היי

היי

אני לא בטוח שזה המקום הנכון... יש אפשרות להפריד בין הטקסט בשיר לבין המנגינה
(אולי עם פלאג - אין או איזה פילטר... בתוכנה לעיבוד מוסיקה) תודה על כל אופן

Johnny the Doe

New member
יש פלאגינים לווינאמפ

אבל לפי מה ששמעתי הם לא כל כך טובים ולא מורידים את הקול באופן מוחלט. בכל מקרה, אתה יכול למצוא אותם באתר של ווינאמפ.

תודה רבה..

אבל אני לא עובד עם ווינמאפ (?) אני עובד עם Cubase ו GoldWave.. אבל אשמח לדעת איך עובדים עם ווינמאפ.

Johnny the Doe

New member
זה פשוט מאוד

אתה מוריד את התוכנה והפלאגינים הרצויים, מעביר את הפלאגינים לספריה plugins בתוך הספריה של ווינאמפ ב-program files, מפעיל את התוכנה, לוחץ Ctrl+P, מחפש את הפלאגין המתאים בקטגוריה Plug-ins (לרוב זה יהיה בתת-קטגוריה DSP/Effect) ולוחץ עליו.

שוב תודה רבה..

ולשאלה שמפגינה את בורותי ברבים
- איך שומרים את הקובץ לאחר השינוי? אגב.. אשמח לקבל את הקישור לפלאג אין ההוא שציינת
לא מצאתי אותו ... וסליחה אם הבקשה מוגזמת מדי.

Johnny the Doe

New member
הקובץ עצמו לא משתנה

הפלאגין בווינאמפ משמש כאפקט זמני ולא משנה את תוכנו של הקובץ. אם אתה רוצה לשמור את הקובץ אתה צריך להריץ את השיר בווינאמפ ובד בבד להפעיל תוכנית כלשהו שמקליטה לפורמט WAV או MP3 כאשר הקלט שלה יהיה השיר שרץ בווינאמפ. זו הרעיון היחיד שעולה בראשי כרגע. בקשר לקישור, אני מצטער לומר לך שאני עצמי לא יכול לתת לך לינק כי מעולם לא השתמשתי בו, רק שמעתי עליו מחבר, אבל כל מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק את הרשימת הפלאגינים שנמצאים באתר של ווינאמפ. אם אני לא טועה יש שם קטגוריה של DSP/EFFECT, זה אמור להיות שם.

rothschild

New member
קריוקי

אוקי יש לי בעיה! הורדתי וינאמפ 3 היום ומצאתי איזה פלאגין שאמור להפוך לי קובץ לקריוקי. אבל... אין לי בתיקיה של יונאמפ בתכך PROGRAM FILES תיקיה שנקראת PLUGIN וגם אין לי כשאני לוחץ על ה CTRL P שום דבר כמו PLUGIN או EFFECT וכדומה. אשמח אם תוכל לעשור לי. תודה רבה

Johnny the Doe

New member
אולי בגלל שהם באיכות יותר טובה

הרי הצלילים של המידי הם לא ריאליסטיים כמו הכלים בשיר עצמו.

למעלה