היי

טופז333

New member
היי

היתה פגישה איומה איתו הוא אומר שאני בסדר ומצד שני הפיסכאטר הצבאי אומר שאם הוא אבא שלי כשהיתי 17 הוא לוקח אותי לאישפוז כפוי הוא איים עלי שאם לא יעבור שבוע ואין מיסמכים מבית ספר מהפיסכאטרית של טירת הכרמל ושל הפרעות אכילה הוא מגייס אותי אז שלחתי פקס לפיסכאטרית היום שח ההפרעות פקס שאני מבקשת לשלוח התיק שלי לצבא מחר אם לא תהיה שביתה אני לוקחת מיכתב מהבית ספר שמאשר שלא למדתי עקב אנורקסיה ובעייות רגשיות ושרצו לאשפז אותי בפוי עם פקדית סעד היא אמרה מיתב מנוסח אז אם לא תהיה שבחיתה אני אשלח לצבא בפקס ועותק עאני אשמור ליתר בטיחון דיברתי גם עם מחלקת יום הם אמרו לי לקחת מיכתב מהפיסכאטר שאני מטופלת ואני מיתקבלת השבוע אני אלך אליו כי הוא רשם להגיע למיון במצב של החמרה במצב הנפשי יום שני יש לי פגישה עם הפיסכאטרית שטיפלה לאורך השנים בטירת הכרמל אם לא יצלח האישפוז ברמביים אני אלך לאישפוז בטירת הכרמל זהו המצב שלי הולך ומחמיר אני מגדוכאת יותר אוכלת רק קורנפלקס צהריים וערב בקושי אני בוכה יותר אני בועלת את הדלפט מרוסקים כי אני לא מצלחה לבלוע אותם היום אני אחתוך את הורידים אם יגיסו אותי שבוע הבא כי הוא אמר שאם אין הכחות השבוע הוא שוכח מה שדיברנו והוא מגייס אני פוחדת מאוד הוא לא נתן לי לשחיר מילה הוא אמר גם שאני לא מבינה את עצמי והוא מבין יותר מני

גרא.

New member
טופז333,אנא,נסי להרגע.נשמי עמוק עמוק מלוא

הריאות אוויר,החזיקי בפנים לספירה עד 10 ושחררי לאט.שלוש פעמים כאלה ירגיעו אותך ,כך שתרגישי יותר טוב. ועתה כשאת רגועה, את מתבקשת להסביר.ב"הוא",למי הכוונה? מי רוצה לגייס אותך ,זז שאינו מבין שמצבך הנפשי אינו טוב?ובכל מקרה אל תחשבי/תדברי על חיתוך וורידים,כי אפשר לפתור את הבעייה שלך בדרכים יותר נכונות.

למעלה