היי :)

sky ship

New member
היי :)

אני צריכה עזרה בקשר שליחת חבילה לחבר.. מה לשים בפנים? שלא יהיה מוגזם מידי ולא מעט מידי.. איך אני שולחת את החבילה? מה אני כותבת בכתובת? כל כך מסובך..

GrowingMadness

New member
חבילה~

מה שמים? מה שרוצים! חטיפים, ממתקים, שוקולד, גומי.. אני ממליצה לך לשים גם משהו אישי כמו מכתב או ברכה, ועוד משהו שהוא אוהב כמו מגזין או שיר או משהו בסגנון. אה, וכמובן שלא כדאי לשים שום דבר יקר בחבילה כי לפעמים היא בכלל לא מגיעה. יש לחבילה 3 גדלים, תסתכלי באתר של דואר ישראל על גדלים מדוייקים ותדעי איך זה בערך. בכלאופנ המלצה שלי.. קני את הבינונית ותמלאי אותה. זה נראה ענק ומפוצץ ככה
את הכתובת את צריכה לבקש ממנו, כי זה דואר צבאי וכל זה.. אה, ולא לשכוח את המספר אישי שלו :) איך ממלאים ואת הדברים הטכניים האחרים את כבר תראי, זה ממש לא מסובך... בהצלחה

אמממ

חטיפים שהוא אוהב, תשתדלי משהו שלא יימס, אולי חוברת תשבצים, קלפים, ספר, וכמובן ברכה עם בושם שלך עליו :) ולגבי הכתובת כמו שאמרו לך, פשוט לשאול אותו והוא כבר ידע להגיד לך

j u l i a 1 3

New member
גם לי יש שאלת חבילה!

אם אני רוצה לשלוח חבילה לפלס (בקעת הירדן אי שם בצפון) ואני רוצה שהיא תגיע באזור סוף שבוע הבא או תחילת השבוע שאחריו (הוא סוגר שבת ב9.1 בקיצור אז איפושהו שם באמצע...) מתי אני צריכה לשלוח אותה? אני מנתניה שזה משהו כמו שעתיים נסיעה לשם פחות או יותר...

GrowingMadness

New member
אחחח פלס פלס...

ובקעת הירדן זה לא כלכך נחשב צפון אבל לא נורא
תשלחי אותה תמיד שבוע וחצי-שבועיים לפני המועד שאת רוצה שהיא תגיע בו. זה בד"כ הזמן הממוצע שלוקח להן להגיע.. כי לפעמים הן מגיעות גם אחרי שבוע-שבוע וחצי.

j u l i a 1 3

New member
אוי אז אני צריכה להזדרז! :O

חח טוב תודה :) אגב יש מצב שתעזרי לי עם כתובת וכאלה? אני אדבר איתך במסרים כשאני אכין את החבילה וזה, סבבה? אני רוצה לשלוח בהפתעה אז אני לא רוצה לשאול אותו חח מספר אישי ואת כל הפרטים האלה אני יודעת...

GrowingMadness

New member
אמרתי לך כבר,

אני לא יודעת מה הכתובת שם כי לא שלחתי לחבר שלי חבילה לשם. לא נהוג לשלוח שם חבילות לטירונים, זה מה שהבנתי ממנו לפחות.

dandi99

New member
אם כבר הזכרתן חבילה..

אני מניחה שכדורי שוקולד בקופסא לא יחזיקו מעמד כמו שצריך , תקנו אותי אם אני טועה.

j u l i a 1 3

New member
הממ לא נראה לי האמת חח

הם בטח יימעכו וגם אם לוקח לחבילה שבועיים להגיע יש מצב שהם גם יתקלקלו חח

GrowingMadness

New member
אולי כדורי שוקולד פרווה.

[יש כזה דבר?
] ואז אין בהם שום דבר שיכול להתקלקל, אפילו שאם באמת לוקח לחבילה שבוע וחצי-שבועיים להגיע, יש מצב שהם יהיו מגעילים. אפילו שתאכלס אפשר לשים אותם בקופסא סופר סופר סופר אטומה ואז יש מצב שהם יחזיקו, אבל לא הייתי סומכת על זה.

dandi99

New member
אני אוותר על השליחה בחבילה..

אני פשוט אדחוף לו את זה בתיק שהוא בבית לפני שהוא יוצא לצבא כי אני זאת שמסדרת לו את התיק^^

למעלה