היי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמממ..

שאפשר יהיה לקנות נגיד תנוחות ואז להשתמש בהן אחרכך אומשהו חח המ.. בהפתעה יהיה משהו שיעשו לאותו בנאדם שקיבל את ההפתעה (נשיקה, נעים, מסג'... וכו'. תפעילו את הדימיון הכי הכי פרוע שיש לכם!) ומשימה זה משהו שמי שקיבל את המשימה צריך לעשות להנאתו של המשתתף השני :) צריך להסתגר בחדר כמה שעות טובות ולשחק :) אני עוד חושבת על מה אפשר לשים לקנות במקום ערים חח חשבתי על תנוחות, על אביזרים למיניהם כמו קרם גוף, שוקולד, אולי קצפת, תחתונים סקסיים.. אולי אני אקנה גם אזיקים וזה חח הווו! אפשר גם להוסיף מקומות של פנזייה ואז הם יעלו יותר כסף ומקומות שעשינו בהם ואז הם יעלו במחיר רגיל. ואז כזה.. נגיד עוברים על תנוחה מסויימת אז אפשר לקנות אותה אבל רק בפעם השניה שעוברים בה אפשר להוסיף עוד כסף ולקבל אותה באותו הרגע. (כמו שאפשר לקנות מלון ובית לערים במונופול..) כסף יהיה במאות. ויהיו על המנופול תמונות שלנו בנשיקות ^^ אולי להוסיף גם כמה דוגמניות חחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני בדיוק מכינה גם חחחחח

וכל יום הוא מתקשר ושואל אותי אם כבר התחלתי ומה אני מתכננת לו וזה חח

GrowingMadness

New member
יוו איזה כישרוניות ויצירתיות אתן ):

ואני עוד מסתבכת עם מתנה פשוטה ליום הולדת. סעמק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני כבר שנה חושבת על מונופול סקסי

אבל אז אני תמיד מתפשרת על משחקים מפגרים שאני קונה חחחחח בארה"ב קניתי קופסא שכתוב עליה 1000 משחקי סקס. הכל חופר ובאנגלית.. דברים לא ברורים בכלל :\ אז הכי טוב להכין לבד ולהפעיל קצת את הראש במה שאנחנו באמת אוהבים לעשות ביחד וכאלה :)

אני מצאתי תיבה שהיא מאוד דומה לתיבת אוצר

בחנות של קוסמטיקה בזול שקוראים לה BEAUTY CARE ויש אותה בכל מיני סניפים בארץ.. והיא ממש זולה! התיבה הכי גדולה שם עולה 40 שקל! בהצלחה!

GrowingMadness

New member
יש מצב שתעלי תמונה?

כי הסתכלתי באתר שלהם ואין שם שומדבר שבכלל דומה לקופסא

אני לא מוצאת תמונה אבל אולי את יכולה לקחת

מהרעיון שעשיתי. זה היה לפורים משהו בסגנון גמד-ענק. קניתי שם תיבת עץ (לא חלק, דמוי קש כזה), בפחות מ20 שקל. שמתי מלא דברים למטה וכיסיתי את זה בנייר דק ומעל שמתי מלא מטבעות שוקולד. וברכה בסגנון הישרדות (שרפתי את הצדדים והכל). באתר שלהם לא ראיתי תמונה אבל בכל הסניפים הם מוכרים קופסאות (אומנם לא באיכות מאוד גבוהה, אבל יש מציאות) למיניהן, גם מעץ. זאת אחת החנויות האהובות עליי, מה שעושה את כל המתנות שלי לסופר זולות וממש יפות.
זה ממש יצר כמו תיבת אוצר אז אני ממש ממש ממליצה לך ללכת לאחד הסניפים שלהם בהזדמנות!

GrowingMadness

New member
אעשה זאת ../images/Emo9.gif

במקרה יש להם גם סניף בקניון חיפה אז אני אסע לשם בהזדמנות. תודה רבה!

למעלה