היי

היי

שלום לכולם.אני בחור חרדי,לצערי הרב נשוי, אני אומר לצערי הרב וכנראה אתם מבינים את הסיבה,אני מרגיש כמו בכלא!כמו במאסר עולם! יותר ויותר אני מבין שאני לא שייך למקום בו אני חי!יותר ויותר אני מבין שמקומי בקהילה הגאה!אני פשוט צמא לאהבה גאה,אהבה עם גבר חם ואוהב!אלא שהנסיבות והסביבה כ"כ עוינים את מה שאני בתוכי שכמובן אין לי שום יכולת אמיתית אפי` לנסות להסביר עצמי או לבטאות את מה שאני באמת ומה שאני כ"כ רוצה!אשמח לעזרה או סתם להכיר אנשים כמוני,במצבי או סתם אנשים טובים מכאן שמבינים אותי ואת מצבי הכ"כ אבסורידי וכואב.להתראות.

avitano

New member
היי

ברוך הבא קודם כל...! אני מניח שאם הגעת להבנה הזו תתחיל לפעול אתה לא בובה של אף אחד לא טוב לך? תעשה עם זה משהו אני לא מבין מה הקושי הגדול אתה לא רואה לאן החיים שלך הולכים? מה הטעם לחיות במצב כזה בכלל להיות מישהו שאתה לא? תשנה את המצב, תגרום לכך שלא תגיד "לצערי" אלא "לשמחתי"

עם כל הכבוד לך...

התחושה שהותרת לי בתגובה שהגבת לבחור,שאתה לא ממש מזדהה או מבין את הקושי שעובר עליו פשוט הקלדת המלצה שרירותית חסרת רגש/הבנה,יאללה קדימה תעשה משהו,תשנה את חייך... אם זה היה כ"כ קל או פשוט כמו שאתה מתאר הוא לא היה צריך את התמיכה שלך כאן!!! הוא צריכה תמיכה ולא רשימת הוראות קרות שמגיעות ממקום לא מבין או מזדהה כיאה לקושי שלו...

avitano

New member
איתי

היי אולי התגובה שלי נשמעה קצת תוקפת אבל לא זו הייתה המטרה ובסך הכל תראה את ההתנסחות שלו, הוא די יודע מה הוא רוצה מעצמו הוא הגיע להבנה והחלטה לגבי החיים שלו לדעתי כן, כל השאר כבר פשוט, כשבן אדם יודע מה הוא רוצה לעשות אם בן אדם יודע שהוא נמצא בסביבה שהוא מגדיר שקרית והוא רוצה לשנות אותה, פשוט שיסתכל קדימה וייראה איך יהיו חייו אם הוא לא יעשה שום דבר שרירותי זה לא וממילא זה פורום, לכל אחד ישנה דעה אחרת... אתה יודע.

דעה אחרת כן...

אבל בתור קבלת פנים הרגשתי הודעה מרוחקת.אחרי קבלת פנים חמה,אפשר להוסיף דעות.אבל לפתוח בדעה קרה?! ושאלה לי אליך האיש אומר שהוא נשוי ומן הסתם יש לו ילדים,ממתי נהיה כ"כ פשוט לוותר על בית ומשפחה?? למרות שהוא יודע מה נכון לעשות לפרק משפחה זה לא עוד מהלך נכון בשח,זה מהלך טעון רגשי ומורכב...

אני מסכים עם avitano

במקום שהוא יתחיל לכתוב כאן בפורום ולבזבז מלא זמן מחייו.. שיתחיל לפעול.. הלוואי ואני הייתי עושה כך...

k1981

New member
מילים שיחזקו אותך

תפילה לעני כי יעטוף ולפני ה' ישפוך שיחו ה' שמע תפילתי ושוועתי אליך תבוא אל תסתר פניך ממני ביום צר לי

למעלה