ילדה עם מצפון
New member
היי.. 
אני יודעת שלא טוב לעשות הקדמות- אבל נסו להתייחס לזה לא כאל "שיר", ולא לנתח אותו מבחינה ספרותית כי מן הסתם יש לי המון טעויות וחבל אפילו להתחיל... אני לא משוררת, פשוט כתבתי מהלב, בשביל לפרוק, והרגשתי שאני רוצה לפרסם את זה כדי שאולי זה ידבר לעוד אנשים.. עמכם התודה
ילדה טפשה. חושבת שאת מבינה חושבת שאת יודעת נותנת להם לגעת. ילדה טפשה. לא לזה התכוונת אם רק היית מקשיבה אם רק היית מפסיקה. ילדה טפשה. אהבה את רוצה משקרת לעצמך בטוחה שזה זה, שזה הוא האחד. המיוחד. אם היו מסבירים לך איך זה עובד אם רק היו עוצרים אותך בזמן אם היו נזכרים לפני הרבה שנים.... אם מי שאמור אותך לאהוב היה דואג לך כמו שצריך אומר לך שוב ושוב, ולא מתייאש מסביר לך מה את עושה לעצמך אולי היית עוצרת.. אולי השנאה לעצמך הייתה נחסכת... ילדה טפשה. עוד שנה ועוד שנה ואת לא לומדת. ממשיכה כמו קודם, אך חיוכך כבר נסדק. ילדה טפשה. גוף צעיר ומלא באנרגיות דוהה אט אט, נחבא בין הצללים. הוא כבר לא רק שלך, הוא של עוד הרבה אחרים. ילדה קטנה היית פעם, זוכרת? ילדה קטנה שרצתה לשחק במשחק של גדולים. רצתה לאהוב ולהיות נאהבת. את ממשיכה, אבל התמימות כבר אבדה ואיתה הילדות, וכל טיפת הערכה. את כבר יודעת איך זה עובד, למרות שאיש מעולם לא הסביר לך. את יודעת את זה על בשרך, כל חלקת עור יכולה להעיד... היא שרופה כבר. היא בוכה. בעולם את מתהלכת, בגוף שכבר לא שלך. מזמן הוא לא שלך, ואת כבר לא רוצה אותו. חותכת, מקיזה דם, מקיאה, מתעללת, צובטת רק שיעזוב. שילך. ילדה טפשה. עכשיו את כבר מבינה. את יודעת איך מתנהגים, יודעת מה הם חושבים. כולם יודעים עכשיו שבך לא נוגעים, לא מתקרבים. את מוערכת, רוצים לשמוע מה את אומרת. נותנים לך כבוד. על רגלייך הצלחת לעמוד. גופך רק שלך, ואיש לא יפגע בו עוד. בעיקר לא את. ילדה טפשה. את כבר לא ילדה. את אישה. אישה חכמה וחזקה. ואת כבר יודעת איך העולם עובד, אבל לעולם לא תשכחי מאיפה הגעת. לעולם לא תשכחי שהיית פעם, ילדה טפשה.
אני יודעת שלא טוב לעשות הקדמות- אבל נסו להתייחס לזה לא כאל "שיר", ולא לנתח אותו מבחינה ספרותית כי מן הסתם יש לי המון טעויות וחבל אפילו להתחיל... אני לא משוררת, פשוט כתבתי מהלב, בשביל לפרוק, והרגשתי שאני רוצה לפרסם את זה כדי שאולי זה ידבר לעוד אנשים.. עמכם התודה