היי!

raphaelo bs

New member
היי!

שלום כולם! אני חייל הומו דתי, שמחפש אוזן קשבת ואנשים שיבינו אותו... וגם נמאס לי להיות לבד... מחכה לתגובות

ברוך הבא ושבוע טוב /tapuzforum/images/Emo24.gif

/tapuzforum/images/Emo24.gifחם ולבבי חיייל הומו דתי. הגעת למקום הנכון ואין לי ספק שתמצא גם אוזן קשבת, גם חברים טובים ומתוקים וגם אני ה

raphaelo bs

New member
כבר מרגיש יותר טוב...

לא הוספתי, אבל כל זה קצת חדש לי. אני יודע כבר כמה שנים שאני הומו, בל לא סיפרתי את זה לאיש אני עמוק בארון... אני אשמח לדעת קצת יותר על דברים שאתם עושים בפורום...

שבוע טוב!!

ערב טוב ושבוע טוב לרפאלו... מה שלומך??? אני ממש אשמח לדבר ולהתייעץ.. אני גם בשלב בחיים שבו אני לא בטוח מה אני עושה בכלל???.... אשמח לתגובה או פה או במסרים האישיים... שיהיה לך שבוע טוב!!! ותדע שאתה לא לבד!!! זה הכי חשוב...

raphaelo bs

New member
מגניב...

אני כבר מרגיש די מעודד.. בהנחה שכל החיים שלי לא יכולתי לשתף אף אדם בכל מה שעובר עלי, זה די נחמד שאפשר לשפוך... על אף ההפרש גילאים (אני בן 19), אני מוכן לדבר ולשתף... אז אני אתחיל... הייתי בחברה דתית כל החיים, כל החברים שלי היו דתיים. מעולם לא יכולתי לשתף אף אחד מהם במה שעובר עליי. ואז התגייסתי למודיעין, והגעתי למקום בו אני הדתי היחיד, חשבתי שזה היה קו זינוק ואני אוכל להתפתח משם אבל משום מה אני לא מצליח להתחבר לאנשים שם... וזה גרם לי לחפש פורומים עם אנשים שכמותי, שאפשר לשתף אותם בבעיות....

שלום לך raphaelo bs , ברוך הבא ../images/Emo245.gif

שלום לך raphaelo bs וברוך הבא לפורום שלנו , שמי אסף זהבי הומוסקסואל דתי בן 48 עם הרבה נסיון חיים, ואכן: הגעת למקום המתאים גם מבחינת מציאת האוזן הקשבת ואנשים במצבך שיבינו אותך וגם בתקווה שהבדידות תסתיים
ושלחתי לך מסר אישי כל טוב ונשתמע
אסף

היי ברוך הבא חמוד.

אומנם יש בנינו הפרש של 6 שנים אבל כל אחד יכול להגיד לך ברוך הבא וכך אני גם אגיד.

היי ברוך הבא חמוד.

אומנם יש בנינו הפרש של 6 שנים אבל כל אחד יכול להגיד לך ברוך הבא וכך אני גם אגיד.

ברוך הבא חמוד ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה