היי

shalomch

New member
היי

טוב אז כך אני חייל בן 21, איפה אני משרת אני מעדיף לא להגיד כרגע. ממש קשה לי אם הנטיה, יש נפילות ירידות וכו', אני די רוצה להתחתן ולהקים בית אבל יש את הנטיה. בע"ה אולי מוצ"ש אכתוב קצת יותר על עצמי לבינתיים רציתי לראות אם יש משהוא כמוני גם פה ואולי לדבר איתו ולשתף איתו דברים, אולי להפגש ולדבר קצת. אני לא כלכך בקטע המיני אז...... קיצר שיהיה שבת שלום לכולם ודברו איתי גם אם מה שכתבתי פה לא נראה לכם

ranch1989

New member
ברוך הבא!!!

יום שישי היום, אני בטוח שכולם די לחוצים לפני שבת.. אני מאמין שתמצא מכנה משותף עם רוב חברי הפורום הזה. בהלט הגעת למקום הנכון =) אמרת שתכתוב קצת יותר על עצמך... נשמח לשמוע ולהכיר אותך יותר לעומק
אז שתהיה לך שבת שלום ושהייה נעימה בפורום

בדיוק כמו שערן אמר...

החבר'ה דיי עמוסים בעניין שישי ושבת.
רובנו פה כמוך, עוברים את אותן החוויות ומרגישים אותו הדבר. אני יודע עד כמה זה קשה, אבל התמיכה של החבר'ה כ"כ עוזרת לי, אישית. ברוך הבא לפורום, אני בטוח שתמצא פה את מקומך.
ושבתשלום.

שלום שלום, נשמח לדבר איתך בפורום

אני בחו"ל , אז קשה להיפגש, ואתה אולי גם מעדיף מישהו בגילך במצד דומה עם אותם קשיים. אני כבר התגברתי על הקשיים שלי ברוך ה'.

avitano

New member
שבוע טוב

ברוך הבא לפורום אני מבין שאתה מתמודד עם הנטיה שלך כרגע ואתה לא שלם עם עצמך אתה מעוניין לספר מתי התחלת לגלות סימנים בנטיה שלך? עשית משהו עם הנטיה שלך? דיברת עם מישהו? איך אתה מתמודד ביום יום עם הנושא?

ברוך הבא שלום...

חיכינו לך כאן בזרועות פתוחות
. הגעת לפורום שייתן לך כתף ומשען. החבר'ה כאן פשוט מקסימים ויש כמובן חברים במצבך שמתלבטים. נשמח לשמוע עליך יותר ולהיות בקשר לראות במה ניתן לעזור. היי חזק.

למעלה