היי, אני שירן.. וכמו כולן פה יש לי חבר חייל האמתי שהגעתי לפה די במקרה, חיפשתי רעיונות למתנה לקורס מטקי"ם (מפקדי טנקים, כמו מכי"ם) ואיכשהוא הפורום הזה עלה לי.. כיוון שכולכן פה יכולות להזדהות איתי, יש לכן אולי רעיונות למתנה לסוף הקורס? תודה מראש שירן.
אממ אני גרועה במתנות ואני עכשיו בעצמי בחיפושים לקראת מתנת יומולדת + שנה וחצי לחיילוס שלי.. עצה שלי, כנסי לטאגליינס ולשאלות נפוצות בפורום ימי הולדת ומתנות.. או פשוט לשאול שמה :]
אוף גם אני צריכה רעיון למתנת יום הולדת ../images/Emo10.gif
אני רוצה להכין לו תיבת אוצר [ולשים בתוכה גם מתנה של ממש כמו בושם או משהו], ולקחת אותו לאכול במסעדה שהוא אוהב על חשבוני. ואין לי מושג איפה אני מוצאת תיבת אוצר!!!!111#!@$@#%#$&^$&*& אהע, וזה גם דיי יגמור לי את הכסף, אבל לא נורא.
וגם בהפנינג ודברים בסגנון נראה לי שיש חנויות בדיזינגוף ש-90 אחוז יש בה.. אם יצא לך להגיע לת"א אבל אם יש חנויות יצירה (את יודעת שמוכרים חרוזים, מדבקות ודפים במיוחדים, קופסאות תכשיטים) באזור שלך, רוב הסיכויים יש שמה
חיפשתי בגרנד קניון ובקניון בלב המפרץ. ת"א זה לא אופציה... זה רחוק ואני לא אסע לשם בשביל זה. ואין פה חנויות יצירה כמעט.. אני גרה בחור ומסובך לנסוע לחיפה\כרמיאל במיוחד בלי אוטו משלי
אפשר לעשות מלא דברים גם בלי תיבת אוצר נגיד שביל בלונים, ואז במקום לשים את המתנה בתיבת אוצר אפשר בתוך קופסא בצורת לב שזה בטוח יש בהפנינג עם שוקולדים. ועם הבלונים אפשר לעשות משהו מיוחד, לכתוב עליהם משהו, פתקים בתוכם.. כל מיני
מה שאני תמיד עושה- הולכת לשאלות נפוצות בפורום ימי הולדת ומתנות. יש שמה הרבה רעיונות יפים, יש כאלה שפחות, וגם אותם תמיד אפשר קצת לשנות כדי שיתאימו לך, לחבר שלך וללוגיסטיקה
בכל מקרה אני אסתדר איכשהוא. מקסימום אני אבקש מחבר שלי לקחת אותי לחנות שאולי אולי אולי יש בה את זה ואני אגיד לו שזה בשבילי או בשביל חברה... הוא בחיים לא ינחש עם המוח הכלכך לא יצירתי שלו.
אני צריכה פלקט (ככה קוראים לזה?) אממ אני אשרטט אותו בצורה מונופולית. במקום ערים זה יהיה מחולק ל"יציאות" "מסעדות" "סרטים" וכל מיני קטגוריות כאלה שקשורות אלינו כמובן. במקום חברות המים והחשמל ורכבות וזה עוד לא החלטתי
פעם היינו משתמשים הרבה באוטובוסים היום כבר פחות.. אז נראה.\ אממ כמובן שאלות שקשורות לזוגיות נגיד מה אתה זוכר מהדייט הראשון, הפאדיחה, וכל מיני כאלה. משימות יהיה אפשר לעשות כמעט הכל.. או לתת למסאז'/נשיקה או משהו בסגנון זכית בתחרות ה.. והכינויים שלנו נגיד.. כסף או שאני אכין או למצוא מאיפה לקנות >< את הכרטיסיות גם להכין (שזה נראה לי יהיה הכי קשה.. להוסיף תמונות שלנו על הפלקט עצמו, להכין חיילים (אני והוא) ואממ זהו, ככה בכללי
] אני יודעת את זה כי עבדתי בחנות מתנות [שהיא במקרה גם בית קפה וחנות בגדים וגלריה] ועל האריזה של המכונה הזאת [שבמקרה הייתי משתמשת בה כל הזמן בשביל להכין שלטים] היה כתוב 'מכונת נילוץ' [וגם העובדות הוותיקות אמרו לי שככה קוראים לזה וגם אני חשבתי שזו טעות, כי נילון נשמע יותר הגיוני, אבל מסתבר שלא
בכללי זה לא מסובך כמו שזה נשמע. פשוט צריך לשים לב לפרטים הקטנים ולנסות לעשות את זה כמה שיותר מציאותי. אני שמתי את זה על בריסטול גדול, והיה חלוקה לערים שקשורות אלינו- העיר שלו, המושבה שלי, אילת(שהיינו ביחד) והמושב של סבתא שלי(לא משנה למה חח) ובכל מקום היה מחולק ל3 מקומות עיקריים שלנו. כל עיר הייתה בצבע אחר והיה אפשר לקנות את כל העיר. נראהלי שעשיתי רכבות ואוטובוסים ואת התחנות שלנו- למשל ברכבת- בנימינה, תל אביב הגנה ותל אביב השלום. היה מקום של עושים שבת אצל משפחת.. לחכות תור. אממ נראה לי שזה חולק לשאלות ועובדות או משימות.. זה היה מזמן. אבל אפשר לעשות הכל. הדמויות שלנו היו תמונות פספורט חח והיה כסף חמוד אפשר לעשות שטרות עם תמונות