היי...

Tom Sawyer10

New member
היי...

שלום, אני שישיסט בפורום השכן ויש לי שאלה לגביי בגרות באנגלית- אז אפשר? אני כרגע לומד 3 יח"ל באנגלית, מה שלא בא לי בטוב עם התוכנית המאורגנת היטב שלי לעשות דוקטורט בגיל 26
, ואני עכשיו מנסה בכל הכח שלי (באמת!) כדיי לעלות ל-4 יח"ל עם אפשרות לקפיצה ל-5 יח"ל. ובזמן שחקרתי את מבנה הבגרויות באנגלית כדיי להבין לאיזה סיבוכים אני נכנס, תפסתי את עצמי בוהה, לא מבין, בשאלון C כמו איזה אינדיאני שרואה בפעם הראשונה שטיחון לאמבטיה! אז מה זה הפרוייקט הזה שמנסים להפחיד את כל התלמידים איתו? ועל מה הפרוייקט ואיך הוא בנוי? והבגרויות באנגלית הולכים כמו במתמטיקה- עם 7 שאלונים והקל ביחידה הקשה זה הקשה ביחידה הקלה? סופ"ש נעים ורגוע תומר

pRimaVeriTaVIV

New member
בכיף ../images/Emo3.gif

well... אני בעצמי לא לגמרי בטוח בקשר לפרויקט הזה, אני יודע שמתחילים אותו בי"א ומסיימים בי"ב, ובי"ב שואלים אותך עליו בבגרות בע"פ שהיא 20% מהציון הסופי באנגלית (אם אני זוכר נכון) וכן, זה כמו מתמטיקה, רק מחליפים את המספרים באותיות 3 יחידות - ABC 4 יחידות - CDE 5 יחידות - EFG אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל אני מתאר לעצמי שזה ככה אצל כולם, את הפרויקט הזה אמורים להתחיל רק במחצית ב' ועדיין אין לנו יותר מדי פרטים

../images/Emo80.gifאוקי אז ככה..

אל תלחץ הבגרות זה ממש בקטנה.. לפחות שאלון E שעשיתי לא מסובך מידי.. אז C בטוח לא יהיה יותר.. עכשיו הפרוייקט הזה זה לא משהו גדול מידי..סתם למורים משעמם כנראה שהם מנסים להפחיד אותכם XD אתה בוחר כל נושא שאתה רוצה/מתעניין, או מה שהמורים אומרים..תלוי איך זה אצלכם.. ואז אתה מוצא עליו חומר באינטרנט, ספרים כד'... אתה מסכם את החומר..וזה כמו כל עבודה רגילה..זה לא משהו רציני מידי באמת.. ואחרי זה אתה נבחן על זה בעל פה..וזה לא קשה בכלל לפי מה שאמרו לי.. וכן השאלונים באנגלית הולכים באותה דרך כמו אלה של מתמטיקה.. מקווה שעזרתי

Tom Sawyer10

New member
ומשהו כאן כבר עשה/עושה את הפרוייקט של C?

כי אני כבר רוצה לחשוב על איך להתחיל את הפוייקט כי אני יודע שאני בפיגור באנגליתה גם ככה...

אין פרוייקט של C.

זה פרוייקטים שמחולקים לפי ההקבצה יש פרוייקט של 3, פרוייקט של 4 ופרוייקט של 5. עושים אותם לרב בכיתה י"ב והם נעשים בלי קשר ל3 הבגרויות שניגשים אליהן(במקרה שלך A,B,C). תנסה לשאול בפורום 'לימודים ושיעורי בית' ושמיניסטים.

../images/Emo80.gifבד"כ..

המורה הוא זה שאמור להנחות אותך לגבי הפרוייקט..תדבר עם המורה שלך..

PerfectSP

New member
הפרויקט זה פשוט לבגרות בע"פ. ../images/Emo190.gif

עושים אותו כחובה לבגרות, ואז אתה נבחן על לדבר על הפרויקט, שזה חצי מהבגרות בע"פ
וכמו שאמרו לפניי..

למעלה