היי

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
היי

היי מה המצב? אני רוצה להראות לכם דולי שעשיתי ואני מבקשת לא לומר "היא מכוערת" אלא להסביר (הערות בונות..) ושמישהי בבקשה תסביא לי איך לעשות שיער..כי אתן רואות איך הוא נראה אצלי.. תודה מראש בייי ביי

s a b i n a

New member
היי לין

דולי חמודה מאוד, אהבתי את הנעליים... שיער - כדאי קודם לעשות את הקווים הכלליים של השיער בצבע כהה (קו מתאר), אז לחלק אותו לקבוצות (או קווצות??!!), גם בצבע כהה,ואז לעבוד על הצללות והדגשות בתוכו עם סקאלה של לפחות 3 -4 צבעים. ...זאת השיטה שלי.

Phoebe again

New member
דולי מאוד יפה...

ואני מנצלת כדי לשים דולי שרק כרגע סיימתי... אנא, הגיבו.

greeneye

New member
יפה....

אבל... 1. למה עשית קבוצות רק בחלק מהשיער? זה היה יפה יותר אם היה בכל השיער קבוצות... 2. אין הצללה בשחור... אבל בסך הכל אהבתי!

Phoebe again

New member
תודה.

והשיער חלקו בקבוצות כי אני לא מסתדרת עם קבוצות בכל השיער וכי לדעתי זה גם יצא יפה ככה. בשחור יש הצללה, ז"א אני הצללתי, השתמשתי בארבע גוונים של שחור, אז אני לא מבינה למה לא רואים את זה. ושוב, תודה!

suffer

New member
דולי יפה...הנה חדשה שלי

אני יודעת שהיא לא משו.. אבל אני אוהבת את החולצה שלה..

BizzyD Girl

New member
ניצול שרשור... בערך..

טוב תמיד יש לי בקשות משונות.. אתם.. או אתן.. מי שקורא.. מי שמכיר אותי קצת יותר טוב.. לרשום לי ברכה קצרצרה ליומולדת? אני רוצה לפרסם באתר שלי.. אם יש שאלות.. אני אהיה בת 14 וזה ביום חמישי ה25.7 זהו? אני מקווה שמישהי תפנה לעצמה דקה-שתיים לעשות לי ברכה חמודה. תודה רבה

swirrrly

New member
גם אני אוהבת את החולצה

הסגנון של המכנסיים יצא לך כזה שנות השבעים. אם רצית ג´ינס אז קצת צבע בהיר בברך בשביל מראה של שפשוף וכיס אחד או שניים, יעזרו למראה הג´ינסי. השיער אחלה.

s a b i n a

New member
חולצת ין יאנג מגניבה!

מזל טוב ביזי די! ובאותה הזדמנות - דול!

swirrrly

New member
יפה מאוד אהבתי הכל

הקמטים בחולצה מאוד טובים, אבל במכנסיים אם זה קמטים אז זה יצא ממש רע... אבל יפה מאוד!

השיער והחולצה ממש טובים!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

במכנסיים, הכפלים נראים כמו פסים שחורים..
המפ...

swirrrly

New member
צ´אנקיZ הן נורא חמודות!

יצאה לך דולי ממש מתוקה.. אין הרבה מה להוסיף, ממש אין לי בעיות איתה.. רק שהיא סו דאם חמודה!

למעלה