Swedish Cookie
New member
היי
ראיתי שיש פורום כזה, ונרשמתי במיוחד לתפוז בשביל זה. אז ככה, אני בת 16 , ויש לי OCD אך לא אובחנתי. זה OCD ב-100%, ואין לי טעם לעבור איבחון אצל פסיכיאטר, כי אני לא מעוניינת לקחת תרופות... ה-OCD שלי מתבטא בכך שאני מפחדת שיכנס לי משהו מזיק לעיניים, והפחדים העיקריים שלי הם מ- זכוכיות על המדרכה וחומרים כימיים חזקים. זכוכית שחודרת לעין יכולה להינעץ בקרנית ולחדור לעין. היום היה לי מאוד קשה... אני אספר אם זה בסדר
אבל זהירות, חפירה *יכול להיות שמיותרת, כי זה OCD אבל אני ממש נבהלת מדברים כאלה* הלכתי להסתובב בת"א... בגלל שאני כל כך מפחדת מזכוכיות אני עוצמת עיניים כשרכב כבד עובר במהירות על הכביש (יש שברי זכוכית על הכביש) או שמישהו רץ והוא יכול להעיף זכוכית... אני גם לפעמים הולכת מעט כפוף כדי לראות אם יש זכוכיות על המדרכה. אז הלכתי לי ברחוב דיזינגוף, לא שמתי לב אבל הלכתי כפופה (מה לעשות?) ודי הצלחתי לא לחשוב על ה-OCD. המשכתי ללכת ובגלל שאני לא מסתכלת קדימה לא שמתי לב שאיזו אישה הולכת ממש לפני ואני עוד דקה נתקלת בה. פתאום אני שומעת רעש של כאילו מישהו דורך על זכוכית והיא עפה. פתאום קלטתי שהיא דרכה במקום שיש בקבוק בירה שבור והיא פשוט דרכה על חתיכת זכוכית גדולה ובגלל ההליכה שלה אפשרי שגם השברי זכוכית הקטנים יותר (שבקושי אפשר לראות) עפו לי לעיניים. נכנסתי ללחץ אבל זה עוד המקרה הפחות גרוע שקרה לי היום. אחר כך ישבתי וחיכיתי לאוטובוס ובמקום היו כ-ל כ-ך הרבה זכוכיות... אז כשאני יושבת התכופפתי להסתכל על הזכוכיות (כדי לשכנע את עצמי שזה סתם, והן כבדות מדי כדי לעוף, אבל לא, הקטנות עפות) וממש הפנים שלי היו במדרכה והייתי כל כך קרובה אליהן , ממש כמה ס"מ. פתאום מישהו בא מאחוריי בריצה כדי לתפוס אוטובוס שעבר במקום עם כפכפים! ולמה אני שונאת שרצים לידי עם כפכפים? כי בכל צעד הם מעיפים דברים יותר מנעל רגילה... וכשכל כךךךך הייתי קרובה לזכוכיות, דווקא אז?
באמת אבל, אני חושבת שיש לי זכוכית בעין. אפילו הרגשתי משהו חד שנכנס, וראיתי (!) כמה זכוכיות קטנות עפות. עכשיו אני מרגישה כאב בעין, שמשהו נכנס והעין אדומה, ואני מרגישה את זה עכשיו. אני מפחדת שבלילה זה יתדרדר, ההורים שלי כבר לא מסכימים לקחת אותי לרופא עיניים. סליחה על החפירה... ונמאס לי כבר, רוצה להרגיש הקלה ושהכאב בעין יעלם
ראיתי שיש פורום כזה, ונרשמתי במיוחד לתפוז בשביל זה. אז ככה, אני בת 16 , ויש לי OCD אך לא אובחנתי. זה OCD ב-100%, ואין לי טעם לעבור איבחון אצל פסיכיאטר, כי אני לא מעוניינת לקחת תרופות... ה-OCD שלי מתבטא בכך שאני מפחדת שיכנס לי משהו מזיק לעיניים, והפחדים העיקריים שלי הם מ- זכוכיות על המדרכה וחומרים כימיים חזקים. זכוכית שחודרת לעין יכולה להינעץ בקרנית ולחדור לעין. היום היה לי מאוד קשה... אני אספר אם זה בסדר