היי

Mister Pinto

New member
היי

מה נשמע? אני אביעד.. בן 20 מב"ש/ראשון המממ... אני לא בדיוק דתי, אני יותר מסורתי (הרבה פחות מההורים שלי), אבל אני מאוד מאמין.. אין לי כל כך איפה להפגין את האמונה שלי כי החברים שלי מאוד מרוחקים מהדת, ובקהילה זה נראה לאנשים די מוזר שאני מאמין, אוכל כשר... הרבה זמן לא התפללתי אולי כי אני מרגיש צבוע, אבל אני באמת מחפש מקום שיתן לי הרגשה שאני בסדר עם זה.. חשבתי אולי שזה המקום המתאים... גם שמעתי על הו"ד, זה קשור לפה? אני אשמח לבקר, לבדוק, להתעניין....

avitano

New member
ברוך הבא לפורום

כמוך כמוני גם אני מסורתי, בערך כמו ההורים שלי, טיפה פחות נכון, בקהילה באמת אנשים אומרים "מה אתה שומר כשרות? ממילא תישרף בגיהנום, אתה הומו" גישה מטומטמת וחשוכה... אין קשר בין ה 2 אני אומר "אני עושה מה שטוב לי, תעשו מה שטוב לכם" ועוזבים אותי בזה אנשים אוהבים להגיד מה שהם שמעו אחרים אומרים, גם אם הם לא באמת חושבים ככה... המקום הזה פתוח בשבילך, יש כאן דתיים, מסורתיים, דתיים לשעבר, חילוניים וכו' הו"ד זהו ארגון "הומואים דתיים" שפועל בלי קשר לפורום, אבל חבריו ומנהליו נמצאים כאן והם חלק מאיתנו :] בנוסף יש לך את חברותא שגם מקיימים מפגשים ופעילויות כמו הו"ד אתה יכול למצוא מידע באתרי האינטרנט שלהם... מקווה שתתאקלם כאן איתנו :] בהצלחה אופיר

אהלן אביעד ברוך הבא אלינו../images/Emo245.gif

שלום אביעד מה שלומך? מקווה שבסדר , ברוך הבא אלינו , שמי אסף זהבי הומוסקסואל דתי בן 47 עם הרבה נסיון חיים, ומתגורר בבאר-שבע, יופי שהגעת ונשמח מאוד שתשאר, מוזמן לכתוב , ולפי דעתי: ההומוסקסואליות שלך ושלנו ושלי היא עוד חלק מהאישיות ההולסטית והשלמה של הבן אדם ואין סתירה בין הנטיה המינית שלנו לשמירת המצוות , וניתן לשלב בין השניים, לביינתים שמור על עצמך ונשתמע באהבה אסף.

ברוך הבא אביעד!!!!

Nחמן

New member
Mister Pinto !

אתה פינטו מהגששים?! נעים מאוד למצוא אותך כאן. אני Nחמן (nun שמאלית כמו... זלמן...
) תרח זקן... נו! טוב! עוד מעט שאבעס!!! שתהיה לך שבת מבורכת ונתראה כאן בהמשך השבוע הבא. נ.ב. שמע לי: הפעם הראשונה, שאני נותן עצה בפורום. תתחיל להתפלל. זה לא מזיק אף פעם. להתראות בשבוע הבא.

ברוך הבא אביעד המתוק...

/tapuzforum/images/Emo24.gifחם ולבבי מוענק לך לפתיחה... חחחחח, יש פה אנשים מקסימים, חבה נהדרים ואני מאמין שתמצא כאן מקום של קבע ובעז``ה נעזור ונסייע לך בכייף להתקרב יותר לדת ואגב, אל תיבהל מזה שאתה ג הומו וגם רוצ חהתעניין בדת, זה משתלב די יפה. עבדך הנאמן אומנם דתי וגם דומיני ואני לא מרגיש קונפליקט בין הדברים. אפשר לזרום עם המצב הזה בד בבד. תהנה אח וחבר יקר ואגב, הכרנו כבר באיזה שהו מקום... חחחח, פרום בני בלבד. נשמח גם כאן לקבל את היצירות והשירים היפים שלך... חברים, צפו להפתעות מאביעד.

yuni9

New member
שלום

קודם כל ברוך הבא. אנחנו לא קשורים להו"ד באופן ישיר. אבל בהחלט חיים את השאלות שהם מעלים. ולגבי הגישה והפיתרונות הגישוץ פה שונות אצל כל אחד. מה שכן משותף לכולם זה שאם יש לך נטיה הפוכה, או משיכה לבנים (כל אד\חד והניסוח שלו) זה לא אומר שאתה לא יכול להיות מאמין, ובעל אורח חיים מתאים.

למעלה