היי =]

adi134

New member
היי =]

סורי שפתחתי שירשור חדש, פשוט לא היה לי שירשור לנצל, כולם יותר מדי ארוכים >< טוב, אני חדשה , קוראים לי עדי, אני בכיתה י' ממודיעין וראיתי את הסרט והתאהבתי! ורציתי לשאול שאלה (נא לא לצחוק, לגחגח וכד' =]) מישהי יודעת אם יש איזה אתר עם כתובת מייל של השחקנים בשביל לכתוב להם מייל (מכתב)? אבל משהו שהם באמת יקראו >< תודה מראש =]

adi134

New member
ויש לי עוד שאלה,

הספר שבלה קנתה, יש אותו במציאות? זאת אומרת, ניתן לקנות אותו? ואם לא, יש אפשרות להמליץ על ספרים של ערפדים P:?

Emergency Exit

New member
יש שירשור ערפדים שלם,

את מוזמנת להציץ שם!
ואם איןלך כוח אז דברי איתי חחח

rebecca121

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני בקי, בת 17 מבת ים השתלבות נעימה, ובקשר לאימייל אני לא יודעת, את האמת שאני אוהבת יותר את הדמיות בספר מאשר את השחקנים בסרט.....

Orange Sky

New member
היי^^

אני ניצן בת 17 מחיפה, ברוכה הבאה!D: אין לי מושג על השאלה שלך, בטח יענו לך כבר.. תהני!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ברוכה :)

אני קארין, 15.8 מאשדוד.
אין לי מושג לגבי השאלות שלך, אבל לגבי ספרי ערפדים - יש שרשור נעוץ ששם ממליצים.

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

לשאלה של המייל, אני לא חושבת שזה קיים, את תמיד יכולה למצוא את המייספייס שלהם או האתר הרשמי של המעריצים שלהם ולשלוח להם שאלות והם תמיד יענו לך. לשאלה של הספר... צריך לברר... אם את זוכרת את שם הספר אני יכולה לברר לך
אנלא בטוחה שהוא יהיה קיים אבל שיהיה
אה כן, ואני ליאת ^^"

adi134

New member
תודה ^^

ואפשר קישור למייספייס או לאתר הרשמי של המעריצים? תודה מראש=]

Emergency Exit

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אני מכירה מודיעיניקים! אבל מי''א. אני ליאור, בת 16 מנתניה.

shaharory

New member
כתובות של השחקנים ל-fanmail:

רוברט פטינסון (אדווארד)- Robert Pattinson c/o Endeavor Agency Stephenie Ritz 9601 Wilshire Blvd, Floor 3 Beverly Hills, CA 90210 USA קריסטן סטיוארט (בלה)- Kristen Stewart The Gersh Agency 232 North Canon Drive Beverly Hills, CA 90210 USA אשלי גרין (אליס)- Ashley Greene c/o McKeon-Myones Management 9100 Wilshire Blvd. Suite 350 West Beverly Hills, CA 90212 USA ניקי ריד (רוזלי)- Nikki Reed BWR Public Relations 9100 Wilshire Blvd. 6th Floor West Tower Beverly Hills, CA 90212 USA קלן לוץ (אמט)- Kellan Lutz The Collective 9100 Wilshire Blvd. Suite 700 West Beverly Hills, CA 90212 USA ג'קסון ראת'בון (ג'אספר)- Jackson Rathbone Cutler Management 13043 Sunset Blvd. Los Angeles, CA 90049 USA טיילור לאוטנר (ג'ייקוב)- Taylor Lautner ICM Los Angeles 10250 Constellation Blvd Los Angeles, CA 90067 USA
פיטר פצ'ינלי (קארלייל)- Peter Facinelli James/Levy/Jacobson Management 3500 West Olive Ave. Suite 1470 Burbank, CA 91505 USA אליזבת' ריזר (אסמה)- Elizabeth Reaser The Gersh Agency 41 Madison Avenue 33rd Floor New York, NY 10010 USA אוקיי תקשיבו מה עושים כדי לקבל מהם חתימה, לפעמים אותנטית: שולחים מכתב ומבקשים חתימה, שולחים יחד עם המכתב תמונה של השחקן משלכם אם אתם רוצים שעל זה הוא יחתום, או פשוט לא לשלוח תמונה ויביאו משל עצמם, אבל כדאי מאוד לשלוח בתוך המעטפה עוד מעטפה ריקה שכתוב את הכתובת שלכם ויש עליה בול (אבל צריך אמריקאי..) כדי שפשוט יכניסו לזה את התמונה החתומה ואז יותר סיכויים שיענו לכם. שתבינו, אנשים אוספים טונה חתימות כאלה!! בהצלחה :) ואם אתם צריכים עוד מישהו, כל אישיות, בריטי או אמריקאי, תגידו (=

orw93

New member
יואו אני מזה מנסה את זהD:../images/Emo205.gif

יש בדואר בארץ בולים אמריקאים?

orw93

New member
זה יהיה ממש מפדח אם אני אלך לשאול ואין../images/Emo205.gif

../images/Emo63.gif יואוו את פשוט גדולה מהחיים

מאיפה הבאת את זה???
ממש ממש ממש תודה, אני בהחלט אנסה את מה שהצעת. יש מצב לקבל עוד מישהו? יותר נכון, מישהי?? רציתי לשלוח לה מייל אבל אני לא מוצאת בשום מקום את הכתובת מייל שלה....סטפני מאייר, הסופרה הכי פגזית שיש.... אה, ושוב תודה!!!

shaharory

New member
על לא דבר :)

והנה- Stephenie Meyer c/o Hachette Book Group, USA 237 Park Ave New York, NY 10017 USA והנה עוד מהסרט: קאם גיגנדט (ג'יימס)- Cam Gigandet Luber Rocklin Entertainment 8530 Wilshire Blvd. Suite 550 Beverly Hills, CA 90211 USA מייקל וולש (מייק)- Michael Welch 4924 Balboa Blvd PMB #540 Encino, CA 91316 USA [היו לזה 4 הצלחות!] בילי בורק (צ'ארלי)- Billy Burke PMK/HBH 700 San Vicente Blvd 9th Floor West Hollywood, CA 90069 USA אנה קנדריק (ג'סיקה)- Anna Kendrick Online Talent Group 9320 Wilshire Blvd. Suite 100 Beverly Hills, CA 90212 USA ועוד בונוס של אנשים שלוהקו לסרט הבא, אני ירשום מי הם בתגובה לפה כי זה קצת ספויילר יכול להיות: דקוטה פאנינג (גם הילדה ב"מלחמת העולמות")- Dakota Fanning Osbrink Talent Agency 4343 Lankershim Blvd. Suite 100 Universal City, CA 91602 USA [זאת כנראה כתובת ממש טובה כי היו לה 23 הצלחות!!] בן בארנס (גם כספיאן ב"נרניה 2")- Ben Barnes CAM First Floor 55-59 Shaftesbury Avenue London, W1D 6LD United Kingdom

shaharory

New member
../images/Emo58.gif ליהוקים של NM, אולי ספוילר

דאקוטה פאנינג- ג'יין בן בארנס- ארו

Nuriel13

New member
OMG../images/Emo58.gif

בן בארנס הולך לשחק את ארו? ברצינות? אני מתה עליו D= הוא כזה מאמי. D=

shaharory

New member
כבר סיפרתי לכם איך בערך נגעתי בבן בארנס?

תקשיבו אתן תהיו גאות בי! :) אוקיי זכיתי בתחרות בתפוז וזה והלכתי לפרימיירה של נרניה ברמת גן והשחקן של פיטר- וויליאם מוסלי היה נוכח וזה היה כל הקטע כאילו. ויש לו ג'ינס שהוא לובש בערך לכל הפרימיירות שהוא עשה בעולם אז הוא לבש אותו גם לזה ואז כזה שהצטלמנו והיינו כזה מחובקים בערך שהצטלמתי איתו, אז כנראה ג'ינסינו נגעו ובטוח שג'ינסו נגע במכנס של בן מתישהו בחיים! (כי בן שיחק את הנסיך כספיאן בנרניה כאילו)

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחחחחXD

הנסיך כספיאן
פיטרררררררררררררררר. כיאלו... וויליאםםםםםםםםם.
איזה כיףלך!XD

למעלה