היי

טופז333

New member
היי

אני בת 18 כנראה לא עושה שירות צבאי עקב חרדות מאנששים התפרציות זעם דיכאון ממושך ולוקחת דפלפט כל זאת נובע מהיתעללות מאמא שלי שהית חולת ניקיון כפייתי ועכשיו יא מטופלת ואנחנו בקשר מאוד טוב וכנה היא ממש אדם אחר הבעייה היא שאבא שלי שתמיד היה אדם קר ושתלטן וכוחני שאף לא הקשיב לאחותי ולי בשעת צרה מאיים עלי נפשית ומקלל אותי חולת נפש פיסכית מיתעלל בי בבית מילולת וגורם לי לבכות ואף אחד במישפחה למעט דוד של אמא שלי לא רוצה ליעזור סבתא מצד אמא יש לה סטיגמות על אנשים עם בעיות היא אומרת שהוא טוב ושהוא מביא את האוכל הביתה לכן אני צריכה להיות טובה אינני מסכימה איתה כיון שבזמן האחרון הוא בקושי עורך קניייות הביתה אמא שלי משמלת כמעט הכול בית למעט חשבנונות וקונה לי אוכל ולחיות האוגר והכלב משלמת לי על החוג לציור היקר שהיה לי טוב הבעייה הוא בכל פעם שהוא חוזר הביתה יש ריב לכן אני מעדיפה להיות נעולה בחדר אבל עכשו הוא מיתפרץ לחדר ללא רשות אתמול טרקתי לו את הדלת בכעס והוא אומר שאני פצעתי אותו כי הוא תמיד רוצה להכנס לחדר ולהישתלט עלי ועל אמא כשאני מיתכתבת עם הידיד שלי לכן אני מבקשת עזרה יד מכווונת אם הוא ימשיך ככה אעדיף להיתאבד אם הוא יסלק אותי מהבית אין לי לאן ללכת מה אני אעשה?

גרא.

New member
טופז333,נראה שאת מטופלת עד כמה שאפשר בכל

התחום האישי שלך.אבל אין לדברייך טיפול בסביבה הקרובה שלך,באביך.וללא טיפול כזה,הקשיים הנפשיים שלך מצטברים,ומחריפים.בדרך כלל במצב שאת מתארת.נהוג לשתף ולקבל עזרה משרותי הרווחה.יתכן גם דרך אירגוני, הנשים וי"צו או נעמ"ת. (כתובות באינטרנט).לעיתים כשקיים מצב של אגרסיביות כפי שאת מתארת מצד אביך. יש מקום גם להגיש תלונה במשטרה.כן,במשטרה,תלונה שבעקבותיה הוא יוזהר.ויתכן בשלב מתקדם גם כניסה של עו"ד לתמונה.מאחר ואת כבר בת 18,לכאורה הורייך כבר אינם האפוטרופוס שלך,כלומר לא אחראים עלייך,ואביך חוקית יכול לכאורה לסלקך מהבית.אלא שבת ברת הגנה בגלל מצבך הנפשי,וחוסר היכולת שלך לפי שעה לעבוד, ולהתפרנס.ומגיעה לך הגנת החוק.שוב את זה יש לברר בלשכת הרווחה,או עם עו"ד של וי"צו או נעמ"ת.

טופז333

New member
היי

אני מטופלת בדפלפט ויש לי עוד חודש תור אצל פיסכאטר אני צריכה לעשות שיחות וכן אני מפחדת שהוא יגרש אותי מהבית אבל אמא שלי גם חתומה שהבית שלה והיא לא מסכימה שאני אעזוב את הבית אני אפנה לרווחה בעניין הזה אם את אמא שלי הוא יתחיל יותר להרעיב ממה שהוא מרעיב כרגע אנחנו נפנה לרוחחה אני כרגע מנסה למצוא עבודה אבל לא רוצים אותי באף עבודה אני חשה בודדה מאוד הככרתי ידיד שהוא לא סובל מחרדות ודיכאונות וכל זה אבל הוא קרא מה שכבתי בופרום הוא מקבל אותי אבל הוא לא יודע ממש על הסיפור שלי ושזה יותר מוק מזה אני כלכך מבובלת נפגשתי איתו אחרי חצי שנה שאנחנו מדברים במחשב הוא חמוד בעני הבעייה שאני עוברת ימים קשים ואני מדוכאת מכדי לדבר איתו אז מה כדאי לעשות איתו?

גרא.

New member
טופז333,טוב שיש לך ידיד שאת יכולה להפגש איתו,

אולי לצאת יחד לבלות,כן לבלות באיזה מקום.מה שאת אוהבת,תמיד רצית,ומרגישה שתוכלי להרגיש שם טוב. זו ההזדמנות שלך לשבור את הבדידות הדכאונית שלך.פגשי בו בלי כל מיני הכנות ותכנונים.ותני למה שקורה ביניכם לזרום.זה יכול להרגיש לך נפלא.

טופז333

New member
היי

היום היתקשרו אלי בקשר לפגישה עם הפיסכאטר זה בשמונה וחצי יש לי פתק מפיסכאטר שמועיד על הבעיות שהם חרדות מאנשים דיכאון ממושך התפרציות זעם כוססת ציפורניים עבר של פיסכארטים מגיל שמונה ורשום שם שאני מקבלת דפלפט ואם יש החמרה במצב הנפשי לפנות במיון בכל זאת אני פוחדת גם שמיכתב הזה לא יעזור למרות שדיברתי כבר עם שלושה גורמים בצבא והרופאה אמרה לי שכמה שיותר הכוחות יעזרו לי להישתחרחר בצבא מה עוד שאני לא יוצאאת מהבית רק בקושי ואז אני רבה עם אנשים מה כדאי להגיד לפיסכאטר בצבא?

גרא.

New member
טופז333,ברור למדי ממצבך הנפשי כפי שתארת אותו

ועכשיו,פורמאלית ההערכה של הפסיכיאטר.שאת אינך יכולה להמשיך לשרת בצבא.ולכן עלייך לומר לפסיכיאטר הצבאי את האמת לגבייך.סביר להניח שהוא יחליט לשחרר אותך על סעיף21 .יחד עם זה אם אינך רוצה להשתחרר מהצבא,וקשה להניח שכך הוא במצבך הנפשי.יקשה עלייך להסתיר את מה שעובר עלייך.קרוב לוודאי שההערכתו של הפסיכיאטר זה שכתב את חוו"ד ,תהיה כבר בידי הפסיכיאטר הצבאי.

למעלה