היי

הדסי22

New member
היי

טוב קודם כל מה קורה??? חחח הרבה זמן לא ניכנסתי לפה... תיגידו התחלתם להריח את הקיץ?? חחחחח הקיץ קרב ובא=] ואני מתחילה להריח את החופש ואת סיום הלימודים (12 שנים)לא ניתפס ביכלל שעוד כמה מתכונות ובגרויות אני אומרת ביי ביי לבצפר... תחושה משמחת שקשה לי לתאר לכם אפילו
למרות שאני אתגעגע לחוויות לטיולים לצחוקים שיש במסגרת הזו! חחחח אז מה איתכם???????????????? בכל אופן אני מקווה שכולכם פה בריאים ושאתם עושים חיים ונהנים

LullaBelle

New member
מריחים את השרב...

איכס, גועל נפש. שונאת שרבים וחמסינים למיניהם. מבינה אותך לגבי סיום י"ב. גם אני בזמנו הרגשתי מאוד מוזר עם זה. מה התוכניות שלך הלאה?

הדסי22

New member
האמת...

שאין לי כרגע תוכניות... כמובן שלנוח כמה שבועות חחחחח אחרי זה אולי איזה טיול עם חברים או משהו=] וכמובן כמובן לצאת כל ערב לבלות כמה שיותר... ואז מתגייסים (אולי) חחח ואז הולכת ללמוד חחחחחחחחחח כמו רוב האנשים
החיים הטובים...

sporTV

New member
לגבי הצבא

מה הכיוון שלך? את מתנדבת לצבא או מתגייסת? בהצלחה!

sporTV

New member
קשה לתאר, כייף לחוות

אני כל כך נהניתי מהבגרות האחרונה......פשוט תענוג לראות שכל ההשקעה העצומה הזו הניבה פירות וסיימת אותה סוף סוף!!!!! עכשיו אני מחכה לסיום האו"נ
....קשה לי לתאר לכם כמה! אני מריח את הקיץ...בייחוד את החמסין וזיהום האוויר. תמשיכי להינות ולשמור על עצמך!

ראשגדול

New member
קיץ , איכסה פיכסה ..

אין בעונה הזאת שום דבר חיובי בכל אופן ברכות על סיום הלימודים .. חכי חכי ,, עכשיו מתחיל הקושי האמיתי :)

אין בקיץ שום דבר חיובי???

ככה בקטנה אני יכול לתת לך כמה דוגמאות למה צריך להיות קיץ כל השנה... בחורות בבקיני בחורות בבגד ים בחורות בחוטיני בחורות בגופיות המחמירות בלי חזיה בחורות בכללי... ים בחורות בים בריכה בחורות בבריכה.. וזה עוד לפני שדיברנו על לשתות משהו מול הים להנות מהבריזות, ספורט ימי וכו... בחורות בקיץ הזכרתי ?

sporTV

New member
אני אוהב את הקיץ

ואת כל מה שכחול כזה הזכיר
וגולת הכותרת היא רכיבה על סקוטית (הוספתי "ת" בשביל כחול כזה) למען הפרוטוקול - סקוטי הם האופניים שלי. אני רק מקווה שיהיה לי זמן לזה הקיץ... האו"נ הדפוקה הזו הורגת לי את החיים. חייב לעשות משהו עם זה. מה שכן טוב באו"נ בקיץ זה כל מה שכחול כזה הזכיר שקשור לבנות
אז לכל המקטרים כאן על הקיץ.....תגורו בלונדון או משהו כזה.

אני שמח לגלות שההרצאה בקומונה נושאת פרי

אגב סקוטי, את הפרט הזה תשתדל לא להעלות בשיחה עם בחורה..

sporTV

New member
כשהבחורה

תקבל אותי כמו שאני, סקוטי יהיה הדבר האחרון שיפריע לה....

ראשגדול

New member
תיארתי לעצמי שתקפוץ

אז בניגוד אליך , הבגדים של החורף משאירים מקום לדימיון תוך כדי הדגשת מה שצריך וזה מש ממש ממש עושה את זה .. אבל זה נושא אולי לקומונת מבוגרים :)

למעלה