היי

טופז333

New member
היי

היום רבתי עם הידיד שלי הוא אמר שהוא הכיר מישהי והרגשתי קצת כעס אבל לא רציתי להראות לו את זה וגם הוא אמר שאני רזה מידי ושאל אותי כמה אני שוקלת ועשה השואות לגבי המישקל שלי אז נעלבתי מאוד ממנו והחלטתי לקחת פסק זמן ממנו אולי אני אנתק אתץת הקשר אבל מצד שני הוא יפה בעני חמוד עדין רגש אמיתי ידיד ממש נחמד הבעייהשהוא לא מבין א הבעיות שלי והוא כמו כל הגברים חושה רק על מין וכל זה האם כדאי לי להמשיך לדבר איתו? או להיתרכז בדברים שלי ? בזמן האחרון מאז שלקחתי את הדפצלפט יש לי מחשבות דיכאוניות חזקות ומחשבות על מוות לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון

גרא.

New member
טופז333,יש לא מעט חילוקי דעות בחברות.ולרוב

אין הסכמה על כל מיני דברים,במיוחד בתחילת החברות.אין מקום להעלב על התיחסותו לכך שאת מאד רזה.אחרי הכל,הוא יודע שאת מקבלת תרופות,ואת יכולה להסביר שזה בגלל התרופות.נכון שהוא חושב הרבה על מין,כי זה שכיח למדי אצל גברים.נכון גם שקשה לו להבין נכון בוודאי מהר,את כל מה שעבר ועובר עלייך.זה תהליך שלוקח זמן.ואת חייבת להבין שזה לא יהיה מיד.מאידך,הבחור הזה בעיניך יפה, חמוד עדין מבטא רגשות אמיתיים,ואת מתרשמת שהוא מאד נחמד.אז אפשר לדבר על מין,אפשר גם לחשוב מעבר לכך,אם הוא יבין שאת מוגבלת זמנית בגלל התרופות.ולא יקרה שום רע אם גם תקיימו איזה שהם יחסים בהסכמתך.אחרי הכל את כבר בת 20,בגירה ועצמאית.לגבי תופעות הלוואי של הדפצלפט כדאי שתתיעצי עם הרופא שנתן לך את התרופה.בכל מקרה,יש לך חבר מקסים בעינייך שמרי עליו,ותלמדי ללכת בין הטיפות.

טופז333

New member
היי

תראה הידיד שלי לא יודע על הנסיונות ההתאבדות שלי אחרי הכול הוא אדם רגיל שלא סוהבל המדברים הללו ובקשר לרזון היתה לי פעם הפרעת אכילה אבל זה הכי שולי כי עכשיו הדכאונות ההתפרציות זעם הפחדים החברתיים מאנשים והדיכאונות ותחושת האבודנות יותר חזקים צריך לטפל בהם כי אני מרגישה שההפרעת אכילה נעלמת ובמקומה באים התחושות הללו מאז היותי בת עשר אין לי מחשבות בכלל על מין אני לא יודעת אני רוצה רק ידיד שהיה ובכלי הוא רוצה ידידם אז למה הוא התחיל לדבר על הגוף שלי זה פוגע ומעליב והדיבור שלו על האישה האחרת אתמול אחרי שרבנו לא יכולתי להירדם וחלמתי עליו חלום שהוא ואני בבית שלי והוא מראה אכפתיות ולא מיסתכל על המישקל ואוהב אותי אחרי שהיתערוררתי חשתי דכדוך רב אני חושבת שאגמור איתו הגברים רעים מאוד צריך להיתרחק מהם אני אתרכז רק בדברים שלי בנתיים

גרא.

New member
טופז333,מקובלת ומובנת הבחירה שלך לעשות

מה שנראה לך לנכון.אחרי הכל את כבר אשה בוגרת,כבר לא ילדה.ואת היא שיודעת מה טוב ומה לא טוב בשבילך.תהיי בקשר.,

למעלה