היי..

blacksnow1

New member
היי..

הבנתי פה שאתם קצת במשבר אבל אני לא יודעת ממש עם מי ואיך להתחיל לדבר על כל העניין הזה..התקופה האחרונה הייתה נהדרת..התקופה שהרגשתי בה הכי שלמה אי פעם. השיא היה אתמול בערב..הייתי אצל חברה והיו אצלה אנשים והשיחה שהתפתחה שם השאירה אותי אופטימית ומאושרת. היום בבוקר ביקשתי מהשותף של החברה ספר לקרוא ברכבת..הוא הביא לי את שורשים ושיעורים בזמן של ד"ר בריאן ל.וייס (הספר לידי) תוך שעתיים סיימתי את הספר שקיבלתי ממנו תובנות מדהימות,ברכבת פגשתי חבר ובעקבות שיחה על הספר הוא המליץ לי על ספר שנקרא מסע נשמות ומשם הגעתי לכאן...אני עצובה ובוכה ואין לי מושג למה או מה זה אומר נפילה כזאת..אולי זה לא קשור אליכם או אם יש לזה משמעות. מרגישה קצת יותר טוב עכשיו :)

קודם כל קחי חיבוק

קראת שני ספרים שקצת טילטלו אותך. נשמע כאילו מ 'היי' רציני, 'נפלת' לספרים שאולי הזכירו לך פצעים שייש לך. חדשות טובות-זה יעבור. תני לזה כמה שעות, או יום יומיים. המידע צריך 'לשקוע'. אומרים שכשנוגעים באותם פצעים דרך העבר הגילגולי שלנו, הדבר מביא להקלה ורפואה. אלא שכנראה צריך קצת זמן.
טו בשבט שמח. צמיחה פירושה גם רגעים קשים, אבל צריך לזכור שאת עושה דרך למעלה, ולא למטה, עם הספרים האלה.

blacksnow1

New member
תודה מקסימות

אני מרגישה יותר טוב...יש לי מלא שאלות אבל אני חושבת שאולי אני באמת עדיין צריכה לתת לדברים לשקוע..אבל אני חושבת שאשאר פה בסביבה אם זה בסדר מבחינתכם :) רותי תודה לך על התשובה ומאחלת לך רפואה שלמה. נטע

רותי 11

New member
blacksnow1 חמודה - למה את

חשת עצובה ובוכיה? בגלל הכניסה לפורום? או מא? בכל מקרה את מבינה שהתפיסה שלך לגבי החיים או דברים שהיתה לך עד היום השתנתה בעקבות קריאת הספר (גם אני חיסלתי אותו מיד) וזה טוב כי זה אומר שעלית מדרגה בהבנות שלך את היום תהיי מודעת יותר לתחושות שעוברות עלייך, להבנה שיש דברים שהם פחות נראים ופחות מובנים, אבל זה מעניין זה מרתק ונותן עוד טעם לחיים.

למעלה