היי

morgold

New member
היי

לא ידעתי למי לפנות חוץ מכן. אני מרגישה שהחיים שלי עוברים תהפוכות גדולות מידי. שהקארמה שלי נהרסה. בעבודה לא טוב לי כבר, אני כמעט שנה שם. התחושות שלי אומרות שהמנהלים מנסים לשגע אותי בכוונה כדי שאעזוב מרצוני, ולא אעשה זאת עד שאוכל לקבל פיצויים. גם בחיים הפרטיים לא משהו...זו ההרגשה שאנשים מתרחקים ממני. אנשים שהיו קרובים מאוד ולאחרונה לקחו ממני הפסקה, דווקא ברגעים שאני מאוד צריכה תמיכה ואוזן קשבת או סתם חיבוק. והאהבה, הלוואי והייתה יכולה להתממש. אני די פוזלת לכיוון חברה טובה שהיא הכי לא בכיוון. היא נשואה. אנחנו מאוד פתוחות בשיחות והיא יודעת עליי הרבה פרטים, והרבה פעמים זרקתי באוויר דברים שהיא כן זרמה איתי בשביל ההומור, זה לא כל כך במקום לגרום לאישה נשואה להגיע לסיטואציה כזו, גם אם זה סטוץ וגם אם אני מאוד רוצה... מישהי יכולה להסביר לי מה הבעיה בי? אני לא יכולה להסתכל על בחורות בגילי. אני נמשכת תמיד לבנות גילכן. אתן גדולות ממני בערך ב-10 שנים פלוס מינוס. זה טוב או רע שאני נמשכת לגילאים האלה?
שיהיה לכן ערב קסום

morgan29

New member
../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שיש לך בעיה,זה שאת נמשכת לבנות יותר מבוגרות,פשוט את בוגרת בעצמך. לגבי חברה טובה שלך ,אני הייתי חושבת פעמיים כי את עלולה לאבד אותה או להרוס לה את הזוגיות. אני מקווה שבעבודה ייסתדר לך,תנסי לא לקחת לראש (לי זה עוזר
)

למעלה