היי,

Like You 2

New member
היי,

אני חיילת ויש לי איזשהו עניין לא פתור. אני רואה הרבה הודעות שאומרות שהמרחק עושה טוב לקשרים, ואני תומכת בזה, אבל זה לא פוגע לכם בתקשורת עם החבר? כאילו, מאז שהחבר שלי התגייס, התחלנו לדבר הרבה פחות, וכל הזמן אמרתי לעצמי ש"זה בגלל הצבא, יש לו הרבה עבודה". אחר כך התגייסתי, ואני כבר חודשיים בצה"ל. אני מוצאת מספיק זמן פנוי לדבר עם כל אחד, אבל התקשורת ביני לבין החבר התדרדרה. הוא עסוק, כל הזמן. איך אתן שומרות על התקשורת שלכן עם החבר?

scene queen

New member
עונה

אני חלילה לא מזלזלת בתפקידך בצה"ל,לא משנה מהו,אבל לחיילים קרביים כמעט ואין זמן פנוי באמת ולכן הם פחות מתקשרים וכו'. לא מתוך בחירה אפילו,לחייל שלי למשל אין פל' במשך כל השבוע,רק בסופשים ולכן יוצא שהוא מדבר איתי רק אז. אני והחבר למשל,כותבים אחד לשני מכתבים. כמובן שמדברים הרבה בסופ"ש,ומדברים על הכל ומשתפים אבל את צודקת, ולדבר פעם-פעמיים בשבוע זה לא הרבה. מכתבים זאת אחלה אופציה.

scene queen

New member
אוקיי

אבל עדין,את בעצמך אומרת שיש לו הרבה עבודה. אין מה לעשות,הרבה תפקידים בצה"ל דורשים הרבה תשומת לב והרבה אחריות,והוא לא יכול לדבר איתך כל הזמן למרות שאת כן. תתמקדי בזה שאת בכל זאת מדברת איתו לפחות פעם ביום (אני מנחשת) ובזה שזאת רק תקופה וזה יעבור בסופו של דבר. אין באמת מה לעשות עם המצב הדפוק הזה,שתאמיני לי,כולנו נמצאות בו.

god girl too

New member
עונה

התפקיד של חבר שלי דורש ממנו הרבה עבודה בשטח ובעיקר במקומות ללא קליטה או שהוא ללא הטלפון רוב הפעמים... אנחנו מדברים פעמיים בשבוע במקרה הטוב בדרכ` זה פעם אחת ומידי פעם אני שולחת לו הודעות וכשהוא יכול הוא מחזיר...

../images/Emo13.gif

אני והחייל בהבדל מרחקים של שעתיים + עם האוטובוסים או הרכבות , לא משנה במה נבחר זה יהיה הזמן נסיעה. ות'אמת ? אני חושבת שמהרחקים עושים טובים. לא חושבת שזה פוגע , אולי אם הוא היה גר יותר קרוב היה לנו יותר זמן להיות ביחד אבל בעיקרון אנחנו כבר רגילים כמעט 5 חודשים למסגרת הזאת של 'תקצוב זמן' ואנחנו מספיקיים הכל לרוב למרות שהיו ויהיו פעמים ששנינו מתכננים כלכך הרבה , שפשוט לא נשאר לשנינו זמן לנוח ביחד ולהרגע. אנחנו כל הזמן נגד הזמן . אבל שוב , אני לא חושבת שזה מפחית מהקשר או הורס אותו בכלל לא
אני אפילו מאושרת שזה המצב , סופישבוע שהוא בא אלי אני לא ממש מספיקה להכין שיעורים או משהו . ואז יש את הכמה שעות אחרי שהוא הולך להכין שיעורים להתכונן לשבוע הקרוב בבצפר ולהמשיך הלאה. וכמו שנאמר לפני , הוא קרבי , גם אני לא מזלזלת בתפקידך בצבא , אבל לפי מיטב ידעתי לחייל קרבי יש פחות זמן לדבר עם חייל ג'ובניק. הם לא משחקים שם או משהו . הם בתכלס מגנים עלינו , על המדינה . ואני לא חושבת שהתקשורת אמורה להדרדר - בטח לא בגלל זה. אני בתור תלמידה , יש לי יותר זמן לדבר איתו ואני לא מצליחה תמיד זה או המענה הקולי או שהוא פשוט לא עונה כי לא יכול . אז שולחים הודעה ומחכה לזמן הבא שהוא יתקשר. בקיצור הכי חשוב - תהיי אופטימית ותדעי שברגע שיש לו זמן את בין הראשונים ואולי הראשונה שהוא יחשוב להתקשר אליה או לשלוח הודעה

Like You 2

New member
תודה על התגובה,

אבל אם החבר שלי היה קרבי, אז בהחלט, הייתי מקבלת על עצמי את המצב הזה של לדבר פעם - פעמיים בשבוע. אין דרך אחרת. אבל במקרה שלי, הוא ג'ובניק. אחד כזה שעובד כל היום, מהבוקר ועד הערב וחוזר הביתה. מה כל כך קשה/מסובך לשלוח לי סמס?

../images/Emo26.gif

איפה הוא משרת ? , מה התפקיד שלו ? אולי התפקיד הוא קשה מידי וגורם להרבה עבודה וריכוז , כך שהוא לא יכול לדבר איתך כל היום .

Like You 2

New member
הוא

משרת במודיעין, והוא עושה עבודה שלוקחת ממנו הרבה אנרגיה. בסדר. אבל.. חסרה לי קצת תשומת לב.

scene queen

New member
..

אני לא רוצה להעליב חס וחלילה,ואני לא מזלזלת אבל לכולנו חסרה קצת תשומת לב מהחיילים שלנו. אבל אין לנו מה לעשות עם זה,אז אנחנו נושכות שפתיים וממשיכות הלאה ומתמקדות בחיובי. מה את חושבת,שאני לא הייתי רוצה לדבר עם החייל שלי לפחות פעם ביום? הייתי מתה לזה. אבל זה לא המצב אז מתמודדים עם מה שיש. זאת רק תקופה,וזה יעבור.

את צודקת,

ברור שזה פוגע בתקשורת.. ואני רואה שזה פוגע. למשל, השבוע מיום ראשון עד היום בבוקר לא יכולתי לדבר איתו כי הוא היה בתרגיל וזה מאוד קשה. אבל אפשר להסתדר עם זה. יש מצב שפשוט הוא עסוק אז הוא לא יכול, אני בטוחה שמתי שיהיה לו זמן הוא יתקשר. אם זה מפריע לך פשוט תגידי לו שאת רוצה שהוא ינסה להתקשר יותר ושאת מבינה שהוא עסוק בעבודה וכאלה. ככה תראי לו שאכפת לך מזה :)

GrowingMadness

New member
~

לנו אישית זה ממש לא פגע בקשר, להפך. לפני שהוא התגייס היינו מדברים כל הזמן בטלפון\מסנג'ר\פייסבוק והיינו ימים שלמים ביחד, ואז הוא התגייס ושנה שלמה היה בטירונות ואימון ומסלול ודברים כאלה אז במשך כל השנה הזו היינו מדברים לפעמים פעם ביום ולפעמים פעם בשבוע. עכשיו שנינו בסדיר ואנחנו יכולים לדבר כמה שאנחנו רוצים חוץ מכשהוא בפעילות או כשאני עם מלש"ב או משהו כזה.. אבל ככה מתגעגעים יותר D:

למעלה