיבה לתחום הלימודים. בהצלחה.

למעלה