היי..

היי..

הייתי אצל פסיכו. היא אמרה שכנראה יש לי OCD. בכל מקרה, יש כמה דברים שאני רוצה לעשות עם עצמי אבל כיאה לתופעה הזאת אני לא מסוגלת להשתחרר מהמחשבות הבלתי פוסקות והפחדים. אני צריכה שפשוט תגידו לי ללכת על זה ושאם אני אעשה את זה לא יקרה שום דבר רע, רק יהיה לי נחמד יותר. (אני מדברת פה על לצבוע את השיער ולעשות פירסינג..אני בת 17 ונראלי שזה גיל מספיק בוגר לעניין)

אמא11

New member
היי נערה יקרה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נראה לי שלצבוע שיער זה לגיטימי ומכסימום, אם לא ימצא חן בעיניך אפשר לצבוע בחזרה או שהשיער יגדל.בדרך כלל השינוי כיפי. פירסינג לעומת זאת מחייב שיקול דעת ותלוי גם באיזה מקום בגוף כי ישנם מקומות מסוכנים שקרובים לעצבים. וגם- נשאלת השאלה מי יעשה את הפירסינג, האם הם מיומנים, האם המקום סטרילי. אני חושבת שלפירסינג וקעקועים נדרש אישור של ההורים. מה ההורים אומרים על כך? יכול להיות נחמד להתיעץ איתם. יום טוב תמי

היי שוב

לצבוע את השיער אכן לגיטימי, אבל אני לא רוצה להפוך את זה להרגל..רק משהו חד פעמי, ולכן אני חוששת. בעניין הפירסינג, אני אחראית וזהירה ואין שום סיכוי שאני אעשה במקום לא סטירלי והפירסינג יהיה עם סיכון..אני פשוט מפחדת, וכשאנשים מפיגים לי את הפחד, אני ממציאה פחדים חדשים , הגיוניים לא הגיוניים. זה משגע אותי.

אמא11

New member
בוקר טוב שוב../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

לא כל כך הבנתי מדוע את חוששת ממשהו חד פעמי - אם השיער יצמח ויהיו לשיער 2 גוונים? אפשר לפתור זאת למשל ע"י עשיית גוונים או לצבוע מחדש לצבע המקור. בודאי לספר/ית יהיו עוד רעיונות כי הם נתקלו כבר בכל החששות האפשריים. אם יש מספרה קרובה למקום מגוריך או מקום שאת מסתפרת בו באופן קבוע - תוכלי להכנס ולהתיעץ. לגבי פירסינג איני מתמצאת. יום טוב תמי

למעלה