היי

yudi534

New member
היי

אבא שלי חולה ocd. הוא אובחן כחולה במחלה לפני 5 שנים בערך.. הפחד שלו בעיקרון זה מרעל עכברים.הוא מפחד מרעל עכברים,ואם הוא רואה עכבר בכביש מת,הוא חושב שהוא מת מהרעל ואז הוא מתחיל לשטוף את האוטו,את הבגדים,את הנעלים..ם אם הוא בדרך לעבודה והוא ראה עכבר הוא יחזור הביתה. הוא חושב שאפשר למות מזה אם זה יגע בנו,במשפחה. *הוא מטופל בכדורים ואצל פסיכולוג. מישהו יכול להגיד לי האם באמת אפשר למות מרעל עכברים?הוא רוצה הוכחה שאי אפשר למות מזה,וכך הוא אולי יירגע קצת. עד כמה שידוע לי בני אדם ל איכולים למות מרעל עכברים... אם יש מישהו מוסמך שיכול לעזור,אשמח. תודה. :)

Nescafe3

New member
כמה זה כבר מפריע לו?

אין לי מושג איך לעזור, סתם מעניין אותי עד כמה התיפקוד שלו נפגע. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי עכבר. בעיקרון רעל עכברים מסוכן לבני אדם אבל הכל עניין של כמות כמובן והעכברים הם הרבה יותר קטנים אז כמות שהורגת אותם לא ממש משפיעה על בני אדם יותר מדי. אפשר לחפש מידע על דרכי טיפול בפגיעה מרעל עכברים, מה הסימפטומים וכו'. אולי זה יעזור לו לדעת שיש דרך לזהות את הפגיעה מראש ולהתמודד איתה. זה לא שפתאום מתים מרעל עכברים בלי להרגיש שהורעלת. תבדוק מה הכמות שצריך להיחשף אליה וכדומה. בקיצור תעשה מחקר קטן באינטרנט על העניין ותנסו להתמודד עם הפחד באופן רציונאלי. יש לו עוד סימפטומים או רק זה הופיע פתאום ככה סתם לפני 5 שנים? נשמע מאוד מוזר ומעניין האמת. תשתף מה שבא לך.

אמא11

New member
היי יודי וברוך הבא../images/Emo13.gif

בנוגע לשאלה לגבי הרעל, אני חושבת שכדאי לשאול מדביר או רופא שמתעסק ברעלים. תשובה של איש מקצוע תהיה מוסמכת ותשכנע את אביך יותר. או שתחפש בגוגל. יש בתפוז פורום של "שאלות" בנושאים שונים רק שאיני יודעת איך קוראים לפורום הזה. מנסיון שלי עם OCD - אביך לא ישתענע כי הספק קיים בראש שלו וגם אחרי תשובה חד משמעית הוא ימשיך לחפש עוד תשובות. כתבת שאביך נמצא בטיפול פסיכולוגי ותרופתי. האם הטיפול הפסיכולוגי הוא בשיטה קוגניטיבית התנהגותית? האם כתוצאה מהכדורים יש שיפור? רק טוב תמי

למעלה