היי

T h e G i r l

New member
היי

אני חדשה פה- זה כזה משפט ששומעים המון בפורומים!!! אני מ-מ-ש אוהבת את סמולויל, וחרשתי על כל הפורום הזה- שאגב, לא שמתי לב שהוא קיים עד לפני שעתיים. קראתי כבר את כל ההודעות שהיו מאז תחילת הפורום.... אוי, שכחתי להציג את עצמי כמו שכולם עושים כשהם מצטרפים לפורומים קוראים לי רעות, אני בת 13 ואם אתם רוצים לראות עוד עליי תלכו לכרטיס אישי שלי. ד"א- אני מוכרת גם כרעות אולסן, אם יש כאן פליטי פורום בנות גילמור או התאומות אולסן.... Yours, רעות

T h e G i r l

New member
אני צריכה עזרה

מישהו יודע איפה או אם בכלל אפשר להוריד פרקים מהאינטרנט?!?!

mishmesh

New member
../images/Emo26.gif הודעה חשובה ../images/Emo36.gif

מכיון שהורדה של פרקים מהאינטרנט היא עבירה על זכויות יוצרים, הודעות שיסבירו איך להוריד פרקים מהאיטרנט-ימחקו. בבקשה לא לשאול איך מורידים פרקים מהאינטרנט, ובודאי שלא להסביר איך.

../images/Emo63.gifניצול שרשור../images/Emo63.gif

לפני כמה ימים הייתה כאן מישהי שאמרה שאולי היא פותחת פורום לספרים וקלאסיקות לנוער או משהו כזה... מה הולך עם זה? *Yep, I love books...*

לאנה

New member
אני פליטה של ../images/Emo15.gif!

טוב, אני לא ממש פליטה, אני עדיין שם, אבל ברוכה הבאה לפה!, חחחחחחח........

the dark

New member
גם אני חדשה ורציתי לשאול

על מה הסידרה - כלומר ראיתי רק ביום חמישי פעם ראשונה אבל אני לא בדיוק הבנתי על מה הסידרה - בבקשה תוכלו להסביר לי כי אני ממש רוצה להמשיך לראות את הסידרה אבל אם אני לא אבין כלום אז למה - חוץ מזה הפרק היה ממש נחמד.

הסדרה היא...

על סופרמן לפני שהוא מגיע למטרופוליס; מטרופוליס זו בעצם העיר שבה הוא פוגש את לויס ומתחיל לעבוד בדיילי פלאנט ושטויות. סמולוויל זו העיר הקטנה [סמול... חה חה] שהוא חי בה לפני שהוא הגיע למט´. וסתם לידע כללי, קלארק קנט - טום ווילינג לאנה לאנג - קירסטין קרוק לקס לותר - מייקל רוזנבאום קלואי...שכחתי - אליסון מאק ו... הו וול... אני לא זוכרת את השאר...

למעלה