היי!!!

נטלי ב

New member
היי!!!

מה המצב כולם? נכנסתי לפורום וראיתי שזה ממש מעניין, אז החלטתי שאני אתחיל לנסות לחלום חצלולים!
נכנסתי לאתר אחד (מהקישורים שלכם) וקראתי את תופעת הWILD... אז נזכרתי שדבר כזה קרה לי פעם!!! זה קרה מתי שפעם התעוררתי בלילה, חשבתי על משהו ופתאום התחילו להופיע מן צורות מוזרות כאלה, בהמשך התחילו לצאת מן ידיים כאלו מהדלת שלי (המיטה שלי מול הדלת) ועשו ממש רעש... אחר כך הרגשתי משותקת בכל הגוף!! כל כך פחדתי שהתחלתי לצעוק אבל היה לי קשה מאוד והקול שלי היה ממש מוזר! בסופו של דבר הצלחתי להתנתק מזה וצעקתי רגיל. לא הרגשתי שזה היה חלום כי מהרגע שבו צעקתי בכבדות ועד לרגע שצעקתי רגיל לא היה מן "התעוררות" וסוויץ´ כזה למציאות. חשבתי שאיזה דיבוק נכנס בי חחחחחחחח עכשיו אני מבינה שהרסתי לעצמי את הסיכוי לחלום צלול...
אבל אני לא מבינה איך זה קרה בלי שהתכוונתי לזה בכלל, וזה לא שקמתי אחרי 6 שעות, נשארתי שעה ערה וחזרתי לישון שוב (כמו בהוראות), זה קרה מיד. מקווה לתשובה יאללה ביי נטלי

LucidGuess

New member
שלום גם לך וברוכה הבאה!

אכן חלומות צלולים זה מאד מעניין, לכן אנחנו כאן, איפה היית עד עכשיו??
לאיזה אתר ניכנסת? יש את האתר של אלון ברמן ( האתר עם צבעי הכחול לבן ) שהוא אתר מצויין ומפורט על הנושא ופישוט על כל השיטות, ויש את האתר של גיא שגם הוא אתר מעולה על חלומות צלולים, בכל מקרה עדיף שתיקראי בשני האתרים, אם ניכנסת לאחד כנסי גם לשני לקרוא. מה שתארת יכול להתרחש במצבים שאת לא ממש עייפה ( לדוגמה אם ישנת הרבה בצהריים וקשה לך להרדם ) ואת נירדמת לאט לאט, או אם ראית סרט מפחיד וקשה לך להרדם בגללו, או שסתם יש לילה שנודדות לך המון מחשבות בראש שמפריעות לך להרדם, במצבים כאלה את יכולה להגיע למצב שבו הגוף שלך מתחיל להרדם אבל את עדיין מודעת ויודעת מה קורה, זה בדיוק כמו שיטת ווילד שאת מתרכזת במשהו בלי הפסקה עד שהגוף שלך נירדם ואת מתחילה לחלום עם מודעות עצמית מלאה... זה יכול לקרות גם אם לא ישנת 6 שעות לפני, בעיקר אם ישנת במשך היום כמה שעות בצהריים, אבל השיטה של לישון 5-6 שעות לקום ואחר כך לחזור לישון היא השיטה הכי יעילה. ברוכה הבאה
Lucid

נטלי ב

New member
תודה!!! ../images/Emo13.gif

תודה רבה על ההסבר וגם על קבלת הפנים החמה! אני נכנסתי לאתר הראשון שציינת אבל אני אדאג להיכנס גם לשני. זהו... מקווה שמהר מאוד אני גם ארשום פה על החצלול הראשון שלי
יאללה ביי נטלי

eb182

New member
גם לי קרה

התחלתי לחלום שאני באיזה יער כזה וכאילו הייתי מעליו והסתכלתי מלמעלה עליו אבל אני ידעתי שאני חולמת ואז נבהלתי והתעוררתי וזה קורה לי הרבה כשאני לא מצליחה להרדם בגלל מחשבות. יש לי שאלה:כמה פעמים היו לי חלומות מפחידים בד"כ שאנשים שאני מכירה משתנים כזה ואומרים דברים מוזרים ואיכשהו אני מצליחה להעיר את עצמי אבל בד"כ אני מתעוררת לתוך חלום ואז שוב אני מנסה להתעורר וככה כמה פעמים שבסוף אני מתעוררת לגמרי. זה אומר שהחלומות האלה היו צלולים?

Chaka M

New member
חלום צלול = חלום שאת יודעת שאת חולמ

ת כלומר, אם ידעת שאת חולמת (אמרת שניסית להתעורר, אז כנראה שידעת) אז זה היה חלום צלול. פעם הבאה, במקום לנסות להתעורר - תנסי לעוף, או לשנות דברים =]

eb182

New member
זה היה מפחיד

אמא שלי התחילה להגיד כל מיני דברים מוזרים והיא היתה חיוורת כזאת. לא יודעת למה אבל מפחיד אותי לחשוב שאני יודעת שאני חולמת ואז לא משנה על מה זה אני נבהלת ומתעוררת.

Skate Till Die

New member
שניה כנראה שלא הבנתי משהו

אמרת שחלום צלול (חצלול
) זה חלום שאתה יודע שהוא חלום? כי אני חושב שקרה לי כמה פעמים... אבל חצלול זה לא חלום שהשליטה היא שלך ואתה יכול לעשות בוא כרצונך? ולקבוע את העלילה? אני מקווה שכן ולא אני ממש יתבאס..

Chaka M

New member
הממ..

חלום צלול בהגדרה שלו זה חלום שאתה יודע שאתה חולם. מה זה משנה מה ההגדרה אבל? כשאתה צלול בחלום תעשה מה שבא לך, תשנה מה שבא לך, זה תלוי בך.

אלונגו

New member
לא תמיד!

חלום צלול הוא חלום שבו אתה יודע שאתה חולם. בד"כ, מהרגע שהבנת את זה, אתה מתפקד כאילו אתה מודע לזה שאתה חולם ע"י שינוי העלילה, יצירת דמויות וחפצים וכדומה. לא תמיד תוכל לשלוט בחלום גם אם תדע שאתה חולם! מה שאנחנו בעצם מנסים לעשות כאן, זה לגרום לכך שתבין את זה יותר פעמים מבד"כ, ושכשתבין את זה, תוכל לשלוט בחלום! אם חלמת שאתה יודע שאתה בחלום - זהו חצלול! מ"ט!

למעלה