היי!

בר 16

New member
היי!

אני חדשה פה.. אז אציג את עצמי- אני בר, אני בת 17 (למרות שכתוב 16 ) אני חולת "דוסון קריק"... ואני חושבת שאודרי חייבת להיות עם פייסי-כי הם כאלה חמודים ביחד!! אך ג´ואי והמורה שלה-לא... לא יודעת- פשוט לא מסתתדר לי... ודוסון וג´ן -הם גם חמודים אך.. דוסון וג´ואי תמיד יהיו ביחד!!! אוהבת-בר!!

LillipooT

New member
היי בר!

כמה אנשים חדשים הצטרפו! אני מקווה שתבואי ותשתתפי הרבה
בהצלחה לכל החדשים - מקווה שתהנו!

tsveeka

New member
בר, סחתיין אבל....

בר אודרי מתאימה לפייסי אבל שניהם פילפלים מישהו מהם צריך להיות הפוך זו מזה לא? המורה וג´ואי לא מתאימים זה נכון. אבל דוסון וג´ואי זה הכי טוב לדעתי, כי ג´ואי הייתה עם דוסון וזה לא עבד. נכון שדוסון היה עם ג´ן אבל אז הוא היה מאוהב בליבו בג´ואי וזה הפריע. עכשיו הם בוגרים ומתאימים. אני שרוף על ג´ן, גם יפה וגם נשמה נדירה.

לאנה

New member
אההההה!, טעות!

אודרי ופייסי כ-ל כ-ך מתאימים שזה כבר יוצא מכל החורים! ודרך אגב בר - ברוכה הבאה!

LillipooT

New member
בואו ננתח את הזוגות ../images/Emo60.gif

אוקי...
גו´אי ודוסון - רובנו פה הבנו שג´ואי ודוסון..עבר זמנם. למרות שעדיין, משום מה, יש את כמה שחושבים שהם מתאימים. בסדר. נגיד.
ג´ן ודוסון - אני אוהבת אותם ביחד.. לדעתי הם אחלה ביחד! למרות שג´ן נורא השתנתה ונהייתה יותר מדי ממ.. "אישה - עקרת בית" כזאת. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. גם ככה סוף-סוף דוסון ישכח מ"אהובתו" כביכול - ג´ואי.
ג´ואי והפרופסור - אין בכלל מה להגיד. חוו נשיקה. סואו וואט? הם לא מתאימים..זה סתם "קראש" שכזה.
ג´ואי ופייסי - לדעתי הם פשוט מושלמים ביחד!! אח..איזו תקופה הייתה העונה השלישית והרביעית.. איזו אהבה!
ג´ואי וצ´רלי + פייסי ואודרי - אם, וכנראה שכך המצב, גורלם של פייסי וג´ואי לחיות בנפרד, הזוגות הכתובים למעלה פשוט מושלמים! ממ..מי עוד? יש עוד זוגות משמעותיים? לא נראה לי.

בר 16

New member
אני חושבת שאת צודקת אך...

אני כן חושבת שג´ואי ודוסון צריכים להיות
ביחד-
אני יודעת שהם זוג דרמתי אך כולם התבגרו ואני חושבת שהם מתאימים... אוהבת-בר!

Piper

New member
הם לא מתאימים! תתגברו על זה! ../images/Emo42.gif

זמנם של פייסי וג´ואי עבר...עכשיו מגיעה אודרי החמודה!! וברוכה הבאה בר..נא להכיר-מישמש

למעלה