היי :)

יובליOX

New member
היי :)

היי :) אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה :) רציתי לשאול אותכם שאלה , אני בטוחה שרובכם כבר התחפשתם כבר לערפדים אז רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות לתחפושת , חוץ מניבים , ומייק אפ לבן תודה מראש :) יובל

ketrina

New member
אמממםםם..איזה ערפד תיכננת להיות?

מעולם לא התחפשתי לערפד,אבל סתם דברים שעלו לי :גלימה יכולה להוסיף,או שאת יכולה להסתובב עם TRUE BLOOD בתור ערפדית מודרנית עם אהבת אדם..לתת אופי לערפד שלך.. ואם כבר שאלת,יש אפקט מעניין [ומוזר] לפנים שפעם התשמשתי בו למראה מפחיד:צובעים את כל הפנים בשחור ושמים מעל מסכת חימר או בוץ שמתייבשת..הפנים עם המסכה נראות חיוורות/שעווניות משהו וכשמחייכים למשל המסכה מתבקעת ורואים את הצבע השחור שמתחת..זה יוצא מחריד לחלוטין...כשהפנים לא זזות-לא נמתחות בדיבור וכאלה המסכה יושבת שוב על הפנים שלמה...

יובליOX

New member
תודה :))

תכננתי על ערפד בכללי , לא משו מיוחד (אולי משהו נוטה לכיוון דמדומים , אבל זה לא משנה לי ) ממש תודה , אני לא חושבת שאני אלך על המסכה אבל גלימה זה רעיון טוב , ובגדים שחורים צמודים ?

Berethor

New member
לא חובה צמודים

אני הייתי ממליץ גם על עיניים צהובות..אבל זה היה סיפור ככה שלא נורא..

ketrina

New member
ואוו..בגוגל אין כלום על זה..

דם נשפך...נוזל משפתיים או משהו... מה מאפיין ערפדים?עם מה הולכים?

Berethor

New member
בעיקרון ערפדים הולכים עם מה שבא להם

חוץ מאשר צלב או מגן דוד(אם באותה גרסה אכן יש להם דחיה מזה), בVTMR יש קטע אירוני שהדמות הראשית קריסטוף היה מסתובב בלבוש הלפני ערפדי שלו בתור צלבן(ככה שהיה לו צלב ענק על הבגד), מה שמאוד זיעזע וקומם צייד ערפדים דתי שמצא 'תקבר' שלו(ואותו) בתקופה מודרנית. קחי גם לדוגמא את דיימון וסטפן, 'בלילות המודרנים' הם לבושים הרבה עם טאץ' אפל/ערפדי, אבל בעבר הם היו לבושים ונראים בדיוק כמו בני תמותה באותה תקופה. בכל אופן לוק ערפדים האולטימטיבי מבחינתי זה לוק אפל, 'עור חיוור', ניבים של ערפד ועיניים צהובות(מה 'שמרמז' על ראיית לילה). גלימה זה כבר קצת בנלי לדעתי, ולא קשור 'ללבוש ערפדי מודרני'.

למעלה