היי..

היי..

מקורה אנשים?אני חדשה כאן..אשמח אם תעשו לי היכרות קצרה..

קiבי אא

New member
הנה אני יעשה לך

ישראלי מצויין. זה בחור שיש לו פייסבוק והוא מחפש חברים לפייסבוק. נטשא מרוסיה. זה יצור שהגיע מפורום שידוכים והמנהלת שם לא רוצה לקחת אותה חזרה. שוהמאמי18. זאת אחת שמה שתכתבי ולא משנה מה היא תכתוב הפוך ממך. קליט. זה אחד שתפקידו לעבור מפורום לפורום לתת ביקורת. אדיר דיר. זה אחד משועמם שלא כדאי להתעסק איתו הוא מרביץ מכות. פנגוינית. היא לא שייכת לפה היא מגיעה לפה רק לעצבן. זהו בינתיים

מי סיפר לך את הסיפורים האלו???

הבהרה! אני לא מוסיף לפייסבוק אנשים שלא פגשתי אותם במציאות למעט מקרים בודדים שמישהו שאני מכיר במציאות אמר לי על מישהו שאפשר להוסיף אותו ושהוא בן אדם נורמאלי (זה קרה רק עם כמה חבר'ה מקומונת סלולאר שהוספתי אפילו שאני לא מכיר אותם במציאות) לא נראה לי שיש לי אותך בין החברים שלי בפייס.. נ.ב. אם לא היית כותב את ההודעה הזאת למישהי חדשה לא הייתה זוכה לתגובה

לרדת לרמה שלך?

אתה יכול לשאול את החברים מהפורום שנמצאים אצלי בפייסבוק כמה חברים יש לי בפייס.. רמז- פחות ממאה כשביום יום אני מתנהל לפחות מול 200 אנשים (אנשים מהצבא ומהאזרחות) עוד משהו קטן:זה תגובה אחרונה שלי אליך בשרשור הזה

היי לך ../images/Emo9.gif

יש את לירי שזו Liron1005 שהיא חוזרת מחר (שלא תחשבי ששכחתי לירון
) יש את קובי שאוהב לעצבן את כולם - כפי שראית בתגובה שלו אליך..
יש לקחת את הנאמר ממנו בצחוק בלבד.. יש את ישראלי מצויין - הקלאסה קלאסה שלנו
יש את שוהמאמי18 - המתוקה והמקסימה
יש את שאקי - שזו שאקירה- שהיא אוהבת ללבוש את המשקפיים השחורות אבל לפעמים היא מתבלבלת בוורודות
יש את ניני - שמנסה אותי כל הזמן מתי אני כבר אחסום אותו מהפורום - גם את דבריו יש לקחת בצחוק |
יש את זית רענן - השורר המדופלם
יש את מוכר התותים שלנו - שכל יום הוא מוכר לנו תותים (שטויות) על אימונים שהוא עושה
יש את דיקלוש בעלת לב הזהב
קליט המקסים
יש את טופ שופ - הדוססטייליסטית שלנו
יש את נטשא מרוסיה שקובי כל כך אוהב ומעריץ
יש לנו את אדיר דיר - הכל יודע
יש את קומפי - המתוקיצית שלנו
את שיבי - שיבולת נרד (וכרכום
) - הפרנואידית שלנו
את סנילית בהכחשה - המפציעה השבועית
ויש אותי... האחרונה במערכה והכי פחות חשובה..
תהני...

קובי,

לפני כמה ימים אימצת לעצמך איזה אמוטיקון נורא יפה, נו, שכחתי איך קוראים לו.. אולי זה
לא לא.. או זה
לא לא.. אה, זה

למעלה